para meselsi

Senelerce çalıştım .Şuan canım istemiyor evdeyim.Guzel bir muhitte güzel bir ev aldık.Evi krediyi ben çektim diye benim adıma aldık.
Hiç benim param,senin bütçen gibi bir konu olmadı aramızda eşimle. Ne kazandıysak ortak,ne aldıysak ortak.
Evi,arabayı evliligimizde aldık.Esimin iş yeri var.Evliyken açtı .medeni kanuna göre zaten herşey ikimizin.
Ama eğer ben senin gibi eşime güvenmeseydim afedersin ama bitimi vermezdim.Degilki bide adamı ev sahibi yapacağım .Adam da bana surat aşacak.Kotu bir evi almak istemesinin sebebi elindeki birikimi almak olmasın dikkat et.

Sen ne kadar nakit koyacaksın o ne kadar? Taksitleri sonra nasıl ödeyeceksiniz? Yarı yarıya mı nasıl?

Evliliginiz de problem varken neden ev alıyorsunuz. Yerinizde olsam almam ve evliligimi iyice gözden geciririm. Böyle yapan bir koca yarın öbür gün size şiddette gösterir az kalmış.

Ev almayin butun paraniz sizde kalsin. Bu tavirlari uzerine gitsin kendi alsin alabiliyorsa

bu konu özelinde yazmıyorum ama kadınların kendi maaşlarını bi lutuf gibi görmesine anlam veremiyorum. ev alınsın koca ödesin sen verme para, bi de tapuya ortak ol. salak mı bu erkekler?

ev farklı bişi, öyle ha deyince zatamazsın.nakitte kalmak gerek biraz.çocuğun ameliyatı olabilir, bir gece yarısı havalimanında çocukla kalabiliri, gecenin bir yarısı babamla birlikte kendi evimden kovulabilirim

Iyi de boyle bi adama kendinizi neden daha fazla ortakliklar olusturup bagliyorsunuz ki? Kurtulmaya bakin.

Cocuk ilk evliliginizden mi? Yoksa neden tek basiniza siz dusunuyorsunuz cocugun ameliyatini?

özel sebepler var.dediğiniz gibi.ideal evlilikte güvenme duygusu olması gerekir.olmayınca sıkıntılar oluyot.demek istediğim kadın ve erkek farklı.dini kullandığım yok.unutun dinle ilgili yazdıklarımı.burada paylaşmam hataydı

Yok ben onu sizin için yazmadım evliliğinde sorun olmadığı halde, yok hukuken altınlar benim yok eşimin borcu var mehirimi vermem ama diyen kadınlar için söyledim. Sizin durumunuzda asla ama asla girişmezdim ev işine ve kendimi güvence altına almaya bakardım. Tabii eşinizden boşanma niyetiniz varsa

Back
X