para kocami degistirdi yardim

Nasil koseyi dondunuz aceba ? Ben kendimi bildim bileli okuyorum, ama simdi işe girsem aldigim max 2000 olcak. Su koseyi donme isi nasil oluyor ya vallahi cok merak ediyorum, bu kose nasil donuluyor arkadas?

Eee siz onlardan geçinirken iyiydi, şimdi eliniz para görünce kaçmanız çok saçma. Madem keseniz bir olan olmayana versin, sizde yokken onlar size vermiş

Başlık tuhaf kocan sonradan görme olup sapıttı sandım

Sizi hatırladım ben şimdi. Eşim halıları yıkattı diye konu açmıştınız kimse derdinizin ne olduğunu anlamadığı için de herkesi paylamıştınız. Konularınız bir tuhaf, konu başlığı ayrı tuhaf.

konu sahıbı ??? nerdesın ???
öh
ya actın konu madem takıp edıver sana zahmet
bu kadar ınsan cıddıye aldık yazdık sorduk neyız bız burda

Walla kocam bir yildir bunalimda parayi gorunce degisti benle konusmadi annemlere birakti istanbullara gitt i bana yalan soyledi.bir suru sey artik bende ona guvenmiyorum ne istedogini bilmiyorum cok yalan soyluyor.cocuklarimda var ayrilmaktakararsizim inanin ne yapacagimi bende bilmiyorum

Bilmiyorum belkide baskasi var karda yuruyup izini belli etmiyenlerden supheli hareketleri var bir yildir evliligimiz zindan gibi

Surekli rest cekiyor olmuyor ailesi bir haftaligina gittik her yerde bizi aradilar kactik diye once beni ailesine kotuluyor sonra beni onlara benimde psikolojim bozuldu .ailesi beni sucluyor.ben giderken soylememisim.oglunu fazla sikma diyorum sikarim oglum diyor.aileside cok boguyor.anlayacaginiz cikmazdayim

Allah ne çok verip azdırsın ne az verip aratsın. durumuna üzüldüm inşallah düzelirsiniz biran önce. sadaka ver biraz aç doyur

Parasi cebinde altinda araba olsun gezsin tozsun butun dersi bu aileside yanlislarini duzeltmeye calisiyor ama benim ki durmuyor hergun bir aksiyon sabrim kalmadi artik

Esiniz her ay belli bir miktar ailesine yardim yapsa,
Madem onlar size yardimci olmus simdide siz olun kopsunlar yakanizdan.
Konusulsa, anlasilsa. Nasil bir aile anne o, yuva yikan cinsten.
Acil konusulmali hep beraber. Siz artik ayri bir ailesiniz, disardan kimsenin mudahele etmemesi lazim.

Yurt disina bile gitmis benim haberim yokken macerayi cok seviyor belkide benden ve evlilikten bunaldi

Çocuk mu kocanız elinden parasını alıyorlar? Nasıl alabiliyorlar anlamadım? Silah mı dayıyorlar başına vereceksin diye?
Vermem,vermiyorum der olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…