• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para ve sevgili

Bence kötü niyetli değildir ama hoş değil tabi.. Bunu söyle bence direk yada işten çıkcam diye azcık blöf yap..Bak bakalım bikaç gün davranışları nasıl...

evliliği yatırım aracı olarak gören insanlar var...
biri size denk gelmiş sanırım,
haklısınız rahatsız olmakta
okuduklarınızı belli etmeden konuyu açıp fikirlerini inceleyebilir

ya da işi bırakmayı düşünüyorum gibi balon bir muhabbet geliştirip tepkisini gözlemleyebilirsiniz;)
dilerim yanılıyoruzdur!

Başka birisi hakkında yorum yapmış bence abartmayın. Ama illa bu konu hakkında fikirlerini çok merak ediyorsanız demin de arkadaşların dediği gibi " İşi bırakmayı düşünüyorum " gibi şeyler diyerek tepkisini ölçebilirsiniz.

Ne düşünüyor ki böyle konuşuyor ulu orta ben çok suphelenirdim doğrusu

Samimiyet derecesine de bağlı, yakın arkadaşım pilot birini bulsa ben de ooOo kaçırma derim ama ciddi değilimdir, dalga da mı geçemeyeceğim? Pilot maaşı belli bir şey sonuçta, danışmanlıkta da aynı tavrı gösterirdim. 15 ay boyunca rol yaptığını sanmıyorum yani. Bu muhabbetleri ciddi ciddi ediyorsa zaten, ortak kullandığınız facebookda yapmazdı - konuyu o açmamış ve değiştirmiş ayrıca. Bu kadar zamandır oynadığı rol varsa, hiç ortaya çıkmasın diye çok daha fazla dikkat ederdi.

Bencede gelirini arkadaşları nereden biliyor ? Sen bahsetmediysen o bahsetmiş demekki zenginliğinden. Ki bu şekilde bahsettiyse seninle birlikte olma nedenlerinden biri de budur. Mide bulandirici. Sen karar ver geleceğinize. İyi düşün ama..

Ben yorumun altina imali bir yorum yazardim hem donen cirkin konusmanin farkinda oldugumu gostermekn8c8n hem de suan kendi kendimi uiyecegime sevgilim kendi kendini yesin diye. Burda hem para mevzusu var hem de KACIRMA sozu. Sevgilinizin kafasi mi karisik da arkadaslari kacirma evlen gibi imalarda bulunmus

şöyle bir şey de var:

arkadaşıyla aralarında evlilik, ev geçindirme (sözleneceğinize göre ciddi düşünüyorsunuz) gibi bir muhabbet geçtiyse o zaman söylemiş olabilir "kızın maaşı şu kadar, ben de bu kadar alıyorum rahat geçiniriz vs..." diye.

bence hemen olumsuz düşünmemek lazım. ama tabii ki sohbet aralarında bu konudaki düşüncelerini öğrenmeye çalışın.

Kızlar konuya hemen girmek istiyorum,yorum yapandan Allah razı olsun.

Bugun ıkıncı kez denk gelip erkek arkadasımın mesajını gördüm sosyal paylaşım sitesinde arkadasıyla,daha önce de baska bır arkadaşıyla gormustum,bizim bir yılı geciken ılıskımız var ve onumuzdekı aylarda söz yapıcaz,benım ısım standart aslında ,danışmanlık yapıyorum ama aylık gelırım çok yuksek,erkek arkadaşımla para konumuz hıc gecmez hatta genelde o öder,ben zorla oderım,onun maaşı benimkinden düşük,onumuzdekı ay oldukça artacak ınsallah onunkıde,sorunum su!

Erkek arkadasımın mesajında ,zengın kız kaçırma bak vs dıye tabırler gormustum,para onemlı vs gıbı,daha oncede gördüm,erkek arkadasım yorum yapmadan konuyu degıstırmıs ıkısındede,hem ya ne alakası var,parasından bana ne dememesı hem de maddı gelırımı arkadaslarına soylemesı bıraz mıdemı bulandırdı,konusu gecmıs demekkı,sız ne düşünürsünüz bu konuda?
Erkek arkadaşınızın arladaşı sizin gelirinizi nerden biliyorda böyle haddini aşan yorumlar yapıyor. Erkek arkadaşınızın konuyu kapattirması 1 kezde olsa terslemesi gerekir haklısınız kesinlikle

Bazi yorumlari cok abartili buldum sahsen.
Bence kotu bi niyetle falan soylememis.
Biz bayanlarda cogu zaman yeri geldiginde birlikte oldugumuz kisilerin maaslarini konusmuyor muyuz sanki?
İyi para kazandigin bir meslekteysen ona gore yorum yapmis olabilir.
Erkek arkadasinin kotu bir niyeti olsaydi konuyu da kapatmazdi bence.
Bazi yorumlardaki gibi oyle mide bulandirici bir durum yok ortada.

Bunlardan başkasına bahsetmesi çok itici.
Ben soğurdum, çünkü beni param için istediğini düşünürdüm.
Cevap vermeyip konuyu değiştirmesi yani karşı çıkmaması onun da öyle düşündüğünü gösteriyor bence.

Daha önce de bu tarz bir konuşma yakalamışsınız, bu yüzden pek hoş gelmedi bana. Sırf siz onu paracı görmeyin diye hesapları ödemiş olabilir. Ama öylesine söylenmiş laflar da olabilir. Kestirmek zor...

Bengözlemleyıp bıraz ağırdan alacağım,tşkler arkadaslar

cnm hemen kotu dusunme belkı arkadaslarıyla senın calıstıgın yerı fılan solemıstır öle acılmıstır konu ama ne olursa olsun.. o arkadasına ben onu para ıcınmı sevıyorum demesi lazımdı en azından 1 kelıme solese ıyı olrdu..

bende öle paracı arkadasımla ılıskimi kestim.. ama hersey para degıl .. tabı bazı ınsanlar arkadasda olsa bunu anlayamayabılıyor.. yarın kımın ne olcagı belli degıl..

Başkasına maddi gelirinden bahsetmesi gerçekten hoş değil. Para mevzusu hep midemi bulandırır sırf bu yüzden bana çok değer veren fakat paracı arkadaşımla görüşmeyi kestim ben!

Back
X