para ve evlilik

meral0505

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
63
2
33
Arkadaslar nisanliyim ve cevremde gordugum olaylardan dolayi hep tedirginim evlencegim erkege karsi ve buna da onu yansitiyorum ister istemez sanki bana yalan soyluyo napcam ben cok kafama takiyom

Zengin olman hoşuna gidiyordur bu çok da anormal değil ama sırf zenginsin diye senle evlenmeye karar vermişse kötü.
Erkek arkadaşın ne iş yapıyor evlenince ailenden maddi yardım alacak mısınız bunlar önemli

Zengin olman hoşuna gidiyordur bu çok da anormal değil ama sırf zenginsin diye senle evlenmeye karar vermişse kötü.
Erkek arkadaşın ne iş yapıyor evlenince ailenden maddi yardım alacak mısınız bunlar önemli
Ailemin evlendikten sonra katkisi olmaz herkes bu zamnda kendi cikarini dusunur onun da bunun farkinda olmasini istiyorum hic bi katkisi olmayinca huzursuzluk olmasini istemiyorum

Ailemin evlendikten sonra katkisi olmaz herkes bu zamnda kendi cikarini dusunur onun da bunun farkinda olmasini istiyorum hic bi katkisi olmayinca huzursuzluk olmasini istemiyorum

İşte bunu alttan alta belirt ailen de belirtsin ki beklentiye girmesin. amacı da zengin aileye kapağı atmaksa zaten tepki verir arıza çıkartır.

Son düzenleme:
X