- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
Evt yine eşim.Kendisinden çok memnunum dünyalar iyisi bi insan ama fazlasıyla sömürülüo diye düşünüyorum. 2günde 100lirayı yok etmesi bugün bi 100 lira daha alması çekmeceden beni düşündürmeye başladı. Zaten çok harcıyo. ve üstüne hiç bişy almıyo sigara yok alkol yok öğle yemeği desen evde yiyor. 2günde 100lira nasıl biter? düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. 20lira bime gitti ama 80liraya noldu? her sorduğumda benzini bahane ediyor. benzine gitse 50gidyo. 30lirada olsa ne yaptı? ufak para belki ama bizim paralar böyle ufak ufak gidiyo.üstelik nereye gittiğini bile bilemiyorum. ama şüphelendiğim bi duum var tabi annesi ve kardeşleri. Onlara mı veriyo? Ben dişimden tırnağımdan nasıl arttıryım diye düşünürken bizimkisinin ragatlığı beni hasta etti ama bundan sonra hasta olmak yok naneli_limon ALIŞVERİŞ var.Yaşasın kocacım gırtlağımıza kadar borçlu olduğumuz halde beni buna zorladığın için. Borçları nasıl ödersen öde umrumda değil para öyle değil böyle harcanır. Yarın ilk işim minik bebeğimi(daha 40ı çıkmamış) sütümü sağıp babasına bırakıp çılgınca alışveriş yapmak.:)))))) bundan sonra para gitmesin diye sünepe gibi aynı şeyleri giymek yok:) oh beeeee dünya varmış