Papatyam1990 Günlugu ;)

ah bu troid belası bana o kadar kıloyu aldaıran suclu.hamılelıgımde dusmus ben 8.ay fark ettim ilac kullandım dogumdan sonra bıraktım cunku sute gecıyormus hormon bu sefer bebegımınkı nasıl olsa hazır gelıyor dıye tembellık yapabılırmıs.
Allahım acil şifalar versin hayırlı evlatlar nasıp etsin sana inş.

düşük yaptım sebebi araştırılırken öğrendim troid hastası olduğumu 3 yıldır uğraşıyorum 15 kilo aldım bunun yanında inşallah bir an önce hem kiloları veririm hemde bebişim olur

öğrenmiş oldum sağol :) bu arada her acıktığımızda mesela yoğurt veya ayran yiyip içsek olur mu ki ? ille de araları ve ya ana öğünleri beklemesek ???

mesela acıktın yada ara öğünlerde yogurdun içine elma kayısı gibi meyvalar koy ye hem açlığını bastırır hemde sağlıklı bir şeyler yemiş olursun.. bir kase yoğurda elmayı doğra ye mütiş oluyor denemelisin

iyi akşamlar hanımlar bugün ki yediklerimi yazıyorum...

sabah 2 dilim kızarmış ekmek peynir zeytin 1 yumurta şekersiz çay

ara öğün kuru üzüm

öğlen 4 yemek kaşığı barbunya yarım kase yoğurt 2 adet biber turşusu

akşam yemek yemedim çünkü eşim kek istedi on ayaptığım kekden küçük bir dilim aldım..:((

açıkırsam 1 elma yiyim bol su içicem üstüne

benden bu kadar hanımlar sizler neler yaptınız

Selam kizlaaaar

Nasilsiniiiz:)

Sabah : Salatalik kepek ekmek peynir zeytin domates
Oglen : Tavuk kepek ekmek 3 tane
Ve gun icinde kuru kaysiiii

Ufffffffffff bi 10 kilo versemmmmmm :(

günaydın kızlar çok hareketsiz bir topiğimiz var biraz canlılık getirelim...
önerim şu günlük evde yapabileceğimiz hareketler bulalım ve günde kaç tane yapabildiğimizi akşam olunca yazalım nedersiniz
mesela mekik diyelim herkes gün içinde nekadar yapabildiyse akşama yazalım hemde motive oluruz en geç 10 kadar da yazılacak sayılar diyelim ne dersiniz

çok canım sıkkın tam 5 kilo almışım doğumdan sonra tartıldığımda tam 90 kiloydum ve dün tartıldım gözlerime inanamadım 95 olmuşum. acaba hamilelikten sonra adet olmadığım için olabilir mi? bendeki heves falan kaçtı çok üzgünüm :(

bende pilavı çok saçma bulmuştum ekmek yerine diyetisyenim yememi söyledi ekmek yerine ve her ay düzenli olarak 3-4 kilo verdim hatta babam yediklerimi görünce sen kilo vermeyi değil almayı başaracaksın dedi ama vermiştim çok şaşırdı...

benim gittiğim doktor herşeyden azar azar yememi söyledi örnek bir diyet verdi bir de tablo verdi neyle neyin yerini değiştirebileceğimi gösteren..

aklıma geldikce paylaşırım sizlerle

Doktorunun verdiği, neyle neyin yerini değiştireceğini gösteren tabloyu bizimle paylaşabilir misin acaba?

çok canım sıkkın tam 5 kilo almışım doğumdan sonra tartıldığımda tam 90 kiloydum ve dün tartıldım gözlerime inanamadım 95 olmuşum. acaba hamilelikten sonra adet olmadığım için olabilir mi? bendeki heves falan kaçtı çok üzgünüm :(

sıkma canını verirsim anladığım kadarıyla yeni doğum yapmışsın ve hormonların dengesiz sıkma canını...halledersin

diyet listesi yazsak olur mu buraya ben alt üst oldum açıkçası söyle listedekiler evde bulunan şeylerden olsun paylaşırsanız çok sevinirim. yarından itibaren tam gaz durmak yok bi yola çıktım başarana kadar durmak yok.!

mrb kızlar 2gundur mısafır,gezme,çocuk,iş güç derken giremedim.diyete tam gaz devam ylnız dun dısarda tatlı krızım tutunca bı max yedım sonra cok pişman oldum.bugun tartıda tam 74.0dım 73bekle geliyorummmmm

günaydın kızlar çok hareketsiz bir topiğimiz var biraz canlılık getirelim...
önerim şu günlük evde yapabileceğimiz hareketler bulalım ve günde kaç tane yapabildiğimizi akşam olunca yazalım nedersiniz
mesela mekik diyelim herkes gün içinde nekadar yapabildiyse akşama yazalım hemde motive oluruz en geç 10 kadar da yazılacak sayılar diyelim ne dersiniz

bide spor yapabılsek.gecen haftadan beri yapmıyorum hemen gevsedım yurudukce sallanıyorum.basenlıyım ben genelde basen hareketlerı yapmaya calısıyorum bırkac begendıgım video var bırazdan paylaşayım onları sızlerle.

diyet listesi yazsak olur mu buraya ben alt üst oldum açıkçası söyle listedekiler evde bulunan şeylerden olsun paylaşırsanız çok sevinirim. yarından itibaren tam gaz durmak yok bi yola çıktım başarana kadar durmak yok.!

lavinyacıgım bozma moralını.verecez inş sabırla.bunları okuyunca gıdıp aradım eskı dıyetısyetın verdıgı dıyet lıstesını bulamadım allah bılır nerelere attım.nette çok diyet orneklerı var ama bence bı dıyetısyene gıtmeye calıs yenı dogum yapmıssın cok yıpratma vucudunu

Son düzenleme:
Selam kizlaaar !!!! Kusura bakmayin yaaa sehir disindaydim gorumcemlerdz giremedimmm :/ ! Ama diyet bozuldu bir yere gitmeyi sevmiorum diyet yaparken! O yuzden kilolari verene kadar davet filan yok !!! Simdi evdeyim eski duzenime donuyorum Allahtan kilo almamisim! Burcu
cnm burdayiz kimsenin bir yere gittigi yok sende kal :) yarin gorusuruzzz

Son düzenleme:
Selam kizlaaar !!!! Kusura bakmayin yaaa sehir disindaydim gorumcemlerdz giremedimmm :/ ! Ama diyet bozuldu bir yere gitmeyi sevmiorum diyet yaparken! O yuzden kilolari verene kadar davet filan yok !!! Simdi evdeyim eski duzenime donuyorum Allahtan kilo almamisim! Burcu
cnm burdayiz kimsenin bir yere gittigi yok sende kal :) yarin gorusuruzzz

kaç gündür kimse girmedi canım sıkıldı benimde başka sayfalar bakmaya başlamıştım

Back
X