• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para ve sevgili

bide evin araban falan varsa arkadasiyin arkadasi ordanda tahmin etmis olabilir bazi seyleri

belki de basit sıradan bir şakalaşmadır. yani neden olmasın? sevgilinin arkadaşı ne iş yaptığını sormuştur ona, o da demiştir; iyi para aldığı herkesçe bilinen bir meslekse sizinki, "oo zengin kız buldun" gibi espriler yapabilirler, ne bileyim erkek dünyası biraz farklıdır, bizim kadar ince düşünüp hassas kelam etmezler; o mesajlaştığı arkadaşı çok samimi yakın bir arkadaşıysa da yüz bulup yazabilir bu tarz şeyler. olaya farklı bir bakış açısı getirmeye çalışıyorum ama en iyi sen tanır sen bilirsin tabi. başka hal ve hareketlerini incelemen, iyi düşünmen için bir uyarıcı niteliğinde bu olaylar... ki sevgilin zannettiğin gibi biriyse de söz, nişan, evlilik önces alışverişlerde kendini çok iyi belli edecektir.

kadının maaşı erkekten fazla olmayadursun bak sen senaryolara...

söz nişan yapmadan önce daha iyi gözlemleyin sizde arkadaşınızı..bu iş sadece hesap ödemekle belli etmezki kendini...

ne bilim yem atın yani çocuk olunca çalışmam ben hatta evlenince de bırakabilirim vs...tepki ölçün bakalım...

Evim arabam yok da aylık gelırım yüksek,bilmiyorum bu konu kafamı karıştırdı,ister çalış ister calışma diyor ama zamangosterecek sanırım,herkese bundan bahsettıgını dusunuyorum artık,ben ıkı kısı yakaladım kı bırı yurtdısında ustelık

kadının maaşı erkekten fazla olmayadursun bak sen senaryolara...

söz nişan yapmadan önce daha iyi gözlemleyin sizde arkadaşınızı..bu iş sadece hesap ödemekle belli etmezki kendini...

ne bilim yem atın yani çocuk olunca çalışmam ben hatta evlenince de bırakabilirim vs...tepki ölçün bakalım...
Bunu soylemıstım daha önce,senı bilirsin dedı kapattı konuyu

Insanların %90'ı sevgilisini ne iş yaptığını söyleyerek tanıtır adından önce. Ben arkadaşlarımın sevgililerini hep meslekle hatırlıyorum mesela hiç tanışmamışsam sadece bahsi geçtiyse.

Getirisi yüksek bir meslekse sizinki ondan öyle bir şakalaşma geçmiş olabilir arada.

Erkekler maaşı yuksek bir bayanla birlikte olmak istemiyor genelde belki bir arkadaşıyla bunu sorun edip konusmussa gayet dostani o kişide bunu face de dalgaya vurmuş olabilir önemli olan sizin bunu hissedip hissetmemeniz.yani bu maddiyat sorun olucak gibimi?

senin okuyabilme ihtimalin olduğunu biliyor muydu sevgilin ?

Bence düşünüldüğü gibi olsa hesapları ödetirdi. Saçma bir şakalaşma olabilir. Ya da sevgilin senin fazla para kazanmandan rahatsız oluyorsa konuyu uzatmamak adına yorum yapmamıştır.

Yok yok,işte adam sormuş nasıl gıdıyo gorusuyormusunuz dıye,evet cok guzel gıdıyo demıs,kaçırma kızı,zengın kız kaçırılmaz vs demıs,o da ee sen napıyosun demıs

Simdi benim erkek arkadasim yakin arkadaslarina anlatir yani nesli ise girdi su isi yapiyor su kadar aliyor, iyi is , kotu is vs diye.. ... Ben de anlatirim sevgilim su kadar alıyor ben su kadar diye kiz arklarima..

Ve yakina anlatilir bunun sakasi da yapilir ben olsam ben de yaparım ama yakinima..

Kızlar konuya hemen girmek istiyorum,yorum yapandan Allah razı olsun.

Bugun ıkıncı kez denk gelip erkek arkadasımın mesajını gördüm sosyal paylaşım sitesinde arkadasıyla,daha önce de baska bır arkadaşıyla gormustum,bizim bir yılı geciken ılıskımız var ve onumuzdekı aylarda söz yapıcaz,benım ısım standart aslında ,danışmanlık yapıyorum ama aylık gelırım çok yuksek,erkek arkadaşımla para konumuz hıc gecmez hatta genelde o öder,ben zorla oderım,onun maaşı benimkinden düşük,onumuzdekı ay oldukça artacak ınsallah onunkıde,sorunum su!

Erkek arkadasımın mesajında ,zengın kız kaçırma bak vs dıye tabırler gormustum,para onemlı vs gıbı,daha oncede gördüm,erkek arkadasım yorum yapmadan konuyu degıstırmıs ıkısındede,hem ya ne alakası var,parasından bana ne dememesı hem de maddı gelırımı arkadaslarına soylemesı bıraz mıdemı bulandırdı,konusu gecmıs demekkı,sız ne düşünürsünüz bu konuda?
benim bildiğim erkek eğer böyle şeylere önem veriyorsa kendini milletin ağzına sakız etmez karı parası yiyor diye.

belki öncesinde konu açılmuıştır bu kadar olumsuz düşünmeyin bi mesajıyla

Bugun ıkıncı kez denk gelip erkek arkadasımın mesajını gördüm sosyal paylaşım sitesinde arkadasıyla,daha önce de baska bır arkadaşıyla gormustum,bizim bir yılı geciken ılıskımız var ve onumuzdekı aylarda söz yapıcaz,benım ısım standart aslında ,danışmanlık yapıyorum ama aylık gelırım çok yuksek,erkek arkadaşımla para konumuz hıc gecmez hatta genelde o öder,ben zorla oderım,onun maaşı benimkinden düşük,onumuzdekı ay oldukça artacak ınsallah onunkıde,sorunum su!

Erkek arkadasımın mesajında ,zengın kız kaçırma bak vs dıye tabırler gormustum,para onemlı vs gıbı,daha oncede gördüm,erkek arkadasım yorum yapmadan konuyu degıstırmıs ıkısındede,hem ya ne alakası var,parasından bana ne dememesı hem de maddı gelırımı arkadaslarına soylemesı bıraz mıdemı bulandırdı,konusu gecmıs demekkı,sız ne düşünürsünüz bu konuda?

Kac yasinda bu adam?

Gerçekten iğrenç. Belki bayanlar arasında konuşur evlencegimiz adam hakkındacçok samimiysek. Ama iki erkeğin bi bayanin maaşini cekistirmesi pek hoşdegil

aynen de öyle
demek ki arkadaşları biliyor maddi durumunu nereden bilecek demek ki o söylemiş..

Arkadaşının densizliği de olabilir kanımca böyle gereksiz arkadaşlar çıkabiliyor arada :KK59:

Evet hiç hoş değil.
Bunu onunla konuşmalısınız bence.
Ört bas edilecek bir şey değil çünkü bana göre.

Back
X