- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
aynen sinirlerim o kadar bozuluyo ki..ya aynı sorun bende de var 36 bedenim ama pantolonlar kat kat duruyo giyince sinir oluyorum
allah allah sasırdım kat kat olması ıcın ya kılolu olman yada cok zayıf olman lazım yanı bedenıne dar gelıp pantolon kat kat durur birde kalitesinden dolayı dıcem ama kaliteli pantolonların öyle durdugunu ben görmedım
evet 2 tane 38 beden pant var çok büyük geliyo onlar. Zaten dar durmaktan daha çok bol gibi duruyolar yani tam sıkı sarsalar belki katlanmazlar bilmiyorumdemekki sana dar geliyor, hiç 38 beden denedinmi?
Olabilir boyun kilon ne pekiBende sebebini hiç bilmiyorum.Ara beden miyim acaba bilmiyorum ki..
Olabilir boyun kilon ne peki
34 dar 36 bol dıyosun kilonda iyi sen en iyisi 35 beden bulboy 165 kilo 52-53
34 dar 36 bol dıyosun kilonda iyi sen en iyisi 35 beden bulbende her pantolonu giyemem ama bacağı saran likralı pantolonlar tercih etsene bence yanlış pantolon seçiyosun
boy 165 kilo 52-53
Boyum 160 kilom 48 iken bile 36 beden giyemiyordum 38 beden giyiyorum. Bu ölçülerle 36 bedene sığıyor olmana şaşırdım.
Bacak ve popo yapından kaynaklı olarak katlanıyor olabilir. Bence sıkıntı fiziksel yapın ile alakalı.
ben anlamadım, nasıl yani kat kat? neresi kat kat oluyor...
Boyum 2 yıl önce 165 ti yani ondada bi yanlışlık olabilir bilmiyorum ama sanırsam bacaklarım ince kalçalarım dolgun ondan dolayı bi gariplik oluyo(((
Kat değilde pot mu deniyordu unuttum öyle bişey görmeden anlamayabilirsiniz ...
hımm anladım potluk diyorsun...dizden aşağısı pot olmaz zaten, olsada göze batmaz ama kalçada ve basenlerde potluk dikkat çeker, gerçekten kötü gözüküyor...likralı giysen de aynımı oluyor?
birde hafif ispanyol paça olanların kesimi daha hoş görünüyor...denedinmi hiç?
Bol paça pant var onda öyle bi sorun yaşamıyorum ama oda her ayakkabıyla olmuyo..likralı dediğiniz tayt gibi olanlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?