Para engel midir

Caglaaslan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
126
26
18
29
Merhaba hanımlar,ben uzun zamandır dışarı çıkıp eğlenmeyi çok özledim bunu eşime söyleyince paramız varken var yokken yok diyor.Ben Para varken de çok aman aman şeyler isteyen bir insan değilim kahve içelim sahilde gezelim birşeyler yiyelim maksat hava almak dışarı çıkmak olsun tüm gün 4 duvar arasında bebegimle patlıcam sıkıntıdan.Bu hafta 2 kere dışarı çıktım evden eve oda mevlut var diye kv tarafının 7 ve 40 ina.Onlaruı sayıyor bana esim ve diyor ki paraya bağımlı olma.Allah aşkına isteklerim çok mu ben haftada bir dışarıya çıkmaya değmez miyim anlamıyorum.Nasıl düşünmeliyim

Devletin parkları bedava
Simit kaç şu an bilmiyorum ama 1, 1.5 liradır herhalde
Evde yemek hazırlanıp pikniğe çıkmak da ekonomik
Yapmak isteyene etkinlik çok da işte
Başka nasıl etkinlikler var aydınlatın beni lütfen benim aklıma gelmiyor gerçekten 6 aylik bebekle gidelim parka koşsun eğlensin güzel fikir

Para bir cok seye engel.Kaliteli gezmek de buna dahil ama ucuza hatta bedava gezmek de mumkun. :) Bir simit alin bolusun yiyin zevk katar size.Acilir ferahlarsiniz.
Simit için çıkmıyoruz hanımefendi maksat dışarı çıkabilmek eşim para olmayınca çıkmıyor,ama bana paraya önem veriyorsun diyor?

Simit için çıkmıyoruz hanımefendi maksat dışarı çıkabilmek eşim para olmayınca çıkmıyor,ama bana paraya önem veriyorsun diyor?
O da simit için çıkın dememiş ki? Dışarı çıkıp gezerken bir simit bile yemek mutlu eder insanı demek istemiş neden gerildiniz?

Bence siz eşinizi beklemeyin alın bebeğinizi çıkın biraz temiz hava alın, sorunuza gelince; para dışarı çıkıp temiz hava almaya engel değildir.

O da simit için çıkın dememiş ki? Dışarı çıkıp gezerken bir simit bile yemek mutlu eder insanı demek istemiş neden gerildiniz?

Bence siz eşinizi beklemeyin alın bebeğinizi çıkın biraz temiz hava alın, sorunuza gelince para dışarı çıkıp temiz hava almaya engel değildir.
Ne demek istediğini anladim tercümeye gerek yok teşekkür ederim.Ben eşimle birşeyler yapmak istiyorum durumumda ben dışarı nasıl çıkabilirim yazmamışım okuyun.

Ne demek istediğini anladim tercümeye gerek yok teşekkür ederim.Ben eşimle birşeyler yapmak istiyorum durumumda ben dışarı nasıl çıkabilirim yazmamışım okuyun.
Bu ne şiddet bu celal? Kadın eşinle bölüş demiş simiti zaten.Termosa koy çayını,evden hazırla bir şeyler gidin parka.Para yokken de bir şeyler yapılabiliyor yani.He sen simit yemek istemiyorsan o zaman parayı bekleyeceksin.

Bu ne şiddet bu celal? Kadın eşinle bölüş demiş simiti zaten.Termosa koy çayını,evden hazırla bir şeyler gidin parka.Para yokken de bir şeyler yapılabiliyor yani.He sen simit yemek istemiyorsan o zaman parayı bekleyeceksin.
Siz kadını savunmaya mı geldiniz bende bekliyordum sizi gerçekten.Sagolun öyle yaparım çok yardımcı oldunuz

Siz kadını savunmaya mı geldiniz bende bekliyordum sizi gerçekten.Sagolun öyle yaparım çok yardımcı oldunuz
Ya hu arkadaşım regl misin ya da bugünün mü zor geçti bilmiyorum ama sakince bir okursan hem yazılanları hem de yazdıklarını anlarsın ne kadar fevri olduğunu.Kocan paramız yok dışarı çıkamayız diyor.Biz de diyoruz ki git kocana de ki her şey parayla değil gel çayımızı termosa koyalım bir simit alalım he simit alacak paramız da yoksa ben evde sandviç yapayım sahilde yiyelim ya da bir parkta piknik gibi yapalım de diyoruz.Kötü bir şey mi diyoruz?

He sen yok ben starbuckslara nusretlere gitmek istiyorum avmlerde hem alışveriş yapıp hem de yemek yemek istiyorum diyorsan o zaman dışarı çıkmıyoruz diye açmayacaksın konuyu.Paramız yokken de lüks yaşamak istiyorum ama kocam yapmıyor diyeceksin.

Mesela nasıl bir cevap alırsanız memnun olursunuz? Ne yazalım buraya?
Vallahi anlamadım nasıl bir cevap bekliyor.Bak ben bekarım işsizim kaç aydır param yok dışarı pek çıkmıyorum.Çıkarsam da arkadaşım öder çoğunlukla sağ olsun.Ya da komşularla gideriz parka termosa çay koyar otururuz bu da yeter bana.

Kimse size simit icin cikin dememis hanimefendi! Fikir istemissiniz insanlar fikir vermis ama esinize de boyle yapiyorsaniz adam cikmamakta hakli.

Ya hu arkadaşım regl misin ya da bugünün mü zor geçti bilmiyorum ama sakince bir okursan hem yazılanları hem de yazdıklarını anlarsın ne kadar fevri olduğunu.Kocan paramız yok dışarı çıkamayız diyor.Biz de diyoruz ki git kocana de ki her şey parayla değil gel çayımızı termosa koyalım bir simit alalım he simit alacak paramız da yoksa ben evde sandviç yapayım sahilde yiyelim ya da bir parkta piknik gibi yapalım de diyoruz.Kötü bir şey mi diyoruz?

He sen yok ben starbuckslara nusretlere gitmek istiyorum avmlerde hem alışveriş yapıp hem de yemek yemek istiyorum diyorsan o zaman dışarı çıkmıyoruz diye açmayacaksın konuyu.Paramız yokken de lüks yaşamak istiyorum ama kocam yapmıyor diyeceksin.
Siz fikir üretmeyin ayrıca konuma,gayet açık ve net ben paraya tama etmiyorum zaten çıkmıyor dışarıya para olamadıkça napıcaz diyor.Ne
Vallahi anlamadım nasıl bir cevap bekliyor.Bak ben bekarım işsizim kaç aydır param yok dışarı pek çıkmıyorum.Çıkarsam da arkadaşım öder çoğunlukla sağ olsun.Ya da komşularla gideriz parka termosa çay koyar otururuz bu da yeter bana.
Işsiz olduğun belli

hanımefendi bir şey sormuşsunuz insanlar da sizi ciddiye almış sorununuza çözüm olsun diye cevap yazıyor.her yazana bir küfür etmediğiniz kalmış.gidin naparsanız yapın o zaman burda ne işiniz var.size iyilik yaramıyor, eşinize de böyle olduğunuza yüzde yüz eminim.önce kendinizle probleminizi çözün.

Back
X