- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
İşte yeni Türkiyenin geldiği haller arkadaşlar. yazıklar olsun bir de halen hak hukuk diye ahkam kesiliyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten var öyle insanlar. Hatta para karşılığı carsaf bile giymislerdi. Acaba CHP ne kadar vermisti onlara !!!!!
Diyanetin o parayı nereye harcadığını yıllardır çözemedim zaten.Hayır din tamamlanmış bitmiş bir şey bu adamlar o kadar para ile ne yapıyorlar ? Yıllardır bu soruyu düşünüyorum.
Bir de bir şey sormak istiyorum cahilliğim için afedersiniz ama ortaöğretim sadece liseyi kapsamıyor mu ?10 yaşındaki kız çocukları ne alaka oluyor ? Diğer konuda da görmüştüm ama herhalde ilkokul ile karıştırıldı falan demiştim gazeteye çıkacak kadar gerçekse ortaöğretim dedikleri şey tam olarak hangi sınıfları kapsıyor öğrenebilir miyim acaba ?
Yoksa şu ortaokul dedikleri şey de mi artık ortaöğretimin içinde ?
Eğer öyleyse durum vahim...
her ne düşünüyosanız dusunun kendı derdınız ama ınsanların ınançla başlarına taktıkları örtulerıne çaput dıyemessınız lüfen sizi saygılı olmaya davet edıyorum bıyle bı becerınız varsabunlar için ortaokul lise farketmez ki eğitimin tek sorunu kafaya sarılacak çaputtu onu da baskıyla hallediyorlar işte. başka derdimiz kalmadı eğitimde. 2 aya kalmaz uzaya çıkarız.
her ne düşünüyosanız dusunun kendı derdınız ama ınsanların ınançla başlarına taktıkları örtulerıne çaput dıyemessınız lüfen sizi saygılı olmaya davet edıyorum bıyle bı becerınız varsa
Bir daha benim taktigim kutsal basortuye caput deme, haddini bil. Bu kin, bu nefret niye? Cocuklugunda bir tramva mi yasadin yavrum sen?bunlar için ortaokul lise farketmez ki eğitimin tek sorunu kafaya sarılacak çaputtu onu da baskıyla hallediyorlar işte. başka derdimiz kalmadı eğitimde. 2 aya kalmaz uzaya çıkarız.
Bir daha benim taktigim kutsal basortuye caput deme, haddini bil. Bu kin, bu nefret niye? Cocuklugunda bir tramva mi yasadin yavrum sen?
Kin ile degil de normal insan gibi Eşarp ya da Başörtüsü diyebilirsin.
Caput sacma sapan bir hurafeyle agaca bilmem neye takilan bez parcasidir.
Haddinizi bilin lütfen.
bana kımse basını kapatacaksın dıye bı baskı yapmadı emınım kı sıze de yapılmamıstır cevremdede de başını ört dıye baskı yapıldını görmedım duymadım izmirde ıstanbulda samsunda yasadım ve sımdı ıc anadolu da yasıorum boyle bır baskı duymadım bırılerı yalan haber uydurmus (karsı medya grubudur o da) siz de ınsanların basaortusune dıl uzatmaya hakkınız oldugunu dusunuyosanız yanılıosunuz zaten belırtmıstım boyle bı yetenegınız var mı dıye yokmus gosterdınız sız gıdın boğazda eşcinsel dugunu yapanlara saygı duyun ayrıca basortusunun de sızın saygınıza pek ıhtıyacı da yokbaskıyla dayatılan şeye ne saygı duyacam din değil bişey değil..??
bana kımse basını kapatacaksın dıye bı baskı yapmadı emınım kı sıze de yapılmamıstır cevremdede de başını ört dıye baskı yapıldını görmedım duymadım izmirde ıstanbulda samsunda yasadım ve sımdı ıc anadolu da yasıorum boyle bır baskı duymadım bırılerı yalan haber uydurmus (karsı medya grubudur o da) siz de ınsanların basaortusune dıl uzatmaya hakkınız oldugunu dusunuyosanız yanılıosunuz zaten belırtmıstım boyle bı yetenegınız var mı dıye yokmus gosterdınız sız gıdın boğazda eşcinsel dugunu yapanlara saygı duyun ayrıca basortusunun de sızın saygınıza pek ıhtıyacı da yok
bunlar için ortaokul lise farketmez ki eğitimin tek sorunu kafaya sarılacak çaputtu onu da baskıyla hallediyorlar işte. başka derdimiz kalmadı eğitimde. 2 aya kalmaz uzaya çıkarız.
