Para düşkünü ev sahibi

Öyle oldukları için zengin olmuşlar adamların fıtratında dilencilik varsa demek

Açmayın telefonlarını hak vermeyin söyledikletine

Benim ev sahibim araları açılmış kornişlerimi değiştirmeyi kabul etmeyip kendi evine taktırdığı ahşap bilyeli kornişlerden bahsedince kesmiştim acımayı

Evleri var ,kiracıları var ,bahçeleri var ,koca emeklı hala calısıyor kadın da evden işler yapıp para kazanıyor çocuklarını da evlendırmısler uzun yıllar olmus .Evlatları da mal mulk sahıbı hiç bir ihtıyac ları yok ama parayı asırı sevıyorlar .Öyle bır acındırıyorlar kı kendılerını bunları bılmesem oturup onunla aglar ustune bırde cebım de ne varsa verırım .Ben den gelıcek kırayı almak ıcın daha zamanı gelmeden soyle borcumuz var boyle borcumuz var dıye baslar ,çıkarım dıye evden ödü kopar .Bu ınsanlar neden bukadar paragöz .Yaslılıgın tadını cıkaracakken paraya da ıhtıyacları yokken hem aglayıp kendını ıhtıyac sahıbı gosterıp hem de zengınlık ıcın de yasamaları sasırtıcı.Bız ıhtıyac sahıbıyken aglamıyoruz hıc bır seyımız yok ne oluyor boyle .
aynı dert bizde de var, kadın emekli, kocasında maaşı var, kızı onunla yaşıyor onunda maaşı var. Ama evle ilgili bi sıkıntı olsun şurayı yaptıralım deyince aklı çıkıyor. Aynı senin ki başlıyor; yok şu kadar borcumuz var , Yok şöyle zor durumdayız. Nefret ettirdi kendisinden. Bazen beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum. Demek ki böyle zengin oluyorlar diyorum

aynı dert bizde de var, kadın emekli, kocasında maaşı var, kızı onunla yaşıyor onunda maaşı var. Ama evle ilgili bi sıkıntı olsun şurayı yaptıralım deyince aklı çıkıyor. Aynı senin ki başlıyor; yok şu kadar borcumuz var , Yok şöyle zor durumdayız. Nefret ettirdi kendisinden. Bazen beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum. Demek ki böyle zengin oluyorlar diyorum
Kadın hurda bıle satıyor dusun yanı böyle zengın oluyorlar tabı.

sorun ne anlamadım,siz çıkarsanız,başkasına kiraya veremezler mi?niye ağlasınlar.yıllarca çalışmış ,yatırım yapmışlar,şimdi de karşılığını alıyorlar.
not;yanlış anlaşılmasın,kiracım falan yok.
Baskasına veremezler ev bos kalmıs uzun sure bırde benım gıbı duzenlı tıkır para ev temız nıye kacırsın .

Paraya ihtiyaci olup olmadiklarini bilemezsin,gelen kadar gider oluyor bu bir gerçek,yillarca calismis cabalamis mal sahibi olmuslar ee onlarinsa meyvesini yesinler bir zahmet

Burda sana düsen görev ödemelerini zamaninda yapman ,gerisi seni pek te ilgilendirmiyor ,zamani gelmeden kirayi hatirlatiyor ya da istiyorlar ise bu konuda haklisin ,isleri görülsün diye erken ödeme yapmak zorunda degilsin
Kadın evlenmemı ıstemıyor baska yere gıdecegım dıye gerısını sen dusın sevdıgın den falan drgıl.

Back
X