- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 313
Medya patronları neredeyse 10 senedir bilinçli olarak televizyonda kalitesizliği ilke edinmiş durumdalarO mu suçlu yoksa böyle bir karakteri gündeme getirip ona ve onun gibilere ayna tutan mı daha suçlu karar veremedim ben
Bence bizim elimizden gelen birşey var. Yetiştirdiğimiz çocukları (kendi çocuğun,yeğenin, komşun, kardeşin, öğrencin) merhametli ve saygılı yetiştirmek.
Hayvanları geçtim (önemsemediğim için değil, daha acil konular var olduğu için) kendi ırkından olmayan insanları, siyaset olarak aynı görüşte olmayan insanları, dinen farklı görüşte olan insanları düşman olarak değilde kardeş olarak görmeyi çocuklara öğreterek yeni nesilde böyle psikopatlar yetişmesini önleyebileceğimizi düşünüyorum. Zira bu forumda bile her konuda bu saydıklarımın aksini ispat edecek bayanlar mevcut. Bu bayanlarda kendi ön yargıları ile çocuklar yetiştirmek yerine daha sevgi ve en önemlisi kendinden olmayana saygı duyması gerektiğini çocuğuna öğretirlerse böyle psikopatlar 20 yıl sonra yok olmasa bile azalacaktır.
İnsana saygı duyan hayvana da saygı ve sevgi duyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?