• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para para para para

az parası olanla evet ama hiç parası olmayanla hayır,
cünkü bir erkek nerede olsa iş bulup para kazanabilir, kazanmıyorsa sorumluluk sahibi değildir, öyle biriyle de hayatımı birleştirmezdim.

Son düzenleme:
Sevilir,aşkından da ölünür,sevgili de olunur,destekte olunur,ama gelecek olmaz :31:
Benim düşüncem böyle :31: Yani hamallık yapsın,çaycılık yapsın,bunlar iş değil mi,insan ekmeğini taştan çıkarır,bir şekilde çalışsın,evine ekmek getirsin.Boş boş oturmakla ne baba ne koca olunmaz :20:

Son düzenleme:
Daha önce çalışmış ama yeni işsiz kalmışsa ve tekrar işe girme çabaları varsa evet.
Ama çalışmayı sevmeyen,parasını tutmayan har vurup harman savuran nerede akşam orada sabah bir erkekle asla.

eşimle sevgiliyken ben çalışıyordum o atanamamıştı.. hiç de sorun yapmamıştım, yapmam da.. çalışsın, sorumluluğunu bilsin yeter..

işsisliği kronik değilse çalışmadan kaçmıyor iş arıyor bulamıyor ve buna uzuluyosa ne ala ama adam bi işte 3 gun çalışmıyor yan gelip yatmayı kahve koselerinde takılmayı seviyosa asla benim eşimde bi dönem işsiz kaldı ama yana yakıla iş aradı ve kısa surede buldu işsiz kalınabilir önemli olan sonrasında nasıl davrandığı insanın

Kalpazanin teki degilse, yani keyfi calismayip para kazanmiyorsa,sorumluluk sahibi degilse,aman uzak dur :20:...Ama suan zor bi zamandaysa is arayip bulamiyorsa cabaliyorsa neden olmasin :16:

Yok canım bu dünyanın düzeni para üstüne kuruluyken işsiz,sorumsuz bir erkekle birlikte olmazdım.
AŞk karın doyurmuyor artık

Evlenmem, sevgili de olmam.

işi ve parası olmayan adamın ruh sağlığınında yerınde olmıycanı düşünürek çekilmez bi ilişki olur tabıkı olmazdım

ama bu demek değilki eşim şuan işten çıkarılsa parasız kalsak yanında olmam sonuna kadar destek olurum o ayrı

olmam, ben hayatımı idare ettirebileceğim bir sınavı kazanmak için kendimi yırtıyorum resmen eğer tümden yoksa olmaz ama aşılcak bişeyse olabilir

Parasız ve işsiz bir erkekle evlenir misiniz? Ya da sevgili olur musunuz?

Eğer birşeyler için çabalıyorsa işe girmek için vs. Olurum bunun aksiyse baba parası yiyor geziyor tozuyorsa ne sevgili olurum ne de evlenirim sonuçta eğlenmek için sevgili olmuyoruz evlenmek vs şeyleride düşünüyoruz evlenmiyceğin insanlada vakit geçirip günaha girip sonra evliliğe gelince yan çizmekte olmaz..Yukarda bir arkadasında dediği gibi eli iş tutmayan rahat insandır sorumluluk almaz.Kısaca aşk karın doyurmuyor.

Çalışıyor, geliri azsa olabilir ama çalışmayıp her şeyi benden beklerse hayır .

Sevgili iken aşk karın doyurur sanıyoruz ama evlenince işler tersine dönüyor. .
Yok arkadaşımm işsiz güçsüz parasız adamla evlenilmez.. . Evlendin farzet uzun ömürlü birliktelik olmaz. .
Her ay başında aldığın para kuş misali elinden uçunca borçlara vitrinde kıyafet görürken kafanı mecburiyetten yere eğersen canın birşey istediğinde ellerin boş ceplere giderse ne sen mtlu olursun nede sevdiğine mutluluk verirsin

Back
X