• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papağanımın kanadındaki bezeler

Hangi şehirdesiniz?İstanbul ise sadece kuş ve egzotik hayvanlara bakan bir veteriner önerebilirim fakat ücretler biraz yüksek.Benim muhabbet kuşumu iyileştirdiler.
Yok İzmirdeyiz. Kuşun durumu şükür çok iyi. Çok azcık bir şişlik kaldı. Eskiye göre çok çok iyi

Ayy çok sevindim iyi olmasına ya çok şükür 🙏🏻
Çok iyi. Ben o irini çıkardım. Az şişlik kaldı. Şiymeye başlarsa gene irini çıkartmayı düşünüyorum. Veterinere götürsem anlar mı bilmiyorum. Daha önce sordugumda birşey olmaz dedi. O birşey olmaz dedigi şişlikler böyle büyüdü ve apse yaptı

GÜNCELLEME. Papaganın kanadında ki bezeyi ben temizledim ve şükür kanadı düzeldi. Ama kuyruk kısmında 2 tane daha beze çıktı.Dün veterinere götürdüm.Antibiyotik igne yaptı. Kurutur dedi. Kurutmazsa alınacak dedi.Şükür durumu iyi şuan😊Sanırım apseler sönmeye başladı.

Benim de muhabbet kuşumda böyle yağ bezesi çıkmıştı büyüdü büyüdü ve kuşum öldü maalesef kaç kere veterinere götürdüm antibiyotikler onlar bunlar tek çare ameliyat demişti ama kuşlar narin bir hayvan oldukları İçin bizim bir iki damla kanımız onlarda daha çok kan demek olduğu İçin ona yanaşmadım
Öldü yani

Benim de muhabbet kuşumda böyle yağ bezesi çıkmıştı büyüdü büyüdü ve kuşum öldü maalesef kaç kere veterinere götürdüm antibiyotikler onlar bunlar tek çare ameliyat demişti ama kuşlar narin bir hayvan oldukları İçin bizim bir iki damla kanımız onlarda daha çok kan demek olduğu İçin ona yanaşmadım
Öldü yani
Büyüklügü ne kadardı acaba.Geçmezse ben artık aldırcam bezeleri.Allah korusun ölmesin. Biraz sönmüş gibi. Veteriner ufak beze bunlar dedi.

Büyüklügü ne kadardı acaba.Geçmezse ben artık aldırcam bezeleri.Allah korusun ölmesin. Biraz sönmüş gibi. Veteriner ufak beze bunlar dedi.
İlk ufak beze olarak çıkıyor sonra felaket derece de büyüyor 😭
Büyüklüğü fındık kadardı

İlk ufak beze olarak çıkıyor sonra felaket derece de büyüyor 😭
Büyüklüğü fındık kadardı
En son mu fındık kadardı. Şuan bende liglerde fındık kadar. Bu kadar bızımkının

Eklentiler

• FB_IMG_1616581397441.webp
    FB_IMG_1616581397441.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 34
Bence hemen veterinere götürmeniz gerekiyor enazından yapılabilecek bişeyler varsa daha fazla geç kalmayın
Götürdüm zaten. İgne yaptı antibiyotik. Bu kurutur dedi ama kurutmadı.Kuş sayfasından biri kara merhem önerdi. Onu şuan kullanıyorum. Apseyi kuruturmuş. Benım kusum tüysüz oldugu ıcın tüy dipleri enfeksiyon kapıyormus. Bakalım kremde işe yaramazsa veterinere apseleri almasını söylıycem

Back
X