Elbette insan geleceğini düşünmeli, çocuklarına en azından eğitimi adına birşeyler yapabilmeli.
Ama şu da var hayatın güzelliklerinden, eğlenceden de çok fazla taviz vermeden.
Kayınvalidemle yeni evliyken konuşurduk bana birgün dedi ki; biz babanla evlendiğimizde
pek birşeyimiz yoktu bir öğretmen maaşıyla geçinmeye çalıştık. Sonra çocuklar oldu
onların masrafları, eğitimi vs derken yine kendi adımıza birşeyler yapamadık. Arsa alalım
ev yapalım, biraz fındıklık vs o zaman hep aklımdan geçerdi ama olsun sonra yaparız
diye ertelediğim çok şeyler oldu, çocuklar evden kopup büyüdüler sıra ancak bize
geldi ama o zamanlar heves ettiğim yemek odasının tozunu almak, dantellerini ütülemek
zor geliyor, babanla hep mısıra pramitleri görmeye gitmek isterdik bak baban gitti ama ben
rahatsızlığım yüzünden gidemedim içimde ukte kaldı daha bir dolu şey dedi.
Kısacası herşey zamanında güzelmiş keşke o zamanlar birazda kendi adımıza yaşayabilseydik
dedi öyle anlatınca çok üzüldüm evet sağolsunlar anne baba olarak emek vermişler yarın
birgün ev, tarla herşey çocuklarına kalacak ama ya yaşayamadıkları bize hep der
yiyin için gezin kenera da atabilirseniz atın ama herşeyden vazgeçmeyin yoksa benim
gibi çok ahh edersiniz diye....
Bencede çok doğru şükür biz dolu dolu yaşadık pek çok
yeri görme, gezme şansımız oldu birikim olarak ise 20 ay sonra borcu bitecek
bir arabamız ve şimdilik bitmek üzere olan bir evmiz var bakalım inşallah
ilerleyen yıllarda birşeyler daha yapabiliriz.
.
Ama şu da var hayatın güzelliklerinden, eğlenceden de çok fazla taviz vermeden.
Kayınvalidemle yeni evliyken konuşurduk bana birgün dedi ki; biz babanla evlendiğimizde
pek birşeyimiz yoktu bir öğretmen maaşıyla geçinmeye çalıştık. Sonra çocuklar oldu
onların masrafları, eğitimi vs derken yine kendi adımıza birşeyler yapamadık. Arsa alalım
ev yapalım, biraz fındıklık vs o zaman hep aklımdan geçerdi ama olsun sonra yaparız
diye ertelediğim çok şeyler oldu, çocuklar evden kopup büyüdüler sıra ancak bize
geldi ama o zamanlar heves ettiğim yemek odasının tozunu almak, dantellerini ütülemek
zor geliyor, babanla hep mısıra pramitleri görmeye gitmek isterdik bak baban gitti ama ben
rahatsızlığım yüzünden gidemedim içimde ukte kaldı daha bir dolu şey dedi.
Kısacası herşey zamanında güzelmiş keşke o zamanlar birazda kendi adımıza yaşayabilseydik
dedi öyle anlatınca çok üzüldüm evet sağolsunlar anne baba olarak emek vermişler yarın
birgün ev, tarla herşey çocuklarına kalacak ama ya yaşayamadıkları bize hep der
yiyin için gezin kenera da atabilirseniz atın ama herşeyden vazgeçmeyin yoksa benim
gibi çok ahh edersiniz diye....
Bencede çok doğru şükür biz dolu dolu yaşadık pek çok
yeri görme, gezme şansımız oldu birikim olarak ise 20 ay sonra borcu bitecek
bir arabamız ve şimdilik bitmek üzere olan bir evmiz var bakalım inşallah
ilerleyen yıllarda birşeyler daha yapabiliriz.
.