para kocami degistirdi yardim

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Esim ve ben isimiz olmadan evlendik ailesinin eline bakiyorduk taki esim is kurdu paraya para demedi bu sefer ailesi parayi aldi ona ayda sadece az para verdi.esimde krizlere girdi bir yildir bu para meselesinden evimizde huzur kalmadi para olunca hem kocam hem ailesi degisti.ailesinden kactik bizi buldular kocam deprosyonda ve benide huzirsuz ediyor benle dort bes aydir kirgin kaldi.anliyacaginiz para bizi mahvetti

allah ıyılıgınızı versın :)
para kocamı degıstırdı yazısını okuyunca bende adam cok parayı buldu evı terk etı baska kadınlara gıttı eve gelmez oldu sandım...
sımdı bu konuyu bu baslıkla yorumladıgınız ıcın gercekden mevzunun ne oldugu konusunda suphelı olsamda ; sunu dıyebılırım sızler ısınız olmadan evlenmıssınız herseyı aıle yapmıs sıze bu ıs olana kadar bakmıs
esınız zaten para kazanmaya baslayınca destegını aılesınden esırgememelı bu durumda
acaba esınız para idaresını mı bılmıyor aılesı para ıdaresını ele gecırıyor
veya o kurdugu ıs kımın parasıyla kuruldu ?

Kocanızın psikolojisi bozulmuş. Etken para değil muhtemelen ailesi. Uzman tedavisi alın.

Çocuk gibi ailesinden kaçacağına, karşılarında dik durarak rest çekseydi bu bunalımı yaşamaz, seni de bu kadar bunaltmazdı. Eşine söyle resti çeksin ailesine. Bazı konularda yazıyorlar eşimin ailesi laftan anlamıyorlar diye şaşırıyorum. Böyle sinmiş şekilde derdini anlatmayacaksın. Resti çekeceksin, gelsinler isterlerse kapıda yatsınlar ne yapacaklar bıçak zoruyla mı para alacaklar.

Paraya para demedi derken???

Sonra ailesi aldı derken??

Yani öyle bir anlatıyorsu ki film fragmanı gibi.

Orta direk hali şöyle olsa gerek: eşimle ailesi ortak iş yapmaya başladı. Ancak kpeder bozuntusu paraya el koyup eşime harçlık verdi. Buna bağlı sorunlar evimizde hiç bitmedi……

O parayla önce terapi görün sonrada yatırım yapın ki kimse alamasın. Kim kimin elinden zorla para alabilir ki ?
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yazdım.

Siz iki ay ayni evde birbiriyle konusmayan cift degil misiniz? Bence sizin baska skntilariniz var. Geriye kalan ne varsa dert oluyor. Sorunun kaynagini bulup onu cozmek lazim.

Esin nereye kaçtı ailesine karşı gelmiyor mu ? Zorla mı alıyorlar parayi elinden ?

Ailesinden en fazla nereye kaçıyosunuzki. İşinizin yeri belli kapının önünde dursalar zaten tıpış tıpış geliceksiniz işyerine.
Bide çocukmusunuz cebinizdekini alıyolar illaki hatasını gördüler eşinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…