PARA ve gelen husursuzluk

Benim kayınvalidemde herşeyi karışıyor aldığım verdiğime.para biriktirsek biriktirdiğimiz paraya göz koyuyor.hemen istiyor sıkışıktaymış hanım efendi.gösteriş olsun diye evi okadar eşya doldurursa tabi okadar borçlanır.gelin en iyi eşyaları kullanamaz ,lüx arabalarda gezemez,güzel evlerde oturamaz.gelin para biriktirir kayınvalideye o parayı verir.çünkü en iyi,güzel şeyleri o hakeder o çünkü oğlunun annesi o baktı büyüttü.gelinde eskimiş eşyalarının kapakları kopmuş,elektronik eşyaları bozulmuş,evi eşyası dağılmış eşyanın tutar yanı kalmamış farketmez tamir ettirip idare etmeli.idareyi herzaman bilmeli.o kırık eşyalarını hergün temizlemeli.ne yapıp edip kırık dökük eşyayı düzene sokmalı.biriken parayıda kayınvalideye bir zahmet verilmeli.bizimki öyle işimede gelirse.

Son düzenleme:
Hemen hemen ayni seyler yasamisiz benm kv de de cok harciyrsunuz diyor ve ben de dusuk yasadim...harcarim harcamam esimdr ben de calisiyrz sonucta..hem biz bi ay sıkstıgimzda gidip borc para filanda istemiyoruz..benim kv de de bizim kendimize aldigimiz arabayi hediye olarak kendine istiyrdu..ven kendim kv deme bisey demedim ama esime asla dedim..kv de de eaimin konusmalarindan anladi bu sefer parayla sat diyor..bakalim artik hayirlisi

Bi yaşıma daha girdim... Evliliğimin ilk yılında (tabi bu kadar şiddetli olmasa da) benzer problemler yaşadım ve hepsini "ben doğmamış çocuğumdan mesulüm, kimseye bağış yapamam" diyerek savuşturdum. Şimdi çocuğum var , iyi ki de tavır koymuşum diyorum. Bana bir şey olsa kv benim kadar sahiplenecek mi yavrumu?

( canim benim allah yardimcin olsun!Rabbim seni feraha kavustursun(((

Neden böyle yapiyorlar anlamiyorum, benim annemde erkek annesi, iki gelini var!Ama ne blyle düsünür nede karisir!

Amin canim rabbim hayirlisini versin! Allah seninde yardimcin olsun, ins hersey düzelir! (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…