Merhaba kk üyeleri
İşe girdim. Artık hem tıp okuyup hem de part time çalışacağım haftaiçi 6dan akşam Ona haftasonu tüm gün. Müşteri yokken not okuyacağım Allah izin verirse. Hem derslere çalışıp hem çalışacağım hem aileme yük olmayacağım inşallah. Bu yaşta yaşıtlarımdan geride olmayı kafama takmayacağım inşallah.
700 lira maaşım. Evden artı para almayı düşünmüyorum çünkü gezecek vaktim kalmayacak. Bana çok fazla görünüyor düzenli olduğu için. Sınıfta kaldığım için son sene intern maaşı dışında param olmayacak bir de harç ödeyeceğim tabi bir de 10000lira tus dersanesi parası var onu artık mezun olunca çalışıp halledeceğim . Dikiş tutturursam iki yıl çalışmayı düşünüyorum. İnşallah herşey güzel olur..
Size soracağım şey siz nasıl para biriktiriyorsunuz ben hayatımda para biriktirmedim. Altın, euro yapmak???
Sizinle kendimi yalnız hissetmiyorum çok teşekkürler hepinize
Ahahahaha
Adamın umrunda değilim ya. Ama şu an iyiyim. Kadınlar bitince ağlar bir hafta sonra gülermiş ya aynı o hesap. Umarım o da ağlar bundan sonra..
Dayak ye boğazını sıksın sonra dinlencem sen beni anlamıyorsun desin. Evrim geçirdi evvvrimmm
Ahahahaha
Adamın umrunda değilim ya. Ama şu an iyiyim. Kadınlar bitince ağlar bir hafta sonra gülermiş ya aynı o hesap. Umarım o da ağlar bundan sonra..
Dayak ye boğazını sıksın sonra dinlencem sen beni anlamıyorsun desin. Evrim geçirdi evvvrimmm
Konuşmuyoruz hiç sanırım bitti :) VE BEN İYİYİM gerçek mi?
Bitti diyince gebermekten korkuyorum sessizce sakince böyle olması sanırım daha iyi. Biraz toz pembe yaşıyorum
Konuşmuyoruz hiç sanırım bitti :) VE BEN İYİYİM gerçek mi?
Bitti diyince gebermekten korkuyorum sessizce sakince böyle olması sanırım daha iyi. Biraz toz pembe yaşıyorum
Okul is umrunda bile olmaz ask acisi cekicem desen vaktin kalmaz. Onune bak derslerine bak emsallerinden geri olabilirsin bunu namus meselesi yapma. Meslege basladiginda daha hizli ilerlersin hayat bu. Herseyin bir sebebi var kotu seylerin ozellikle. Para biriktirme konusuna gelince. Gelir gider pusulasi yap . Parayi ay sonu degil ay basi birikime donustur. Yemegi evde ye. Arkadaslarinla cikma. Kiyafet ihtiyaçin var ise asla sezondan alma. Ya da hic alma evdekileri elden gecir. Gida en buyuk gider. Evde sandwich yapsan 2 tl tutar disardan alinca 10 tl gibi.
Okul is umrunda bile olmaz ask acisi cekicem desen vaktin kalmaz. Onune bak derslerine bak emsallerinden geri olabilirsin bunu namus meselesi yapma. Meslege basladiginda daha hizli ilerlersin hayat bu. Herseyin bir sebebi var kotu seylerin ozellikle. Para biriktirme konusuna gelince. Gelir gider pusulasi yap . Parayi ay sonu degil ay basi birikime donustur. Yemegi evde ye. Arkadaslarinla cikma. Kiyafet ihtiyaçin var ise asla sezondan alma. Ya da hic alma evdekileri elden gecir. Gida en buyuk gider. Evde sandwich yapsan 2 tl tutar disardan alinca 10 tl gibi.
Bu iş beni çok mutlu etti. Hayatımda bir yoğunluk yok. Öyle sporla müzikle de büyümediğimi sadece ve sadece dersle büyüdük biz. Başka vakfımız yok. Güçlü özgüvenli olmadığım için de yıkıla yıkıla bugünlere geldik ama elhamdülillah nedense içimde herşeyin iyi olacağına dair bir his var. Onsuz yaşayamam diyordum ama şimdi iyiyim çok şükür. Derslerime ve işime bakacağım Allah kısmet ederse
Aynen maaşı alır almaz altın yapıp ananeme vermek en iyisi sanırım.
Ben de sevindim yazmana
Kredim var ama O'nda hala. Ortak harcadığımız için onda duruyordu çünkü benden çok harcandı birbirimizdeki eşyaları almadık henüz çünkü 2haftadır yok bir anda kayboldu. Kredi çektiğim kart onda yani. Para sıkıntım yok elhamdülillah ailemin yanında okuyorum.
Ama okulda nota çok para gerekmiyor. Okulda yemiyorum çünkü arkadaşım yok bir de sağlıklı beslenme takıntım var genelde. Otobüs biletimi de babam yüklenir genelde yani benim aç gözlü alışveriş tutkumu yenersem perfect
Kartin niye onda.Ogrenci kredini niye onda birakiyorsun alsana.Onceden vermen bile sacma.Ortak hesap nedir evlilik yok birsey yok.Dr olacaksin ama bu kakilmis halleri ne?
Ben de tip okudum yasitiz ve kaldiginizi duydum. Senelerinizi kaybetmeyin gercekten iyi calisirsaniz "cok" demiyorum yapilmayacak bir bolum degil. Para biriktirmekle ilgili de alisveris tutkunuzdan bahsetmissiniz indirime girmeden asla almayin derim boyle frenleyin kendinizi :) bir seyi alirken dusunun tartin ve evet gerekli diyorsaniz alin. Umarim her sey yolunda gider kolay gelsiin.
Kartin niye onda.Ogrenci kredini niye onda birakiyorsun alsana.Onceden vermen bile sacma.Ortak hesap nedir evlilik yok birsey yok.Dr olacaksin ama bu kakilmis halleri ne?
haklısın ama herşeye he tamam diyince böyle oldu. ilk başlarda bi o bi ben öderdik sonra o ödemeye başladı evlilik düşünüyorduk evlenince kartın bende durur kredi kartı kullanırsın diyordu ben de şakjayla karışık zorluyordum ki ailemde teyzem böyle bir olay sonucu aldatıldı annem evlensek böyle birşey olsa beni fena yapar ama işte aşk gözünü kör ediyor anlıyor musun bide ataerkil aile yapısı başta sorun olmasın diye zorlalamadım sonra alıştım ben de yanlış olduğunun farkındayım
Ben de tip okudum yasitiz ve kaldiginizi duydum. Senelerinizi kaybetmeyin gercekten iyi calisirsaniz "cok" demiyorum yapilmayacak bir bolum degil. Para biriktirmekle ilgili de alisveris tutkunuzdan bahsetmissiniz indirime girmeden asla almayin derim boyle frenleyin kendinizi :) bir seyi alirken dusunun tartin ve evet gerekli diyorsaniz alin. Umarim her sey yolunda gider kolay gelsiin.