Papatyalı günlere merhaba demek için artık kilolarımı vereceğim :)

Canim guzel bir sekilde baslamissin devaminin gelecegine inaniyorum bende bugun basladim
Yaza kadar eminim eski vucutlarimiza kavusuruz
Bir de sanirim hizli kilo almissin yine hizli da gider basarilar bu yolda

Canim guzel bir sekilde baslamissin devaminin gelecegine inaniyorum bende bugun basladim
Yaza kadar eminim eski vucutlarimiza kavusuruz
Bir de sanirim hizli kilo almissin yine hizli da gider basarilar bu yolda
İnşallah : )) Evet hızlı aldım malesef ama çok umutluyum ben gidecek kurtulacam bu kilolardan eski pantlonuma girmek istiyorum çok yorulsamda bırakmayacam :KK55:

2 haftada 2 kilo verdim.Çok mutsuzum. Adetten kesilmeyim diye çok üstüme gitmedim ama tıkandım kaldım daha çabuk vermem gerekmiyor muydu

Dün sporda seansa katıldım çok yorucuydu. Ayrıca oradaki en şişman olmak çok zoruma gitti zaten obezmişim ölçüde öyle çıktı iç organlarım yağlanmış.. eski halime dönmek istiyorum Allahım:KK43:

Dün sporda seansa katıldım çok yorucuydu. Ayrıca oradaki en şişman olmak çok zoruma gitti zaten obezmişim ölçüde öyle çıktı iç organlarım yağlanmış.. eski halime dönmek istiyorum Allahım:KK43:

Canım.sakin moralini bozma 2 haftada 2 kilo çok iyi bir rakam bak 1 kilo 7500 kalori ediyor günde metobolizman 2000 kalori yakıyorsa sende bunun 1000 nini yersen 1 haftada ancak 7500 yapar yani ancak 1.kilo... 1 kilo deyip geçme vücudu çok hafifletiyor y et erki bırakma eski güzel zayıf günlerini düşün :KK15:

Canım.sakin moralini bozma 2 haftada 2 kilo çok iyi bir rakam bak 1 kilo 7500 kalori ediyor günde metobolizman 2000 kalori yakıyorsa sende bunun 1000 nini yersen 1 haftada ancak 7500 yapar yani ancak 1.kilo... 1 kilo deyip geçme vücudu çok hafifletiyor y et erki bırakma eski güzel zayıf günlerini düşün :KK15:
Günlüğe yazmadan önce eski fotoğraflarıma bakmıştım, resmen kendimi mahvetmişim dedim üzüldüm bu halime.. Evet göbeğim hafifledi biraz o konuda iyi hissediyorum ama sporda aynaya bakarken resmen kaçmak istiyorum ordan aynasız olaymış iyiymiş :KK48: sağol canım desteğin için:KK200::KK36:

Günlüğe yazmadan önce eski fotoğraflarıma bakmıştım, resmen kendimi mahvetmişim dedim üzüldüm bu halime.. Evet göbeğim hafifledi biraz o konuda iyi hissediyorum ama sporda aynaya bakarken resmen kaçmak istiyorum ordan aynasız olaymış iyiymiş :KK48: sağol canım desteğin için:KK200::KK36:

Aslında aynali olması daha iyi ben atlet ve sporcu baksiriyla yapiyorum sporu1 bilerek vucudumu görüp saha bi hırslanıyorum

Aslında aynali olması daha iyi ben atlet ve sporcu baksiriyla yapiyorum sporu1 bilerek vucudumu görüp saha bi hırslanıyorum
ay cesaret edemem ben eşofman sweatshirtle yapıyorum sallanıyo heryerim hoca dansöz gibi titreyin dedi o an aynadaki halimi görmen lazımdı :KK53:

ay cesaret edemem ben eşofman sweatshirtle yapıyorum sallanıyo heryerim hoca dansöz gibi titreyin dedi o an aynadaki halimi görmen lazımdı :KK53:

Olsun canım bugünleri de gördük o halini gorki yakında olacağın fit halinin kıymetini bilip onu koruyasın :KK73: yeterki birakmayalim kacamaklarımız olsa bile yola devam:KK68:

Olsun canım bugünleri de gördük o halini gorki yakında olacağın fit halinin kıymetini bilip onu koruyasın :KK73: yeterki birakmayalim karamanlarımız olsa bile yola devam:KK68:
Evet bi daha bu hale gelmeyecem inşaAllah hele bi kurtulayım bu yüklerden :21: hep birlikte fit olucaz yılmak yok:KK68:

bugün 1 kase nesfit diyet süt ile, 1 tabak şehriye salatası, 3 adet köfte yedim kilom 90.6 yavaş yavaş gidiyor ama gidiyor sonuçta :KK51:

gitmiyor bu kilolarrrrrrrrrrrrrr daha önce yediğimin 3 te 1 ini anca yiyorum ama gitmiyor kilolarım :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

89.6 yım hala sağlık sorunlarım var bu aralar az önce 1 çikolata birde rulo kat yedim 450 kalori aldım tahminen bu ralar canım çok tatlı istiyor

Back
X