• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papağanımın kanadındaki bezeler

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bende fransız tüy hastası sultan papaganı var. Tüyleri çıkmadığı için kanadından ufak bezeler çıkıyordu. Veteriner baktı birşey degil bunlar dedi. Dün baktıgımda o beze şişmiş.Veterineri aradım 400 TL diyor bunun için. Şuan o kadar veremem. Sabah antibiyotik krem aldım. Keremin adı bactrim. Eczacı kurutur dedi. Çok araştırdım. İrini temizlemek gerekmiş. Veterinerin yaptığı işlemi de resim olarak yükleyeceğim. Kuşumun kanadında ki şişligi de yüklüyorum. Acaba igneyi batikon ile temizleyip igne ile desem, irini boşaltıp krem sürsem olur mu?

Eklentiler

• FB_IMG_1615629883724.webp
    FB_IMG_1615629883724.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 140
  • FB_IMG_1615629894673.webp
    FB_IMG_1615629894673.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_20210312_230019.webp
    IMG_20210312_230019.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20210312_230015.webp
    IMG_20210312_230015.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_20210312_225057.webp
    IMG_20210312_225057.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20210312_225045.webp
    IMG_20210312_225045.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 143
Bende fransız tüy hastası sultan papaganı var. Tüyleri çıkmadığı için kanadından ufak bezeler çıkıyordu. Veteriner baktı birşey degil bunlar dedi. Dün baktıgımda o beze şişmiş.Veterineri aradım 400 TL diyor bunun için. Şuan o kadar veremem. Sabah antibiyotik krem aldım. Keremin adı bactrim. Eczacı kurutur dedi. Çok araştırdım. İrini temizlemek gerekmiş. Veterinerin yaptığı işlemi de resim olarak yükleyeceğim. Kuşumun kanadında ki şişligi de yüklüyorum. Acaba igneyi batikon ile temizleyip igne ile desem, irini boşaltıp krem sürsem olur mu?
Bilgim yok malesef. Merhametinize bir sürü kalp ❤️
400tlik ne kullanacak acaba vicdan insaf ya 😔

Kiyamam çok üzüldüm bilgim yok konu üstte kalsın diye yazıyorum
Baska veterinerlere sorup fiyat alsanız?

Yani baska veterinerlere sorunca bosaltmaya gerek yok mu diyorlar? O zaman bosaltmayin zaten tam irin gibi görünmüyor bül gibi görünüyor sizinki yanlış anlamadiysam

Bir de neden çıkmıyor bu hayvancagizin tüyleri:KK200:
Genetok tüy hastası. Çözümü yok. Cok arastırdım sabah antibiyotiklı krem aldım. Kurutur dedıler emın degılım ama

Ama kuştan anlamıyor hıcbırı.Bır tek burası anlıyor maalesef
Malesef kuştan anlayan veteriner o kadar az ki. Hal oyle olunca cok fazla fiyatlar alıyorlar.
Facebook ve instagramda kuş sayfası grupları var. Onlar bu gibi durumlarda cok yardımcı oluyorlar birde oralara sorsanız

Malesef kuştan anlayan veteriner o kadar az ki. Hal oyle olunca cok fazla fiyatlar alıyorlar.
Facebook ve instagramda kuş sayfası grupları var. Onlar bu gibi durumlarda cok yardımcı oluyorlar birde oralara sorsanız
Oralara sordum zaten. Önerdıgı kremi aldım direk. Kuşcular irini cıkarma lazım dıyor

Genetok tüy hastası. Çözümü yok. Cok arastırdım sabah antibiyotiklı krem aldım. Kurutur dedıler emın degılım ama
O zaman kremi sabah aksam sürüp deneyin 1 2 gun. Duzelmezse ve butcenize uygun bir yer bulamazsaniz (ve çare kesinlikle bunu boşaltmak ise)biri papagani tutarken siz de steril igne ile cok ufak bi delik açın hafif hafif bastırarak pamukla içindeki sıvıyı alın. Sanirim en az travmatize edici şekli boyle oluyor.

Kremin işe yaramasi için cok büyümemiş olmasi lazim bildigim kadariyla, yani bir dahakine bunun gibi ufacik bi kabarti olur olmaz sürün bactrimi

Önline ücretsiz fransız tüy hastası sultan papaganı var. Tüyleri çıkmadığı için kanadından ufak bezeler çıkıyordu. Veteriner baktı birşey degil bunlar dedi. Dün baktıgımda o beze şişmiş.Veterineri aradım 400 TL diyor bunun için. Şuan o kadar veremem. Sabah antibiyotik krem aldım. Keremin adı bactrim. Eczacı kurutur dedi. Çok araştırdım. İrini temizlemek gerekmiş. Veterinerin yaptığı işlemi de resim olarak yükleyeceğim. Kuşumun kanadında ki şişligi de yüklüyorum. Acaba igneyi batikon ile temizleyip igne ile desem, irini boşaltıp krem sürsem olur mu?
Online ücretsiz soru sorabildiğiniz İnternet siteleri var. Hepipet gibi. 4_6 gün arasında cevap veriyorlar. Daha kısa sürede yanıt verenler de varmış ama isimlerini bilmiyorum. Bence doğru bilgiyi onlardan alırsınız. Öğrenmeden yapmayın derim. Can bu! Çok canının yanmasına ya da başka bir soruna yol açabilirsiniz

O zaman kremi sabah aksam sürüp deneyin 1 2 gun. Duzelmezse ve butcenize uygun bir yer bulamazsaniz (ve çare kesinlikle bunu boşaltmak ise)biri papagani tutarken siz de steril igne ile cok ufak bi delik açın hafif hafif bastırarak pamukla içindeki sıvıyı alın. Sanirim en az travmatize edici şekli boyle oluyor.

Kremin işe yaramasi için cok büyümemiş olmasi lazim bildigim kadariyla, yani bir dahakine bunun gibi ufacik bi kabarti olur olmaz sürün bactrimi

Tek çözüm bu. Bi de 2 tane daha var böyle. Ama büyümedıler baya ufak beyazlar onlar. Onlara d krem sürcem

Online ücretsiz soru sorabildiğiniz İnternet siteleri var. Hepipet gibi. 4_6 gün arasında cevap veriyorlar. Daha kısa sürede yanıt verenler de varmış ama isimlerini bilmiyorum. Bence doğru bilgiyi onlardan alırsınız. Öğrenmeden yapmayın derim. Can bu! Çok canının yanmasına ya da başka bir soruna yol açabilirsiniz
Kus sayfalarına sordum da. İrini cıkarmayı önerdıler

Back
X