Papağan bahtiyar ölmüş

Kanunlarımızda bununla ilgili caydırıcı kararlar alınmadıkça böyle üzücü haberlerle karşılaşacağız maalesef! Bu haber ne ilk ne son olacak. Sadece insan canı önemli değil; hayvanların yani tüm canlıların da yaşama hakkı olduğunu kavramalıyız.
Bu arada bazı programları izleyerek onlara prim kazandırarak reyting malzemesi haline getiren toplumumuzun da düşünmesi gereken çok şey var.
İzlenmesin çok mu zor yani.

gecen gun ınstagramda tecavuze ugrayan kedı gordum
bu hasta ınsanların cogalmaması lazım
aslında bır kanun cıkmalı bu kural olmalı ve cezai yaptırımı olmalı
her sene ınsanlar psıkolojık testlere tabı tutulmalı bu tarz ınsanlar bır bolume sevk edılıp tedavısı yapılmalı dogustan veya ıyılestırılemeyecek durumda olanlar zapt edılmelı uygun merkezlerde

tabı tum bunların olabılmesı ıcın refah sevıyesıne ulasmıs olmamız gerekıyor once suan ıcın utapik oldugunun farkındayım ama elbet bırgun olur dılegı benımkısı

bu tarz ınsanlar evlenememelı cogalması yasaklanmalı calısacaksa onlara ozel ıs alanları saglanmalı ve dedıgım gıbı yasal zorunluluk olmalı butun ınsanlar her sene psıkolojık teste tabı tutulmalı

hos elımızde kac tane akıllı kalır bılemedım sımdı

Hayvanlarin hayati, masum insanlarin hayati bu kadar ucuzken neden bu gereksiz tiplere, psikopatlara bu kadar deger verilip insan yerine koyulup, korunuyor ben anlayamiyorum...

günahsız sessiz canlılar hayvanlar..ve günahsız masum yavrular,çocuklar,kadınlar,anneler,nesiller..dünyada sürekli canlara haksız yere kıyılıyor vazifeli olanlar kınamaktan başka birşey yapmıyor Allah hesap sorandır ...

O mu suçlu yoksa böyle bir karakteri gündeme getirip ona ve onun gibilere ayna tutan mı daha suçlu karar veremedim ben
Medya patronları neredeyse 10 senedir bilinçli olarak televizyonda kalitesizliği ilke edinmiş durumdalar
şiddete yönlendiren ve halkı uyutmaya yönelik program yapıyorlar
Tek bir dizi bile yok izlediğim
Yarışma programları berbat
Kaliteli olan ne varsa bitirilip böyle murat gibilerin parlatıldığı iğrenç bir düzen oluşturuldu
Acun gibiler bunun bir numaralı önderleri

Böyle Manyaklarin hepsini ıssız bir adaya bırakacaksın orada birbirlerini yesinler..toplumdan uzak,kendi gibilerle başbaşa.
Asla geri dönüşü olmayan bir sürgün gibi..yazarken bile rahatlıyor insan

Murat manyağına diyecek söz yok zaten de türkiyedeki papağanların birçoğu iyi bir kuş hekimi olmadığı için, anesteziyi ayarlayamadıkları için ölüyor
İyi hekimleri tenzih ederek söylüyorum işinin ehli veteriner hekim sayısı bir elin parmağını geçmez

Yemekteyiz deki görüntüleri vördüm de papağan şerefsiz murat yaklaşınca çığlık atıyo onur bey şaşırıyo beni sevmiyo diye cevap verdi adi pislik kim bilir daha ne işkenceler etti hayvancağıza zavallım kaçamaz küçücük savunmasız bi hayvan o şerefsizde öyle acı çekse keşke

Allah belasını versin O da can ya. O da senin benim gibi fiziksel acı çekiyor ((

Bayan değiş kadın.
Evet türkiyede bir canın fiyatı 5 bin türk lirası ve 21 gün akıl hastanesi tedavisi.
Bu kadar. Bir insanı öldürüldüğünde nasıl ağır cezalar veriliyorsa hayvan cinayeti içinde bu yöntem uygulanmalı. Kaldı ki insan kendini savunabilir ama hayvan kendini savunamaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…