Papatyam1990 Günlugu ;)

burcu aıle hekımlerı adımsayar dagıtacakmıs dıye bır haber okumustum dagıtmaya baslamıslarmıdır ola?bızde alırdık

bugunkı menum:sabah:2yumurta,kozlenmıs bıber patlıcan,azcık peynır,1dlm ekmek
ara:1elma
ogle:3dolma
aksam:3dolma 1kase semızotlu cacık
ara:sutlu kahve

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:

hoşbuldum :)
bugünkü menüm şöyle

kahvaltı; 2yumurta 1,5dilim ekmek,1çatal peynir,1tane zeytin,yarım domates 1 bardak çay
ara 2 diyet bisküvi
akşam 2 çatal kepekli makarna

hoşbuldum :)
bugünkü menüm şöyle

kahvaltı; 2yumurta 1,5dilim ekmek,1çatal peynir,1tane zeytin,yarım domates 1 bardak çay
ara 2 diyet bisküvi
akşam 2 çatal kepekli makarna

lavınya aksam sadece ıkı catal makarna mı yedın nasıl doydun kız yogurt yada salatayla takvıye yapaydın bana bıraz az geldı.diyet listesi bulabıldınmı kac kalorılık dıyet yapıyorsun?

ya ben hala kendime uygun diyet listesi bulamadım o yüzden biraz aç kalıyorum bende farkındayım az yiyorum ama zayıflıcamı düşününce heyecanlanıyorum :D o doyuruyo beni valla bu arada dün 3km de yürüdüm ;) yazmayı unutmusum diyet listelerini kızlar bizimle paylaşırlarsa çok sevinicem

bu şekilde olmaz ki kararlıysak devam edelim burda yazmak motive ediyodu ama bi bakmışım ki kendim yazıyorum kendim okuyorum yolun açık olsun papatya..

Back
X