Para ve paylaşım sorunsalı:(

Oğlunu tatile götürmek gibi keyfi bir şey için borç alacağına borçlarını kapatsaymış. Size güvenerek o tatile gitmiş gibi. Çekemem puanım yetmiyor falan deyin bir aksilik var deyin kesinlikle çekmeyin. İlişkinizin devamı konusunda da siz bilirsiniz. Size güven veriyorsa devam edin yoksa da önünüze bakın karşınıza daha kimler kimler çıkar.

Kredi konusundan beri görüşmüyoruz, ayrıldım.

Ben de... Ama nerede cins var gelip beni buluyor

Belki amaci kullanmak degildir belkide kullanmaktir bilemem ama bana kredi cek taleviyle gelen bir erkege sargi duymazdim gozumden duserdi.
Asla kredi cekmezdim net.

Bence sizi tatile çağırmaktaki amacı benim param yok sen öde ben sana sonra ödeyeyim diyerek dizi sömürmekti. İkincisi tatile borç alarak gittiğini düşünmüyorum. Parası vardı. Ama borç alarak gidiyorum ayağına yattı. Sizin kendisine hani paran yoktu dememeniz için.
Ve son olarak da aklındaki zehirli düşünceyi açıklamışş size. Evet kulllanmak istemiş sizi çok açık ve net. Çok kurnaz biri olduğunu düşünüyorum. Kendisini redderek akıllıca davranmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…