Pantolondaki zevk sıvısı ele bulaşırsa gebelik olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
Hayır yok. bu linkteki videonun 1. Dakika 20. Saniyesinden bakarsan belki için daha da rahatlar 👍🏻

Pantolona çıkmış ama kurumamış bi zevk sıvısı ele bulaşıp oradan vajinaya dokunulursa gebelik ihtimali var mı. Elde nemlilik gibi olmuş. Sperm taşınır mı böyle ?
Her gün aynı konuları açmaktan sıkılmadın mı? Dalga mı geçiyorsun bizimle?

Hayır yok. bu linkteki videonun 1. Dakika 20. Saniyesinden bakarsan belki için daha da rahatlar 👍🏻

Bunu defalarca izledim ancak benim durumuma benzemiyor. Ele bulaşan spermle hamile kalınmaz evet ama kurumamış bi spermden bahsediyorum ben. Bulup uğraşıp emek verdiğiniz teşekkür ederim ince kalbiniz için..

Her gün aynı konuları açmaktan sıkılmadın mı? Dalga mı geçiyorsun bizimle?
Ya sizinle ne diye dalga gecelim herkes aynı yorumu yapıyorsunuz. İnsanlar burada bir şeyler sorup bilmediği şeyleri tartışıyor bende bunu bilmiyorum. Ağzınıza dolanmış dalga mı geçiyorsunuz vs. Geçmiyorum. Yaşadığım olayı soruyorum. Sizin korkunuz A ile alakalıdır benimki de bu

Ya sizinle ne diye dalga gecelim herkes aynı yorumu yapıyorsunuz. İnsanlar burada bir şeyler sorup bilmediği şeyleri tartışıyor bende bunu bilmiyorum. Ağzınıza dolanmış dalga mı geçiyorsunuz vs. Geçmiyorum. Yaşadığım olayı soruyorum. Sizin korkunuz A ile alakalıdır benimki de bu
Tamam da dün de konu açtın herkes imkansız hamile değilsin dedi. Neden ikna olmuyorsun? İkna olman için daha kaç ay regl olman ve kaç kere test yapman lazım? Hamile değilsin işte. Zorla kendini hamile mi yapacaksın zihninde?

Bunu defalarca izledim ancak benim durumuma benzemiyor. Ele bulaşan spermle hamile kalınmaz evet ama kurumamış bi spermden bahsediyorum ben. Bulup uğraşıp emek verdiğiniz teşekkür ederim ince kalbiniz için..
Ben bu kadının birkaç videosunu ve farklı videoları da izlemiştim sizin de izlediğinizi düşünüyorum. Ele bulaşıp prdan vajinaya değen elle hamile kalmanın mümkün olmadığını söylüyorlar hep. Bence bir sorun yoktur

Ele bulaşan kurumamış zevk suyu ile hamile kalmanız çok çok zor ihtimal. İçinize bile boşalsa yumurtaya gidene kadar bir sürü spermler yarı yolda ölüyor. Bu mantıkla hamile kalmazsın olursa mucize bebek olur herhalde. Üzerinden yaklaşık 12 13 gün geçtiyse zaten kan testinde çıkar bu şekilde daha içiniz rahatlar.

Tamam da dün de konu açtın herkes imkansız hamile değilsin dedi. Neden ikna olmuyorsun? İkna olman için daha kaç ay regl olman ve kaç kere test yapman lazım? Hamile değilsin işte. Zorla kendini hamile mi yapacaksın zihninde?
1 kez regl oldum bir kez kan testi yaptırdım. Daha önce de buna benzer bir durum yaşayıp 15 ay boyunca korktum. Okb ye verildi artık olayım. Buralarda kendimi iyi hissediyorum.

Ele bulaşan kurumamış zevk suyu ile hamile kalmanız çok çok zor ihtimal. İçinize bile boşalsa yumurtaya gidene kadar bir sürü spermler yarı yolda ölüyor. Bu mantıkla hamile kalmazsın olursa. Üzerinden yaklaşık 12 13 gün geçtiyse zaten kan testinde çıkar bu şekilde daha içiniz rahatlar.
İlişki üstünden 30 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 0.2 çıktı. Bu süre betanın doğru çıkması için yeterli mi ? Bazıları geç döllenme vs diyip 2 ay sonra pozitife dönüp 2 aylık hamile olduğunu söylemişler.

İlişki üstünden 30 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 0.2 çıktı. Bu süre betanın doğru çıkması için yeterli mi ? Bazıları geç döllenme vs diyip 2 ay sonra pozitife dönüp 2 aylık hamile olduğunu söylemişler.
Tabiki de yeterli geç döllenme böyle bir şey değil hamile değilsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X