PARA BİRİKTİRME :( YARDIM DESTEK KIZLAR :)

crcgpieL_

Ben ona resmen asıgım.Annem babam ailem
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
137
61
303
Selam kızlar bılıyorum boyle bı cok konu acılmıs ama ben yenı bır baslangıc olsun istedım :) hadı kızlar gelın kasım ayının sonuna kadar elımıze ne kadar gecerse kenara atalım bırıktırelım.. Az cok demıyelım olsun kenarda bıraz paramız... Evet kızlar varmı katılan bugunden ıtıbaren benle bırlıkte baslıyanlar ? Hadı kızlar beklıyoruuum :D

ben varım.. benimde sıkıntım var para biriktirmeyle ilgili..özellikle konu çocuklarla ilgili olunca her istediklerini almaya çalışıyorum.ama elde var sıfır..sevindim bu forumu görünce :KK45::KK9:

eLif_tosimTL post: 37527619 .!.:
Selam kızbitirmeden.um boyle bı cok konu acılmıs ama ben yenı bır baslangıc olsun istedım :) hadı kızlar gelın kasım ayının sonuna kadar elımıze ne kadar gecerse kenara atalım bırıktırelım.. Az cok demıyelım olsun kenarda bıraz paramız... Evet kızlar varmı katılan bugunden ıtıbaren benle bırlıkte baslıyanlar ? Hadı kızlar beklıyoruuum :D
Şu an yanımda 220 tl var kasım sonu değil ama 10 kasıma kadar bitirmesem ne iyi olur.
Pazar market yol hepsivar
Ha bi de su ve elektrik 60 tl

ben varım.. benimde sıkıntım var para biriktirmeyle ilgili..özellikle konu çocuklarla ilgili olunca her istediklerini almaya çalışıyorum.ama elde var sıfır..sevindim bu forumu görünce :KK45::KK9:
bende katılmana cok sevındım 3-5 bakmadan bırıktırelım o zamann :) :)

Şu an yanımda 220 tl var kasım sonu değil ama 10 kasıma kadar bitirmesem ne iyi olur.
Pazar market yol hepsivar
Ha bi de su ve elektrik 60 tl
çok zor bılırım.. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun... ama 3-5 demeden yınede elınde ne kadar kalıyosa at bı kenara damlaya damlaya göl olur :)

Selam kızlar bılıyorum boyle bı cok konu acılmıs ama ben yenı bır baslangıc olsun istedım :) hadı kızlar gelın kasım ayının sonuna kadar elımıze ne kadar gecerse kenara atalım bırıktırelım.. Az cok demıyelım olsun kenarda bıraz paramız... Evet kızlar varmı katılan bugunden ıtıbaren benle bırlıkte baslıyanlar ? Hadı kızlar beklıyoruuum :D
kesinlikle:) Ben de katılıyorum aranıza:) Peki nasıl olacak biriktirdiğimizi buraya mı yazıcaz yada bir tablo falan mı oluştursak?*

selam hanımlar bende böyle bir konu açmak için girmiştim siteye baktım hazır açılmışı var katıldım hemen.. bende para biriktirmek istiyorum ama hangi yöntemi kullanmalıyım hiç bir fikrim yok.. birikim yapmak isteyenlerle hep birlikte bilgi alışverişi yapalım :) belki birbirimize gaz veriririz:)

bu ay kenara beşyüz lira attım.. ayın 15 ine kadar harcamadan dayabilirsem birikim yapacağım:)

sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? nerede saklıyorsunuz ev mi banka mı?

ben aslında bozuk paralar bir kumbara alıp onda toplamayı ay sonunda altına çevirmeyi düşünüyorum ..bankada zaten bir altın hesabım var ..akmasada damlar ..bu ay böyle başlarım iki ay k.kartı borcum olacak sonra daha fazla arttırabilirim..inşallah

kesinlikle:) Ben de katılıyorum aranıza:) Peki nasıl olacak biriktirdiğimizi buraya mı yazıcaz yada bir tablo falan mı oluştursak?*
valla en guzelı bırıktırdıklerımızı buraya yazmak :) ay kızlar cok mutlu oldum böyle katılmanıza cook teskkr ederım :)

ben aslında bozuk paralar bir kumbara alıp onda toplamayı ay sonunda altına çevirmeyi düşünüyorum ..bankada zaten bir altın hesabım var ..akmasada damlar ..bu ay böyle başlarım iki ay k.kartı borcum olacak sonra daha fazla arttırabilirim..inşallah
nasıl rahat edıyosan tabıkı canım :) bol kazanclı bırıkımlıı gunler :)

selam hanımlar bende böyle bir konu açmak için girmiştim siteye baktım hazır açılmışı var katıldım hemen.. bende para biriktirmek istiyorum ama hangi yöntemi kullanmalıyım hiç bir fikrim yok.. birikim yapmak isteyenlerle hep birlikte bilgi alışverişi yapalım :) belki birbirimize gaz veriririz:)

bu ay kenara beşyüz lira attım.. ayın 15 ine kadar harcamadan dayabilirsem birikim yapacağım:)

sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? nerede saklıyorsunuz ev mi banka mı?
canım ıyı bırıktırmıssın valla aman tut kendını :)

canım ıyı bırıktırmıssın valla aman tut kendını :)
inşallah bakalım:) her ayın son günü birikimlerimizi yazalım bakalım ne biriktirmişiz:) birde gereksiz harcamalarımızı yazalım birbirimize fikir olur belki:) çok savruk biri olarak lazım olacak bana :)

valla en guzelı bırıktırdıklerımızı buraya yazmak :) ay kızlar cok mutlu oldum böyle katılmanıza cook teskkr ederım :)
Tamam o zaman artık kasım sonu gibi yazacağız herhalde.Buarada ben de biraz savrukmuyum ne :( umarım birbirimize faydamız olur.:)

Back
X