Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süredir bekarım zaten ben aile ve düzen kadınıyım yalnızlık bana göre degilYani sevebılecegınız güçlü bı adam bulana kadar devam edın. Sevmedınız bırı ile çok zor. Bekarlıkta bır secım.
Ahhaha yapmayayım onu ya sadece arkadaşıma gösterdim abarttığını düşündüm ama haklısın dedi
Arkadaşınıza su anlamda katılıyorum tipine boyuna posuna bayılarak evlendiğim adamdan gönlüm geçince ay ben bunu gece mi aldım demstimBi tık olsun beğenseniz ya da en azından bu denli beğenmemezlik durumunuz olmasa görüşün derdim. Ama yok yani bu şekilde olmaz bence. Bi arkadaşım sırf zengin diye biriyle sevgili olmuştu. Bana gelip kafede otururken arka masadaki adamlara bakıp keşke tipi şöyle olsaydı diyorum içimden falan diye anlatmıştı. Şok olmuştum. Saçmalama ona da yazık ayrıl falan dedim. Çok özür dilerim ama ışığı kapatınca hepsi aynı demişti. Ben de gündüz gözlerini mi kapatacaksın demiştimneyse evlendiler, mutlular mı bilmiyorum ama bu hayata bi kere geliyoruz. Sırf rahat bi yaşam için zorla sevişeceğim biriyle evlenmezdim.
Yani adam evleneyim dememiştir herhalde. Bu kadra sonuç odaklı olup hayaller kurmalı planlari düşünmeniz baya abartı geldi bana. Ve aşk önemliSelamlar
Hiçbir işe yaramayan, 35 yaşına gelmiş hicbir sorumluluk almamış, arabası bile olmayan üstelik boşandığım için beni annesiyle kendilerinden üstün görüp beğenmeyen adamdan ayrıldım çok şükür
Karşıma bu sefer de tam tersi bir adam çıktı.Dunyanın en iyi universitelerinden birinde okumuş uzun yıllar Amerika'da yaşamış, buraya da bir proje için çağrılmış. Dünyanın çoğu yerini gezmiş.Ucak mühendisi iyi bir yerde çalışıyor.Arkadasim ilk söylediğinde deli misin hemen eklesin dedim.Sonra çocuk beni eklediAllah affetsin ama beni hiç ama hiç çekmedi.Kendisine de hiç bakmamış bence.Kendime sürekli salak mısın Cemile diyorum.
Aslında çocuk iyi birine benziyor ve gercekten cok zeki.Sevmeye, ısınmaya zorluyorum kendimi ama olmuyor.Bunun bir ısındırma büyüsü falan yok mu
kendi halinde bir memurum bir daha böyle bir kısmet çıkacağını zannetmiyorum.Ulkenin hali malûm.Eskiden orta direktik şimdi sefiliz. Yılda bir kere tatile gitmek için aylarca para biriktiriyorum ya da aylarca onun borcunu ödüyorum.Daha da önemlisi yurt dışı imkanı var.Fazla maddiyatçı görebilirsiniz ama hayatta sürekli kendim tırmalamaktan bıktım.Ailemden en ufak bir destek görmedm sadece kredi çekme günah diye akıl verdiler kimse çıkarıp beş kuruş vermedi.Eski eşim zaten tam bir parazitti beni rahat ettirmeyi geçtim sürekli ekstra çalışıp onun eksi hesaplarını , kartlarını öderdim.Yetmezmiş gibi bir de ailesi için para isterdi.Hala çocuğuma bes kuruş faydası yok.Uc kuruş nafaka için elli kere söyletir.
Tüm bu zorlukları maddi manevi bir destek görmemiş sürekli kendisi çabalamış yalnız bırakılmış bir kadın olduğumu belirtmek için anlatıyorum. Ben gerçekten rahat etmek istiyorum artık yalan değil ama en ufak bir hoşlanma hissetmiyorum.Bu olmadığı için de adam iyi bir şey dese bile batıyor.
Yok yapamam maalesefSadece yüzünü görelim sonra sil gitsin. Çok çok çekiniyorsan açıkçası gönlünün ısınmadığı ile olmaz. Görüşmek hata olur.