Bir daha benim taktigim kutsal basortuye caput deme, haddini bil. Bu kin, bu nefret niye? Cocuklugunda bir tramva mi yasadin yavrum sen?
Kin ile degil de normal insan gibi Eşarp ya da Başörtüsü diyebilirsin.
Caput sacma sapan bir hurafeyle agaca bilmem neye takilan bez parcasidir.
Haddinizi bilin lütfen.
Haklısınız.Bu başörtüsü davasının bu kadar büyüme nedenini hala anlamış değilim.Ortaokul için çok kötü bir şey gerçekten de oraya giden çocuğun kendi başına karar verebileceği bir durum değil ki bu.
Artık mağdur olmaz kimse.Artık lisede de okurlar üniversitede de belki 15-20 sene sonra türbanlıydık biz bizlere haksızlık yapıldı size de yapılsın muhabbeti kalmaz.Bütün türbanlı arkadaşlara değil bu arada bu sözüm bunu motto edinmiş arkadaşlara...Çünkü bu şekilde düşünen arkadaşların da baskı ile insanları üzen tiplerden bir farkı yok.Böyle düşünen arkadaşlar da,baskı ile insanları aynı kılmaya çalışan insanlar da yaptıklarının yanlış olduğunu farkederler umuyorum
.Kardeş kardeş yaşarız umarım bundan sonra
O şekilde düşünen insanların fikirlerine ''saçma sapan bir hurafe'' diyerek siz de hakaret etmiş olmadınız mı şimdi ? Belki benim için çok değerli bir şeydir çaput ve onun ağaca takılması ? Hoşgörü diyorsunuz ya buyrun hoşgörü istiyorum.Bunu sizi kırmak için söylemedim yalnızca saygı istiyorsanız saygı duyacaksınız bu her kesim için geçerli.Çaput demesi hoşunuza gitmedi ama siz de aynı şekilde ağaca çaput bağlayan insanların fikirlerine ve inançlarına saygısızlık ettiniz az önce...
bu arada ben basortusu takmıorum ama keske nasıbolsa da o ktsal örtuyu takabılsem sizin gıbı dusunmeyenler yasamayanlar caput olur tabı bız de bazılarının tangalarını görmekten hoslanmıyoruz saygı da duymuyoruz ama bıze ne kendı bedenı kendı kararı dıyoruz örtunmeye gıcık olanlara noluyo anlamadım
örtünün neresi kutsal ne saçmalıyorsun sen bildiğin örtü işte fabrikasında onu üreten adamlar kim bilir nerelere sürtüyor da aldığın mağazaya geliyor. kendi kendine kutsallık atfetme, kutsalmış.. oy verdiğiniz partilere söyleyin onu böyle saçma işlere alet etmesinler belki o zaman saygı kazanır.
Ha ha ha. Sacma is? Olmasi gereken oldu. Yerinde patlayabilirsin. Yapabilecegim hicbir sey yok. Sana üzüldüm. .
Ha sen de o kiyafetleri aliyorsun ayni islemden geçiyor emin ol.
bu orneklenecek bı durum dııl siz ınsanların kutsal saydıkları bır nesneye hakaret ettınız hıcbı örnek ettıgınız hakaretı dogru gostermez bu ınsanların deger verdıgı dını oldugunu dusunduklerı bır emır ısteyen takar ıstemeyen takmaz ınsanların kutsal kabul ettıklerı bır seye hakaret etmemelısınız o zaman dönun kendınıze bakın ben de sıze hakaret edıyım dı mı hakkım var buna cunku sızın gıbı dusunmuyorum rahatlıkla hakaret edebılırım ben de sıze bunu mu cıkarmamız gerekıor burdan
bu orneklenecek bı durum dııl siz ınsanların kutsal saydıkları bır nesneye hakaret ettınız hıcbı örnek ettıgınız hakaretı dogru gostermez bu ınsanların deger verdıgı dını oldugunu dusunduklerı bır emır ısteyen takar ıstemeyen takmaz ınsanların kutsal kabul ettıklerı bır seye hakaret etmemelısınız o zaman dönun kendınıze bakın ben de sıze hakaret edıyım dı mı hakkım var buna cunku sızın gıbı dusunmuyorum rahatlıkla hakaret edebılırım ben de sıze bunu mu cıkarmamız gerekıor burdan
degerli olan seyler örtülür kapatılır degersız olanlar meydana serılır sıze baska bısey demıyorumben hiçbir kıyafetime kutsallık biçmiyorum o yüzden meselem yok.![]()