para istemek

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
kızlar size bir şey danışıcam.liseden bi arkadaşım var üniversite falan derken hani ciddi anlamda koptuk.geçen sene 1 kere eve gititğimde karşılaştık oturduk sohbet ettik falan.bu arkadaşım az önce farklı bir numaradan beni arayıp benden borç para istedi.ben öğrenciyim aynı zamanda bi yerde çalışıyorum.250 tlye yakın bi para istediği.telefonda iş aradığını birazdan bi görüşmesi olduğundan falan bahsetti.yani ödeyecek bir işi yok.ben de düğün hazırlığı falan yapıyorum hani paraya ihtiyacım var.arkadaşımda kendi için değil bi arkadaşı için istediğini ve ay sonunda göndereceğini söyledi ancak ben verebileceği konusunda endişeliyim.yaa sizce napiim off ? :(((

kızlar size bir şey danışıcam.liseden bi arkadaşım var üniversite falan derken hani ciddi anlamda koptuk.geçen sene 1 kere eve gititğimde karşılaştık oturduk sohbet ettik falan.bu arkadaşım az önce farklı bir numaradan beni arayıp benden borç para istedi.ben öğrenciyim aynı zamanda bi yerde çalışıyorum.250 tlye yakın bi para istediği.telefonda iş aradığını birazdan bi görüşmesi olduğundan falan bahsetti.yani ödeyecek bir işi yok.ben de düğün hazırlığı falan yapıyorum hani paraya ihtiyacım var.arkadaşımda kendi için değil bi arkadaşı için istediğini ve ay sonunda göndereceğini söyledi ancak ben verebileceği konusunda endişeliyim.yaa sizce napiim off ? :KK43:((
Bir arkadaşı için istiyorsa verme.
Tanımadığın insan sonuçta.

Bahane hazır işte.
Arkadaşına vermemek arkadaşınıza vermemekten daha kolaydır.
Arkadaşınız da alınamaz bu durumda tanımadığınız birine vermek istemediğiniz için..

Gönderme canım, öyle şey mi olur ya, doğru düzgün görüşmediğin bir insandan başka bir arkadaşının ihtiyacını karşılamak için para mı istenir :S

Gönderme canım, öyle şey mi olur ya, doğru düzgün görüşmediğin bir insandan başka bir arkadaşının ihtiyacını karşılamak için para mı istenir :S

ben de anlamadım.bir de samimiyetimiz yok yani yılda 1 2 kere denk gelirsek konuşuruz.öğrenciyim bir de ve istediği parayı azımsayamıyorum 250 lira maaşımın 4te biri resmen :(

ben de anlamadım.bir de samimiyetimiz yok yani yılda 1 2 kere denk gelirsek konuşuruz.öğrenciyim bir de ve istediği parayı azımsayamıyorum 250 lira maaşımın 4te biri resmen :KK43:

Ben olsam vermezdim canım. Verme boşver. Hani sana da çok lazım olmasa dicem de, samimiyette yok diyorsun. Vermek zorunda hissetme kendini.

işi düşünce mi arayabilmiş
nasıl insanlar var böyle ya
Verme tabiikide..

Ben de öğrenciyimm ben olsam ben de vermezdim çünkü giden para gelmiyor canim emin ol

ne sacma insanalr varya.
kendine degil arkadaşına borc para istiyo. ve ögrenci oldugunuzu bildigi halde:KK67:
sakın verme... veremem arkadaşını tanımıyorum emtiyorum diye kestir at:KK14:

Devamli irtibatta oldugum arkadaslarima bende yoksa bile ne yapar ne eder bulurum ama boylesi icin yapamam bunu. Denklestiremedim deyin bana kalirsa.

ben de anlamadım.bir de samimiyetimiz yok yani yılda 1 2 kere denk gelirsek konuşuruz.öğrenciyim bir de ve istediği parayı azımsayamıyorum 250 lira maaşımın 4te biri resmen :KK43:
Eee sen ne cavp verdin istediğinde.Düşüneyim mi dedin.

bir arkadaşı için ancak kendinde varsa verilir, gidip de başka arkadaşından borç alınmaz.
çok yardım etmek isterse eğer ailesinden alır.
ama bana inandırıcı gelmedi. kendine lazım da nedense söyleyememiş.
"yok" demek en kestirme kıvırtma gerektirmeyen cevap.

vermicem karar verdim.ben kolay kazanmıyorum parayı valla it gibi çalışıyorum.sağolun fikirleriniz için iyiki varsınız :)

Back
X