para biriktirmeyi becerebilen yetenekli kk hatunları banada yardım eder misiniz?

normalde kombiden dolayı kışın fazla gelirdi ama ozaman bile hiç 90 tl yi görmemiştik.
şimdi 1 ay 6 günlük kadar 100 küsür gelmiş.resmen içime oturdu.
birde geçen ay nasılsa öyle kullandık,hani fazladan bişey de yapmadım sanırım.
geçen ay 70 küsürken şimdi aradaki 30 tl farkı anlamadım.belki 1 aydan az süreli idi ya da gizli zam gelmiş.:27:

gizli zammı yicem zati herşeye ekleyip sonra zam yok bu ay demiyolar mı :( doğalgazda 4 krş zam vardı belkide çoğu kişi farketmemiştir az bişi diye elektrikte eski makbuzdaki birim fiyatla karşılaştır canım bence bunada eklemişlerdir bişey

gizli zammı yicem zati herşeye ekleyip sonra zam yok bu ay demiyolar mı :( doğalgazda 4 krş zam vardı belkide çoğu kişi farketmemiştir az bişi diye elektrikte eski makbuzdaki birim fiyatla karşılaştır canım bence bunada eklemişlerdir bişey

birim fiyatları karşılaştırdık zaten,birim fiyat artmış ama zam yok dedikleri için acaba yanlış mı hesap yapıyoruz dedim.
bugün gazetenin birinde elektriğe %10 zam gelecek diyordu.yani zam gelmemiş hali buysa yandık.
bende diyorum bari ben kullandığım miktarı azaltayım da öyle tasarruf yapayım :17:
valla okadar etkilendim ki bugün evde kimse yoktu,havada iyi diye ilk defa doğalgazı söndürüp geldim :17:

birde dün fırının kapağı için servisi çağırmıştık,
çağırmaz olaydık :19:
bir conta,bir lastik için 160 tl para mı istenir :43:
o paraya bir tane küçük fırın alabilirdim sanırım..
valla dünden beri fırına da yaklaşamıyorum,kapağına bişey olur diye
birde elektrik,hakkaten Allah yardımcımız olsun.
bu zamanda çift maaş olmadan çok zor :50:

Son düzenleme:
birde dün fırının kapağı için servisi çağırmıştık,
çağırmaz olaydık :19:
bir conta,bir lastik için 160 tl para mı istenir :43:
o paraya bir tane küçük fırın alabilirdim sanırım..
valla dünden beri fırına da yaklaşamıyorum,kapağına bişey olur diye
birde elektrik,hakkaten Allah yardımcımız olsun.
bu zamanda çift maaş olmadan çok zor :50:

garantisi bittiyse alırlar utanmadan... annemde de çamaşır makinesi bozulmuştu 350 lira para istediler yuhh yenisini aldık 500 lira :) çift maaş olmadan hakkaten yaşanmaz ya hayat çok pahalı eskiden baba çalışır getirimiş herseye yetermiş ama şimdi nerde..
bence o fatura elektriğin zamlı halidir üstüne bişi yapamazlar

bencede ucuz olan her ürün kalitesiz dye bişi yok zaten bende çok pahalı markalardan almıyorum ama birkaç seyde de asla ucuz ürün almamak lazım et ürünleri mesela 200lirayla mutfağı düzmek harika bişey ama pazar ucuz demek ki sizin bulunduğunuz yerde

evet canım katılıyorum sana. Bazı ürünlerde fiyattan taviz vermemek gerekiyor bazen. Yaşadığım yer itibariyle büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor olabilir ;)

sadece evimiz var araba şimdilik çok uzak bir hayal bize:) ancak 5 yıl sonra alınabilir bozuk paralrı atmayı planlıyorum bikaç ay sonrada altın alıcam inşaallah

Hepsi olur arkadaşım yeter ki sağlık olsun İnan kimsenin durumu farklı değil. Benim de maaşım seninki kadar ama şu an ücretsiz izindeyim bebekten dolayı. Üstüne bir de büyük kızım anaokuluna başladı her ay 3000 e yakın taksit ödüyoruz ben de arabamı sattım taksitleri yüksek diye. Yine alırım sağlığım yerinde olsun diyorum😊. Eşim hangi birine yetişsin. hiçbir şey almıyorum kendime onun yerine elime geçen parayla altın alıyorum işte. Alınteri helal para gerisi boş. Bir ay mutfaktan ya da kredi kartından 80 90 lira kessen al sana 1 gr altın😜

Hepsi olur arkadaşım yeter ki sağlık olsun İnan kimsenin durumu farklı değil. Benim de maaşım seninki kadar ama şu an ücretsiz izindeyim bebekten dolayı. Üstüne bir de büyük kızım anaokuluna başladı her ay 3000 e yakın taksit ödüyoruz ben de arabamı sattım taksitleri yüksek diye. Yine alırım sağlığım yerinde olsun diyorum😊. Eşim hangi birine yetişsin. hiçbir şey almıyorum kendime onun yerine elime geçen parayla altın alıyorum işte. Alınteri helal para gerisi boş. Bir ay mutfaktan ya da kredi kartından 80 90 lira kessen al sana 1 gr altın😜

zaten kadın evi çekip çevirmeyi bilmezse erkek hiç beceremez. Allah analı babalı büyütsün miniğinizi :)büyüğü de varmış bu devirde çocuk büyütmek de okutmak da çok zor Allah kolaylık versin eşinize de sizede dediğin gibi sağlık olsun tekrar alırsın arabayı yeter ki huzur olsun

zaten kadın evi çekip çevirmeyi bilmezse erkek hiç beceremez. Allah analı babalı büyütsün miniğinizi :)büyüğü de varmış bu devirde çocuk büyütmek de okutmak da çok zor Allah kolaylık versin eşinize de sizede dediğin gibi sağlık olsun tekrar alırsın arabayı yeter ki huzur olsun

Amin teşekkür ederim, herkesin evladı analı babalı büyüsün ve kimsenin evinden sağlık huzur eksik olmasın😊

Back
X