- 15 Mayıs 2016
- 211
- 420
- 103
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Aynen katılıyorumBence esiniz utu yapmayi istiyosa yaptirin bulmussun bole kocayi firsata cevir bence :)
Sende o utulerken onu izle ne yqptigina nasil yaptigina bak daha sonra sevmedigin bi kumas pantalon ustunde alistirma calismalari yap utunude deistirebilirsin bence denedikce basarirsiniz esler ne kadr calisiosa calissin bi isin ucundan tutmalari lazim bence
Nerdeyse hiç ütü yapmıyorum burda bazen okuyorumda ne çok ütü derdiniz var gerçekten biz genelde spor giyiyoruz askılığada düzgünce asınca hiç ütüm çıkmıyorama resmi kurumda çalışması kötü iyiki eşim klasik giymek zorunda kalmıyor hem beğenmiyorum hemde ütüyle yapmak zorunda kalıcaktım
@bibibella çölde su bulmuş gibiyim..
Esim bana ütü yapmıyorum diye uzaylı muameleseo yapıyor
Herşeyi asarak kurutuyorum ben de gomlek falan pantololarida agindan ayirip bi bacak bi tarafa digeri oteki tarafa cizgili utulicek gibi kurutuyorum begenmiyor
Bi tek onun gomleklerini utuluyordum
Laf soyeledigi gunden beri utusuz gidiyor ise!
KENDİ TAKTİĞİMİ SANA DA SÖYLEYEYİM, BELKİ İŞİNE YARAR:Hiç mi ütüleyemiyorsunuz ütünüzü değiştirin kazanlı ütülerden alın yanlış ütüleseniz bile düzeltme şansınız olur en azından. Ayrıca sırf ütü yapamıyorsunuz diye kendinizi neden eksik hissediyorsunuz ki, eşiniz sorun çıkartmıyorsa yapsın işte ne var
Bekarken babamın pantolonlarında staj yaptım şimdi gayet iyiyim. Pantolom gömlek ütüsü konusunda staj şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?