- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Esim ve ben isimiz olmadan evlendik ailesinin eline bakiyorduk taki esim is kurdu paraya para demedi bu sefer ailesi parayi aldi ona ayda sadece az para verdi.esimde krizlere girdi bir yildir bu para meselesinden evimizde huzur kalmadi para olunca hem kocam hem ailesi degisti.ailesinden kactik bizi buldular kocam deprosyonda ve benide huzirsuz ediyor benle dort bes aydir kirgin kaldi.anliyacaginiz para bizi mahvetti
O nasil oalcak canimmBütün sorun para demek. Eğer isterseniz bu sorunu ortadan kaldırabilirim.
O nasil oalcak canimm
Bilmiyorum belkide baskasi var karda yuruyup izini belli etmiyenlerden supheli hareketleri var bir yildir evliligimiz zindan gibiallah ıyılıgınızı versın :)
para kocamı degıstırdı yazısını okuyunca bende adam cok parayı buldu evı terk etı baska kadınlara gıttı eve gelmez oldu sandım...
sımdı bu konuyu bu baslıkla yorumladıgınız ıcın gercekden mevzunun ne oldugu konusunda suphelı olsamda ; sunu dıyebılırım sızler ısınız olmadan evlenmıssınız herseyı aıle yapmıs sıze bu ıs olana kadar bakmıs
esınız zaten para kazanmaya baslayınca destegını aılesınden esırgememelı bu durumda
acaba esınız para idaresını mı bılmıyor aılesı para ıdaresını ele gecırıyor
veya o kurdugu ıs kımın parasıyla kuruldu ?
Surekli rest cekiyor olmuyor ailesi bir haftaligina gittik her yerde bizi aradilar kactik diye once beni ailesine kotuluyor sonra beni onlara benimde psikolojim bozuldu .ailesi beni sucluyor.ben giderken soylememisim.oglunu fazla sikma diyorum sikarim oglum diyor.aileside cok boguyor.anlayacaginiz cikmazdayimÇocuk gibi ailesinden kaçacağına, karşılarında dik durarak rest çekseydi bu bunalımı yaşamaz, seni de bu kadar bunaltmazdı. Eşine söyle resti çeksin ailesine. Bazı konularda yazıyorlar eşimin ailesi laftan anlamıyorlar diye şaşırıyorum. Böyle sinmiş şekilde derdini anlatmayacaksın. Resti çekeceksin, gelsinler isterlerse kapıda yatsınlar ne yapacaklar bıçak zoruyla mı para alacaklar.
Bende onu anlamiyorum beni kullandi bir haftaligina gittik gelsigimde herkez beni sucluyordu kocamlami taraf olayimailesiylemi anlamadim hayatim filmlerdeki gibiParayi bulunca aileden kaçmak da neyin nesi neyin fesi
Bencede psikolojisi bozuk e ben ne yapmaliyim bana akil verinKocanızın psikolojisi bozulmuş. Etken para değil muhtemelen ailesi. Uzman tedavisi alın.
Çocuk mu kocanız elinden parasını alıyorlar? Nasıl alabiliyorlar anlamadım? Silah mı dayıyorlar başına vereceksin diye?Esim ve ben isimiz olmadan evlendik ailesinin eline bakiyorduk taki esim is kurdu paraya para demedi bu sefer ailesi parayi aldi ona ayda sadece az para verdi.esimde krizlere girdi bir yildir bu para meselesinden evimizde huzur kalmadi para olunca hem kocam hem ailesi degisti.ailesinden kactik bizi buldular kocam deprosyonda ve benide huzirsuz ediyor benle dort bes aydir kirgin kaldi.anliyacaginiz para bizi mahvetti
Harika bi cevap olmusSikinti cikaran seyden kurtulmak icin bana verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?