- 29 Mayıs 2021
- 3.700
- 16.778
- 158
- Konu Sahibi Birisi2504
-
Burda iyi bi üniye gir ortalamanı iyi tut stajını yurt dışında yaparsın. Senin planın imkansız gibi birşey gerçekçi ol ve bir önceki cümlemdekini uygula.Merhaba arkadaşlar yurtdışında üniversite okumak istiyorum mimarlık bölümü resim yeteneğim çok iyi ingilizce de biliyorum bu ay sonu ielts e giricem. ancak ben temmuzda başvuru yapmayı planlıyodum polonya ama vize sanırım hiç çıkmıyormuş son aylarda vize rendevusu bile bulunmuyormus ayreten Para meselesi de var fakiriz babam kredi çeker vize çıktıktan sonra da krediyi yatırırız diye düşündüm ancak babam ben yapamam diyor hersey senin sandığın gibi basit değil falan tonla şey söyledi tyt ayt de girmedim başvuru yapmadım bu sene mezuna kalıp sadece dil çalıştım şimdi acaba ielts den sonra tyt ayt mi çalışsam yoksa işe girip çalışıp para biriktirerek kışın veya bidahaki dönem için yurtdışında mi başvursam bilemedim kafam çok karşık annem unut yurtdışıni diyor ama ben burada hiç kalmak istemiyorum
üniversiteye giriş sınavı diye bişey birçok ülkede yokPolonya'da üniversite giriş sınavı yok mu? Sadece ielts yetiyor mu? Bi de neden polonya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?