- Konu Sahibi ForgetMeForever
-
Kızlar biliyorum konuyla alakası yok amanasıl konu açıyorsunuz ya bi yardımcı olsanız bana.eskiden 1 tane konu açmışım ama nasıl açmışım hatırlamıyorum,ne yaptıysam açamadım
para mutluluk getirmez canım
biraz vesile olabilir ama tek basına yetemez
eşimle benim durumumuz maddi olarak çok iyi ama ben mutlu muyum değilim
4.5 ay önce doğumda kızımı kaybettik
keşke param az olsaydı da kızım hayatta olsaydı inan o zaman çok daha mutlu olurdum
Başınız sağolsun, evlat acısını şuan bende yaşıyorum , onun kadar zor birşey olamaz.
Güçlü durmaya çalışın, ben öyle yapıyorum çünkü öbür türlü biterim,tükenirim.
Sokakta 1 gr bile ekmek bulamayan insanlar, yoksullar var, keşke hepsine yardım edebilsem,edebilsek...
o sokaktakı açlar zenginlerı doyuramadığımız için açlar para bazı ınsanları gerçekten mutlu eder herşeyi para olmuş insanları ama
sizin de basınız sağolsun
sizin hamilyken mi oldu yoksa doğumdan sonra mı sakıncası yoksa merak ettim
güçlü durmaya calısıyorum ama böyle gördüğüm yere yazıyorum içimi döküyor rahatlıyorum
para mutluluğa yetmiyor, zaten parayla mutlu olunsaydı da dünya adaletsiz olurdu
dünyanın en mutlu adamı Bill Gates en mutsuz adamıda evsizler olurdu
6 aydır işsizim ..
Ne ıstedıgım gb gezebılıyorum ,
Ne ıstedıgım gb gıyınebılıyorum ,
Nede ıstedıgım gb egleneblıyorum ..
En basıt seyler bunlar parasızlıktan dolayı yapamadıklarım..
Birde hayatı ıhtıyacları dusun ..
Asıl soru para olmadan mutluluk olurmuydu ? olmazdı arkadasım..
Dunya mı paranın paramı dunyanın etrafında donuyor artık bılemıyorum ama ,
Eğer iş yok para yoksa bedavaya sahıp olabıldıgınız teksey nefesınız ..
O'da Allahtan ..
Kulllara kalsaydı nefesı bıle parayla satarlardı..
Para güçtür... Cüzdanımızda 5 liraylamı daha güvende gezeriz 100 liraylamı?
Para yoksa mutlulukta olmaz.
Herşeyin maddi olduğu bir dünyada yaşıyoruz... insanları dış görünümüne göre yargılıyoruz görünümünü beğenmediğimiz bir insanı tanıma tenezzülünde bile bulunmuyoruz, aşık olmamızın içinde bile bir maddiyat var, evi var mı? arabası var mı? bunları sormasak bile giydiği marka olmayan kıyafetleri beğenmediğimiz için belki de tipimiz değil diyoruz. Maddi durumu iyi olmadığı için okuyamayan ya da babadan zengin olmayıp çalışmak zorunda olan kişiye ''üç kuruşa çalışıyor'','' cahil'' gibi üzücü yakıştırmalar yapabiliyoruz belki de en acısı kibirin hal ve hareketlerde vücut bulması oluyor... para öyle birşey ki insanların nefretini, kötülüğünü, insanlığını kamufle edebiliyor. Para önemli hatta mutluluğun ne olduğunu unuttaracak kadar önemli ve üstün. itirazı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?