Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi soyle ailem zengin sanki bu ona benle evlenmekten daha cazip geliyor 9 ay oldu taniyali boyle bi tavrini gormedim ama evlendikten sonra degisirseOlayın para ile alakası nedir?
normal bi konuda yalanini farketmedim daha ins hic olmazHangi konuda yalan soyluyor
adamın parayla ilgili bir tavrı olmamış siz kuruntu yaratıyorsunuzSimdi soyle ailem zengin sanki bu ona benle evlenmekten daha cazip geliyor 9 ay oldu taniyali boyle bi tavrini gormedim ama evlendikten sonra degisirse
normal bi konuda yalanini farketmedim daha ins hic olmaz
Meslegimiz ayni sadece benim ailemle onun ailesi arasinda fark varadamın parayla ilgili bir tavrı olmamış siz kuruntu yaratıyorsunuz
Aranızdaki ekonomik seviye çokmu fazla
boyle bi tavrını gormeden boyle duşunmeniz ne ilginçSimdi soyle ailem zengin sanki bu ona benle evlenmekten daha cazip geliyor 9 ay oldu taniyali boyle bi tavrini gormedim ama evlendikten sonra degisirse
dışardaki insanlara bakıp eşlerimizi değerlendirseydik şimdiye hiç birimiz evli kalnazdıkCevremde gordugum olaylardan dolayi cok etkileniyorum elimde deil
Cevremde gordugum olaylardan dolayi cok etkileniyorum elimde deil
Ailemin evlendikten sonra katkisi olmaz herkes bu zamnda kendi cikarini dusunur onun da bunun farkinda olmasini istiyorum hic bi katkisi olmayinca huzursuzluk olmasini istemiyorumZengin olman hoşuna gidiyordur bu çok da anormal değil ama sırf zenginsin diye senle evlenmeye karar vermişse kötü.
Erkek arkadaşın ne iş yapıyor evlenince ailenden maddi yardım alacak mısınız bunlar önemli
Ailemin evlendikten sonra katkisi olmaz herkes bu zamnda kendi cikarini dusunur onun da bunun farkinda olmasini istiyorum hic bi katkisi olmayinca huzursuzluk olmasini istemiyorum
Sanki yalan soyluyor demistimYalan soyluyor diyosunuz sonra farketmedim diyorsunuz
Para konusunu kafaya takıyorsunuz adamın o konudada bir falsosu yok
Siz net değilsiniz ilk önce kafanızı toplayın