pantolon ütüsü kabusum oldu

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Ayyy evet tam 10 senelik evliyim kucuk bebegim var ve her hafta sonu 15 dk yol yuruyup esimin pantolonlarini terziye utuletiyorum basta annem gelip gittikce rica ederdim sonra bana ogretmeye calisti gosterdi iyi kotu utuluyorum ama iyi olmuyor esim isi geregi jilet gibi utuyle gitmeli ise..gomlek te sorun yok utuluyorum ama bu pantolon utusu resmen fobi oldu bende
Terzide yakin degil. Kucagimda bebegim bir elimde askilar gidip utuletiyorum sonra 2 saat sonra gidip aliyorum ama zor olmaya basladi esim ise cokkk marifetli super otesi utuluyor terziye goturme ben yaparim diyor ama ben aliniyorum adamin bi pazari var her konuda yardimci zaten e bide kendi pantolonunu utuleyince kendimi eksik hissediyorum
Bu hafta cok yogun calisti suan hala calisiyor e simdi gelince su pantolonlari utule sen diyecegime sicagin altinda terziye cocukla gitmek daha kolay geliyor bilemedim kac sene daha boyle gitcek yaa esim daha 30 sene calisacak ve resmi kurum pooofffff

Hiç mi ütüleyemiyorsunuz ütünüzü değiştirin kazanlı ütülerden alın yanlış ütüleseniz bile düzeltme şansınız olur en azından. Ayrıca sırf ütü yapamıyorsunuz diye kendinizi neden eksik hissediyorsunuz ki, eşiniz sorun çıkartmıyorsa yapsın işte ne var

Biz iki haftada bir bütün takımları pantolonları toplayıp kuru temizlemeye veriyoruz.
Gerektiğinde de eşim kendi ütüsünü kendi yapıyor. Ben sadece her hafta gömlek ütülerim yetecek kadar. Onu bile yapmadığım zamanlar oluyor. Kendinizi niye ütü yapmak zorunda hissediyorsunuz ki?

Çocukla bu sıcakta çıkmayın, pantolonlar ütüye gidecekse eşiniz gelince götürsün.

Kendi pantolonlarında deneme yapsan ?

Ütü masasının tabanına alüminyum foluo kaplayabilirsin üst tarafı ütüleyince folyoda alt tarafı ütülemiş oluyo
Makinadan çıkartınca ipe kurutlamalığa değil düzeltip askıya as öyle kurusun oda baya kırışıkları alır

Düğmeleride iliklemeyi unutma ençok o bozar ütüyü

Utum yeni su azur utulerden almistim sorun guzel olmuyo iste cizgiler filan..esim yaparim diyo ama surekli her hafta ona demek kendimi kotu hissettiriyor

Youtubedan video izleyerek öğrendim ben pantolon ütülemeyi, önce cep içleri sonra masaya geçirip arka tarafı yine masaya geçirip ağ kısmı sonra da paçalardan birleştirip üst üste koyup bacak kısımları anlatamadım dimi.

Bir kaç denemeye yaparsınız bence ya atla deve değil

Bence esiniz utu yapmayi istiyosa yaptirin bulmussun bole kocayi firsata cevir bence :)
Sende o utulerken onu izle ne yqptigina nasil yaptigina bak daha sonra sevmedigin bi kumas pantalon ustunde alistirma calismalari yap utunude deistirebilirsin bence denedikce basarirsiniz esler ne kadr calisiosa calissin bi isin ucundan tutmalari lazim bence

Terziye vermeyi esim gereksiz buluyo eli yatkin cok guzel utuluyor ama surekli giydigi 2 pantolonu var hep o lar yikanip utuleniyo e ogle oluncada surekli utu gerekiyor

Nerdeyse hiç ütü yapmıyorum burda bazen okuyorumda ne çok ütü derdiniz var gerçekten biz genelde spor giyiyoruz askılığada düzgünce asınca hiç ütüm çıkmıyor ama resmi kurumda çalışması kötü iyiki eşim klasik giymek zorunda kalmıyor hem beğenmiyorum hemde ütüyle yapmak zorunda kalıcaktım

Pacalarini tutuosun dikis yerlerii birlestiriosun ve utuluosun cizgi ole olusur bunu yaparken duzgun olduguna bak ve kaydirmadan yapmaya calis birde internetteki videolar isini gorur ne demek istedigimi gorursun ordan

Başta çok iyi olmaz ama zamanla alışırsınız, çözersiniz...Bu her iş için böyledir,inanın çok ta zor bir iş değil aslında,gözünüzde büyümüş sadece...Ben de dışarda çalışmıyorum ve zaten çoğu ev işine yardım ediyor,ütüyüde ona bırakamam aynı şekilde kendimi kötü hissederim.

Utum yeni su azur utulerden almistim sorun guzel olmuyo iste cizgiler filan..esim yaparim diyo ama surekli her hafta ona demek kendimi kotu hissettiriyor

Ben de hiç sevmem pantolon ütülemeyi Allah'tan eşimin klasik pantolonla işi yok. Ama iş başa düşünce yapardım sanırım.

Eşin toplu halde götürsün o zaman. Az yol da değil ama sana da hareket olur aslında iyi bir şey bir yerde.

Sevgili biricik harikalar ötesi eşim kendisi yapıyor ütüsünü. bu konuda bol bol seviyorum kendisini çünkü.
Ya neffret ediyorum ütüden,tshirt vs bi nebze ama onu da kendi yapıyor.Pantolon gömlek falan ıyyyy.

Eşinize iki hafta yetecek kadar takım elbise alabilirsiniz, böylece iki haftada 1 gitmek fazla sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…