İlk evliliğinizden çocuğunuz varmış adam biliyor mu eğer bu adamla tanışıp görüşmek istiyorsanız ilk düşüneceğini kişi çocugunuz olsun lütfen yok bana miras kalır, yurtdışına giderim diye düşünmeyin.Evet konuşmalarından anladığım o yani
Bu tarz tanışmalarda niyet genellikle o oluyor.Konusmalrı da çocuklarla iyi anlaşırım çok severim tarzındaydı. Bir de kazanovalık yapabilecek bir adam değilYani adam evleneyim dememiştir herhalde. Bu kadra sonuç odaklı olup hayaller kurmalı planlari düşünmeniz baya abartı geldi bana. Ve aşk önemli
Ya işte orda da devreye şu giriyo bence o kadar bayılarak evlendiğin insana bile yeri geliyor katlanamıyorsun. E bu baştan falso her şeyi batar. Durup dururken neden kendini istemediğin bi ortama atasın. Ben duygusal biriyim asla yapamazdım. Siz de tamamen mantıksal değilsiniz bence yoksa burda konu açmazdınız. İyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun.Arkadaşınıza su anlamda katılıyorum tipine boyuna posuna bayılarak evlendiğim adamdan gönlüm geçince ay ben bunu gece mi aldım demstim![]()
Şu an ciddiyet gibi bir durum yok hatta iliski bile yokİlk evliliğinizden çocuğunuz varmış adam biliyor mu eğer bu adamla tanışıp görüşmek istiyorsanız ilk düşüneceğini kişi çocugunuz olsun lütfen yok bana miras kalır, yurtdışına giderim diye düşünmeyin.
Çocuğunuzla anlaşabilecek mi, birlikte yaşarken çocugunuza nasıl davranacak, belki aynı eve girince değişecek yediği ekmek içtiği bir lokma su gözüne batacak,ki zaman zaman buraya acılan konularda da okuyoruz başta herşeye tamam diyorlar sonra çocuguma şöyle böyle davranıyorlar diye ki adam daha 37 yaşındaymış büyük ihtimalle oda çocuk isteyecek iki çocuk arasında ki dengeyi kurabilecek mi kuramıyacak mı bunlara bakın bence.
Evet değilim maalesef bu kadar yaşadığım şeyden sonra duygusuz bir pislik olmam lazımdı ama olmadi maalesfYa işte orda da devreye şu giriyo bence o kadar bayılarak evlendiğin insana bile yeri geliyor katlanamıyorsun. E bu baştan falso her şeyi batar. Durup dururken neden kendini istemediğin bi ortama atasın. Ben duygusal biriyim asla yapamazdım. Siz de tamamen mantıksal değilsiniz bence yoksa burda konu açmazdınız. İyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun.
Görüşmeyecek misiniz?Yok yapamam maalesef
Ay dur olmaz zaten. Ne o öyle robot muyuz.Evet değilim maalesef bu kadar yaşadığım şeyden sonra duygusuz bir pislik olmam lazımdı ama olmadi maalesf
O zaman bir iki daha buluşup şans verebilirsiniz. Ama aşk beğeni olmadan mutlu bir evlilik sürdürülemez gerçekten.Bu tarz tanışmalarda niyet genellikle o oluyor.Konusmalrı da çocuklarla iyi anlaşırım çok severim tarzındaydı. Bir de kazanovalık yapabilecek bir adam değil![]()
Israr ederse görüşürüm belki ama bir sey değişeceğini zannetmiyorumGörüşmeyecek misiniz?
Bence söylemesine bile gerek yok. O seviyede bir mühendis (kafa süreç değil sonuç odaklı çalışır), zeki bir adam, elbette farkında. Eğer fiziksel olarak daha avantajlı olsaydı bu şekilde tanışmalara ihtiyaç duymayacağının da farkında. Burada asıl sorun bence bir kadının bunu kendine yakıştırması. Yarın bir gün adamın bunu yüzüne vurmayacağı ne malum?Hem fiziksel özelliklerini begenmeden hem de bir çekim hissetmeden sadece parası için evlenmeyi düşünmeniz bir bana mı tuhaf geldi , bencilce geldi o kadar sayfa yorum arasında. Peki karşınızdaki kişiye dürüst olacak mısınız?
Aslında ben seni hiç begenmedim , cekici de bulmadım, ışığı kapatınca herkes ayni nasilsa , sadece varlıklı olup beni ve evladımı daha rahat lüks içinde yaşatacağın için seninle evlendim diyebilecek misiniz ?
Ben de onu düşünmeye çalışıyorum düzeltilebilir miYahu kilo bu verilir, saç bu ekilirbunları yaptıktan sonraki tipini bi hayal edin bakalım belki bi kıpırtı olur
![]()