Para aşkı gerçek aşkı bu kadar yener

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Bosanma asamasindayim.Önceki konularımda kocam görüş gününde bakamıyordu.cozumu halasının kızı ve gelininin yanına götürerek
en sonda onların tanıdığı cocuklu dul bir kadının kucağına kızımı koyup o saatleri onla geçirmiş. Ben tabi şuan kanıtlayamam kadinla sırf kızımı baktırmak için mı gitmiş yada niyeti başka mı diye.
bu sıralarda anlaşmalı boşanalım diye mesaj atıyordu meğer ödemediği birikmiş kızımın nafakası için icra kağıdı gelmiş.
Zamanında evli iken kızdım kızdım mücadele ettim.oturdum yerime. Yazışmalarını internetten yakalayıp beni evden kovana kadar. -Ayrı durduğumuzda ruh hastası teyzesinin zehir saçan laflarına muhatap olmama rağmen
-Kizimin bahanesine babasının tek başına bakmadığını söylediğimde bana karakteri bozuk diye mesaj atmasına rağmen kavga çıkarmadım normal davrandım.
Bu zamana kadar barışmak için konuşmak istediğinde davayı ben kazanırım.deyip kendinden taviz vermedi.anlasmali boşanmak için de ne yapacağına ilişkin birşey demeden bekleyişte.
Ya yuva kurmak için bu kadar eş ve çocuk hiçe sayılır mı?(ustelik onu seviyordum sacma hallerine ragmen)Para için.yani o kağıt gelene kadar ses seda yok anlaşmak için.
Büyük ihtimalle anlaşma şartlarını da kabul etmez.cunku öyle de para çıkacak ondan
Ben zannediyordum.Ailesinde huzuru bulamadıysa huzurlu oluruz ama adamın kendisi huzursuz.bir pırlanta reklamında "anne baba candır ama önce birbirimizin ailesiyiz"sözüne tepki olarak doğmuş gibi.
ortalama bir senedir ayrıyız ve zamanın öğrettiği farkindaliklari kendi yanlışlarımı onun yanlışlarını iyice düşünme fırsatı buldum.
kizimin babasi oldugu icin vicdanen yaraliyim.merhamet ve sabırla bile evliliği ayakta tutacak kadar duzelememesi için çözüme kapalı olduğu için üzgünüm.uzun yazdım özür dilerim.herseyi çift taraflı objektif olarak irdeledim.ama bunların para aşkının büyüklüğüne bir çözüm bulamadım.
böyle para aşkı olan koca ve ailelerine karşı neler yaptınız?

Hala üzülmenize hiç gerek yok bir yıldır ayrı iseniz zaten geri dönmeyi sakın düşünmeyin bence bu karaktersiz kişiye...

İcra kağıdı geldiğine göre işlemler başlayacak demektir,bu iyi haber diye algıladım.
Geçmişi boşvermeni tavsiye ederim.
Geleceğini kurtarmalısın,hayatını düzene koymalısın.
Tamamen kopamıyorum kızımın babası vicdanen kötü bir his hissediyorum.sorunlar tamamen çözülemeyecek değildi.fakat ayrı iken mesajlarında o kinini haksızlık edip üste çıkma halini hissettiriyordu.simdi para için sıkıştı anlaşmaktan bahsediyor.sanki ben davayı kazanırım birikmiş nafakayı ödememe gerek yok.diyen o değil kaptığı belli değil.

Böyle pis adamlara karsı kızımın babası dıyıp nasıl vicdan hissesiyorsunuz
Kızının Annesıydınız sizde bırakın vicdanı, vıcdan kırıntısı gordunuz mu?
Neyse.

Çözülecek sorunlarsa oturup özür dilersin, barışırsın,o kadar zor değil.
Yerinde olsam bir adım atardım.
Anlaşılan boşanmak istemiyorsun.

Böyle pis adamlara karsı kızımın babası dıyıp nasıl vicdan hissesiyorsunuz .Kızının Annesıydınız sizde bırakın vicdanı, vıcdan kırıntısı gordunuz mu?Neyse.
haklısınız onda ve ailesinde vicdan olsa dava açmasına engel olurlardı.durup dururken durumu sıkıntıda değilken vermediğim ziynetimdeki çeyrek altınlar için "ben altın vermeyem biri ile aynı çatı altında kalmak istemiyorum" demişti.

Canim ben de boşanma aşamasındayim. Anlaşmalı boşanma açtım. Yaptıgı hiç bir şeyi de dillendirmedim. Bu süreçte o bana karşı dava açtı ve benden tazminat istedi. Etmediği hakaret kalmadı. Benim eşimin de tek derdi para. Bunlar karşısında dik duracaksın ve taviz vermeyeceksin. Nafakayı ödemezse hapis cezası bile çıkar o yüzden takipçi olacaksın

kiziniz kaç yaşında. görüş günlerinde AVM de bulussaniz orda görse sevse olmaz mı. bakamiyorsa tek bırakmayın çocuğunuzu.

Cebinden para çıkmasından korkan, nafaka ödemek istemeyen bir adamla karşı karşıyasınız.Anlaşmalı boşanmak istiyorsa, sizin şartlarınızı da karşılayan bir protokol hazırlayıp, koyun önüne.
Çocuğundan ve çocuklarının annesinden esirgediklerini, sonra kendi zevkleri için harcamaktan çekinmiyorlar. Duygularınızı bir kenara bırakıp, mantığınızı kullanarak karar verin ve uygulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…