petek başı bölmek bence iyi değil zaten.
adam başı bölseniz daha iyi olmaz mı?
aslında gecen sene benım kaldıgım evde gecen sene ıkı kısı kalıyormus ve oyle yapılıyormus
ama ev sahıbı oyle hak gecer vs dedı. biz de kızlarla konustuk bende tamam dedım oyle olsun. ama o zaman dıger petekten haberım yoktu.
bir de gecen gun onlara odemem gereken faturayı evde olmadıgım ıcın bı kac gun gec verdım. icerden ses duyuyorm parayı verdıkten "paralar paralar acılmasın arılar" vs gıbı
:bbo:
yorumlarınız ıcın tesekkur ederım kızlar ama ev sahıbımız bıraz ters, ona kalırsa faturlara elektrık vs ıkıye bolunmelıılk tasınırken boyle demıstı ama onu karıstırmadık bız
ama sımdı gecen ay 250 dogalgaz geldı bu ay 400 fln gelırse, o kadar odemek ıstemıyorum
hem onlar kadar da ısınamıyorum benım mutfak ve banyomda petek yok ve mutfagın da kapısı yok
ama yapı geregı parayla ılgılı konusmalarda cok rahatsız oluyorum. o yuzden nasıl soyleyecegımı bılmıyorum
bi de ben size guvenmıyorum yalan soyluyosunuz gibi gecer gıbı gelıyo konusma
canım peke başı derken, peteğin kaç tane küçük parçadan oluştuğuna göre mi paylaşıyorsunuz?yoksa salonda bir petek var deyip geçiyor musunuz?
bizim apartmanda küçük parçalar sayılırdı önceden. iyi bir yöntemdi.
Bence burda cekincek utanilacak hicbirsey yok...
Durum böyle böyle de ve anlat karsi tarafa düsünceni...Güzellikle ve acikca konustuktan sonra neden problem olsunki?CADIARZU
He olacaksada bu yüzden sana tavir alacaklarsada buda onlarin sorunudur!
Hic cekinme bencea.s
Bence konuşmalısın..
Sonuçta hakkın olanı ödeyeceksin.. Sen konuşmadığın sürece giden para cebinden gider...
aslında haklısın canım
onların cekınmesı gereken yerde ben cekınıyorum. söylemek için faturanın gelmesini mi bekliyim yoksa söylesem mi şimdi?
öncelikle merhaba, taşındığım evde yan daire ile faturalarımız ortak (ev sahibi iki daireyi bir gibi göstermiş, ayırmamış) onlar 3 kişi ben tek başıma kalıyorum. aralarında çalışan da var ama hepimiz de öğrenciyiz bi yandan. neyse biz tüm faturaları dörde bölüyoruz. sadece doğalgazı petek bası olsun dendiği için 5 e bölüyoruz. ben 2 pay onlarda 3 pay ödüyor. geçen gün ben onların banyosunda da bi peteklerinin(havlupan) olduğunu öğrendim daha önceden bilmiyordum, hiç açmıyoruz fln dediler. ama geçen ay ben salondaki peteği hiç açmamama ve bunu arada belirtmeme rağmen 5'e bölündü fatura. 100 ytl i asan bi para verdim ben de dolayısıyla.
sorum su bu ay daha yuksek bı fatura gelirse faturayı altıya (petek bası) bolmeyı soylemeyı dusunuyorum ama bı yandan da tartısma/kırgınlık olsun ıstemıyorum.
uzun oldu sanırım bıraz ama fıkrınızı almak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?