Papağan bahtiyar ölmüş

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.344
14.355
498
37
Çok mutsuzum. Duyduğumdan beri ofkeden deliriyorum. O murat Özdemir şerefsizi boğazını sikarken nefes alamayip çıkardığı hıck sesini unutamiyorum.
Bu kadar işte onun yapıp yapabileceği bir hıck sesi
Şikayetçi olamaz, kaçamaz, kurtulamaz. Yapan da sadece para cezası aldı zaten. Canının bedeli 5000 tl. Türkiye yasalarına göre hayvan öldürmenin, hayvana iskence etmenin sadece idari para cezası var.
Bu sadece gördüklerimiz bilmediğimiz neler var başka.
Endüstriyel hayvancılık vahşeti, deney hayvancılıgı vahşeti, hayvan ticareti vb.

Bayanlar biz ne yapıcaz? Bununla bunca kötülükle yaşamayı öğrenmek zorunda miyiz? Ben ıslah edileceklerini de sanmıyorum .
Ne yapılmalı çaresi yok mu gerçekten bu olayların önüne gecilemez mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
İçim çok doldu yazmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-20-18-28-00.webp
    17 KB · Görüntüleme: 313
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar üzülüyorum ki. İnsanlar bu kadar iğrençken keşke Allah hayvanları yaratmasaydı.. zaten dedğin gibi canlarının bir kıymeti yok

O kadar üzülüyorum ki. İnsanlar bu kadar iğrençken keşke Allah hayvanları yaratmasaydı.. zaten dedğin gibi canlarının bir kıymeti yok
Keşke bu iskencecilere aynı şekilde işkence edecek bir oluşum olsa. Hukukcuyum hapisle ıslah olunacagına inanmıyorum. Ya müebbet hapis verip toplumu koruyacaksin ya da infaz edeceksin

Bunun gibilerinin cezalarını adalet bilmeyen insanoğlu veremiyor, diğer dünyada yüce Allahın karşısına çıktıkları zaman Allah asla affetmeyecek. Hayvanları aşağı gören de insan, hayvana eziyet eden de insan, hayvanı öldürene gereken cezayı vermeyen de insan

Ekranlara soytarılık yapmak için yapmadığı kalmadı
Olan o kuşa oldu, Allah yanına bırakmasın

Bence bizim elimizden gelen birşey var. Yetiştirdiğimiz çocukları (kendi çocuğun,yeğenin, komşun, kardeşin, öğrencin) merhametli ve saygılı yetiştirmek.

Hayvanları geçtim (önemsemediğim için değil, daha acil konular var olduğu için) kendi ırkından olmayan insanları, siyaset olarak aynı görüşte olmayan insanları, dinen farklı görüşte olan insanları düşman olarak değilde kardeş olarak görmeyi çocuklara öğreterek yeni nesilde böyle psikopatlar yetişmesini önleyebileceğimizi düşünüyorum. Zira bu forumda bile her konuda bu saydıklarımın aksini ispat edecek bayanlar mevcut. Bu bayanlarda kendi ön yargıları ile çocuklar yetiştirmek yerine daha sevgi ve en önemlisi kendinden olmayana saygı duyması gerektiğini çocuğuna öğretirlerse böyle psikopatlar 20 yıl sonra yok olmasa bile azalacaktır.

İnsana saygı duyan hayvana da saygı ve sevgi duyar.

Ne diyeyim ? Nasıl diyeyim ? Kime diyeyim?
Nedir bu hayvancağızları şeref yoksunu beyin yoksunu insanlardan çektiği
Allah belasını versin o murat or..pusunun...

Sabir kardesim sabir hayvanlari koruma yasasi cikacak sabir.. yani alttan girer ustten cikarim ama degmez ya, yarin bu adam survivor a katilir yurdum insani da oturur izler.. amaaaan ne olacak sende..

O Acun önce yemekteyiz'e çıkardı bu pisliği. Oradan kovuldu. Daha sonra masterchef gibi saçma sapan bir yarışmaya. Oradan da kovuldu. Böyle bir şey gündeme gelmeseydi survivor'a da çıkardı. Değer miydi reytinge. Böyle adamları reyting için kullanıyolar. Çok üzüldüm ya. Allah cezasını versin inşallah.

Haber izlemek okumak istemiyorum artık dün bir kediye yahu kedi ya hani bildiğimiz 4 patisi olan şirin sevimli gördüğümüzde içimizi ısıtan kediye tecavüz etmiş .
Ya senin .... kopsun sen geberme sürüm sürüm sürün be şerefsiz be haysiyetsiz anladık kuldan utanman yok sen hiç Allah tan da mı korkmuyorsun bu kadar mı acizsin ya bu kadar mı i..esin yahu böylelerini görüp duydukça cinnet geçiriyorum versinler bana o beyinsizler dünyayı birde tersten göstereyim

Cok uzuldum...haberde besinsizlik diye bir kelime cikti acaba yemek mi vermiyordu kuşa yada kuş iskenceden mi yiyemiyordu? Cok korkunc...
Ayrica Acunu gunahim kadar sevmem ama bu isin acunla alakasi ne...? Adam zaten kusuna iskence ediyordu,ilk degildi keza sabikasi masallah...unlu da olmasaydi yine yapardi bunu,adamin mayasinda var pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…