Canım o meblağı veremicek durumda değil.maddi durumu çok iyi.Birikimi var.bana cimrilik ten vermedi sankii.yani bayan olarak ondan para istemem ayıp gibi geldiBana cevabi gayet normal geldi. Akabinde arayip sormasini beklemeniz de gereksiz. Kirilmaya hakkin da, kirilmani gerektirecek bir durum da yok.
Parasi var diye vermek zorunda degil. Cimri olmasi da gerekmez. Belki prensip olarak borc vermiyordur. Belki baska planlari var. Bilemezsin. Kirilacak bir durum goremiyorum.Canım o meblağı veremicek durumda değil.maddi durumu çok iyi.Birikimi var.bana cimrilik ten vermedi sankii.yani bayan olarak ondan para istemem ayıp gibi geldi
Haklısınız inanın bende hoslanmam mecbur kaldık biraz.Çok pişmanım zaten keşke istemeseydimBen de maddi konularin açılmasindan pek hoslanmam...akraba ve arkadaslarimla borc iliskisine girmem...borclanacaksam bankaya borclanirim o yuzden tepkisi garibime gitmedi...
Canım o meblağı veremicek durumda değil.maddi durumu çok iyi.Birikimi var.bana cimrilik ten vermedi sankii.yani bayan olarak ondan para istemem ayıp gibi geldi
Canım o meblağı veremicek durumda değil.maddi durumu çok iyi.Birikimi var.bana cimrilik ten vermedi sankii.yani bayan olarak ondan para istemem ayıp gibi geldi
Parasi var diye vermek zorunda degil. Cimri olmasi da gerekmez. Belki prensip olarak borc vermiyordur. Belki baska planlari var. Bilemezsin. Kirilacak bir durum goremiyorum.[/QUOT :) kirpicik kızma hemen tabiki mecbur değil ama bana kendimi kötü hissettirdi inanki nasıl anlatsam.yoksa inan borç istemek çok zor birşey.
Haklısınız inanın bende hoslanmam mecbur kaldık biraz.Çok pişmanım zaten keşke istemeseydim
Canım bence bu zihniyetten dolayı kredi çekip iki katı ödüyoruz inanın o benden isteseydi seve seve ona bunu hiç hissettirmeden verirdim.Allah muhtaç etmesinHiç kimseden para istemem isteyenlerden de sogurum...banka var kredi çeksenize...kimse parayi başkasina borc vermek icin kazanmaz...herkes parasinin hesabini kendi bilir...olan da vermek zorunda degildir aile de dahil buna...bakış açınızı degistirin....
Durumum iyi olsun zor durumda kalsın inan şuanda bile destek olurum.belkide güvensizliği kalbimi kırdı bilemiyorum.cok uzun süre değildi 6 ay sonra vericektik.Bu devirde hala eşten dosttan borç isteme... Banka diye birşey var. Siz faiz ödemeyeceksiniz diye o niye size güvenmek zorunda kalsın ki. Para vermiyorum diye isterse babam küssün umrum olmaz.
6 ay cok cok uzun bir sure. 6 aya kim öle kim kala.Durumum iyi olsun zor durumda kalsın inan şuanda bile destek olurum.belkide güvensizliği kalbimi kırdı bilemiyorum.cok uzun süre değildi 6 ay sonra vericektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?