• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para meselesi

sugarpare

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3.409
7.017
358
Merhaba arkadaşlar. Ben bu geçen eğitim yılında özel ders verdim. Her ayın sonunda verdiğim toplam özel ders saatine göre bir ücret alıyordum. Mayıs ayını aldım ve okullar kapanıncaya kadar Haziranda da iki hafta derslerimi verdim. Toplam 8 saat alacağım var ama bir aydır ses seda yok. Büyük ihtimalle arada kaynadı gitti unutuldu. Para konularında muhattap olduğum bayan ümreye gitmişti o yüzden Mayıs ayı ücretini başkasından aldım. Yani Haziranı kesin atladılar bu yüzden. Ben de kaç gündür kıvranıyorum nasıl arasam ne desem diye. Belki seneye de tekrar devam etme durumum olur para mevzusu yüzünden itici gelmek istemiyorum ama bir yandan da hakkım. Nasıl konuşmalıyım bir fikir verin lütfen. :6:

Merhaba
Öncelikle emeğin utanması sıkılması olmaz.
Bende öğretmenim . Geciken ödememi almak için 2 hafta beklerim durumları müsait değildir belki diye
Sonra ararım benimde ödemelerim var der isterim .
Sizde hiç çekinmeyin . Emeğinizin karşılığı bu sizin kimsenin yardımı değil

para mevzusu yüzünden itici olan birisi varsa o da o kurum.
kendilerinin sizden alacağı olsa lafı eğip bükmeden 2 gün sonra ararlar bu ödemeyi de hiç atlamazlardı emin olun.
siz sadaka değil, verdiğiniz hizmetin karşılıgını istiyorsunuz.
adam olsalar zaten böyle birşeyi atlamaz,üstlerine de kul hakkı almazlardı!
bence hemen arayın,aradıgınızda da sakın ezilip büzülmeyin.ifadesiz bir sesle doğrudan alacagınızın tamamını tahsil edemediğinizi,çeşitli ödemeleriniz oldugunu ve günü gelmek üzere oldugunu söyleyin.
aranacak olsanız çoktan aranırdınız zaten..

Back
X