Pantolondaki zevk sıvısı ele bulaşırsa gebelik olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öf yani.
Kaç kere açtın aynı konuyu, cevap verdik.
İnanmıyorsan aynı kisilere yine niye soruyorsun.
Uzaydan gelip cevap vermeyeckler, biz cevap veriyoruz yine yani.
Hamile kalınmaz.
Bı halt olmaz.
Pis elini yikasin sevgilin bundan sonra.
Daha öncede yapip 15ay kafaya taktiysan git destek al, bu iyi değil.
Takacagin işi de yapmaktan vazgec.

HAMİLE DEĞİLSİN.!!!

Bence %90 hamile bakalım ne yapcak bu şüpheyle . Bende hamile kalmıştır diyorum eczaneden test alsa onun nasıl yapılcagınıda bilmez bu cahil anca sürttürsün

Pantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
gercekten bu soruyu ciddi ciddi soruyormusunuz?Yani bunu bilmiyorsaniz lütfen cinselikdende sevismekdende uzak durun derim… bunu kücücük cocuklar dahi biliyor

Cinsellik yaşadıktan sonrasında bu kadar evham yapıp, konular açıp uzun uzun hamile mi kaldım diye araştırmalar yapıyorsanız bu durumu açık açık partnerinize anlatın. Madem bu kadar korkuyorsunuz ya cinsellik yaşamayın ya da aktif cinsel hayatınız var madem korunun.
O an zevk alıyorsunuz ama eve gidince endişe panik korku hali, konular açayım uzun uzun araştırmalar yapayım testler yapayım. Ne zamana kadar böyle devam edeceksiniz. Ya doğru düzgün korunun ya da partnerinize cinsellik yaşadıktan sonra evham yapıyorum kaygılanıyorum diye açık açık söyleyin. Hazır olmadan birdaha böyle bir şey yaşamayın

Kız deli misin öyle olacak olsa biz niye yaptıktan sonra 1 damlası ziyan olmasın diye amuda kalkarak 1 saat yatiyoz onda da olmayanlar var seninki tavşanın suyunun suyu tutarsa zaten bebeğin ilk altını benden. Tam takarım hem de

Sağlık derslerini kaldırdıkları için 26 yaşına gelmiş bir insan hangi koşullarda hamile kalınır, kalınmaz bilmiyor. Rezalet.

Pantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
Lütfen eskisi gibi sürekli aynı konuyu açmayın rica ediyorum.
Diğer konunuzdan devam edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…