• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para para para para

Parasız ve işsiz bir erkekle evlenir misiniz? Ya da sevgili olur musunuz?

Biz üniversitede sevgili olmuştuk, ikimizde de elde yok, avuçta yok :)) Dersten çıkar, kafelere para yetmediği için boş boş kampüste dolaşırdık. Üniversite bitti, bir süre işsiz kaldık. Parasızdık evet ama çok keyifli yıllardı. İkimiz de işe girdik, erkek arkadaşım bir ara iş değiştirdi, para sıkıntısı çekti, destek oldum, hiç gocunmadım. Sonra Allah'a çok şükür yine işimizi gücümüzü yoluna koyduk. Şimdi kendi ailelerimizden 1 kuruş destek almadan evlilik hazırlığı yapıyoruz. Kendimle de onunla da gurur duyuyorum, Allah nazardan saklasın.

Ben onu parasızken de sevdim, paralı sevgili derdine düşmedim. O yüzden "parasız erkekle sevgili olur musun?" sorusuna "evet" derim. Ama "Parasız, sorumsuz, çalışmaya niyeti olmayan, her işi en fazla 2 gün süren erkekle sevgili olur musun?" dersen, "hayır" derim. O adamla ne sevgili olunur, ne evlenilir, ne de çocuk yapılır.

Bende parası olmayan bir adamla beraberim.
Yani parası olmayan demeyeyimde ancak karnını doyurabilecek kadar parası olanla diyeyim.
Tek kurtardığı taraf gerçekten uğrayıp çabalıyor olması.
Ben onu ilk tanıdığımda gayet iyiydi iş durumu istediğimiz gibi para harcıyorduk o zaman sorun yoktu.
Şimdi avm'de gelzipte boş çıkmak koyuyor bana açıkçası.
Bu adam bana para harcamak zorunda mı ya da birşeyler almak zorunda mı tatbiki değil ama insan bekliyor işte.
Olmuyor yani güzelim parasızda.

Bende parası olmayan bir adamla beraberim.
Yani parası olmayan demeyeyimde ancak karnını doyurabilecek kadar parası olanla diyeyim.
Tek kurtardığı taraf gerçekten uğrayıp çabalıyor olması.
Ben onu ilk tanıdığımda gayet iyiydi iş durumu istediğimiz gibi para harcıyorduk o zaman sorun yoktu.
Şimdi avm'de gelzipte boş çıkmak koyuyor bana açıkçası.
Bu adam bana para harcamak zorunda mı ya da birşeyler almak zorunda mı tatbiki değil ama insan bekliyor işte.
Olmuyor yani güzelim parasızda.

bence bu farklı bir senaryo. sen durumu iyiyken tanışmışsın elbette durumu kötüleşince ya da tökezleyince terk edecek değilsin.
iyi günde kötü günde..
ama konu başlığı bende farklı bir şey çağrıştırdı seninkinden farklı.

Geçinebilecek kadar kazanıyorsa azla yetiniyorsak olabilir hiç parasız ise o zaman olamaz

Parasız olsa bile çalışmak için çabalıyorsa evet lakin zengin olup da yan gelip yatan birini de istemem. Ortası olsun bence..

bence bu farklı bir senaryo. sen durumu iyiyken tanışmışsın elbette durumu kötüleşince ya da tökezleyince terk edecek değilsin.
iyi günde kötü günde..
ama konu başlığı bende farklı bir şey çağrıştırdı seninkinden farklı.
Evet benimki farklı. Ben arkadaşın demek istediğinide anladım.
Ve söyledimde benim için kurtardığı taraf çabalayıp uğraşıyor olmasıda dedim.
Zaten tanıştığımız ilk 5-6 ay kadar iyiydi durumu, 2 yıldan fazla birlikte olduğuma göre parasızlıktan terkedilmiyor hiçkimse.

bikere itiraf edelim kızlar biz güçlü erkekleri seviyoruz
güç de = para

ayyy parasız erkek mi kaçııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :37:

Eğer ben çlaışıyorsam kabul ederim fakat o da iş arayacak,çabalayacak,uğraşacak yan gelip yatıyorsa cık ama çalışmıyorsam kabul etmezdim.

En nefret ettigim erkek turu, sorumsuz erkektir!!!!!! Degisir diye umutla bekliyorsun, bekliyorsun, bekliyorsun ve bekliyorsun. Omrun beklemekle geciyor!!!
Sevgiliyken, ilk baslarda, ohhhh valla hersey guzel, asktan gozlerin hic bir sey gormuyor, missss!
Eyvallah... Ya sonra? Husran!!!!!

Evlenmek isteyen erkek, maddi ve manevi hazir olmasi sart. Evi, arabasi olsun demiyorum ama bir aileyi normal sartlarda gecindirebilmeli!!! Gerekirse 5 isi olsun, ama ailesine bakabilmeli!
Bende calisirim ne olacak diyorsun. Cok guzel calis tabiki ama evin butun yuku sende olunca, gecim derdine dusunce ve en onemlisi sen g.tunu yirtarcasina calisip, ev isi, cocuklarla ugrasirken karsindaki gel keyfim gel modunda takilinca ne olacak o zaman?! Al sana ask.

Soyle yaparim, boyle yaparim diyen ama cabalamayan erkeklerden kacin!!!!
Ahh ahh...

Mümkün değil. Çok ciddi bir sorunu olmadığı halde parasız/işsiz ise zaten bu insandan hiçbir şey olmaz da; atanamayan, ailesinden durumu kötü olan v.b kişilerle de maddi durum düzene girene kadar beklenmeli bence. Düzene girmesi mümkün değilse çoooook zor.

olmam
bir kişiyi işsiz diye geri çevirdim
ben çalışıp para kazanırken o ne yapacak
ya da arkadaşlarımın eşlerinin çok çok iyi işleri varken benimki niye işsiz olsun
parasız yaşam çok çok zor
ben göze alamam

aşk diye bir yemek olsaydı,
güzel sözle faturalar, kira ödenseydi,

evet :ssz:

Son düzenleme:
Back
X