Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşıma çıkan insanlar mesela evliysem bekarlar garipsiyor abla gözüyle bakıyor saygı duyuyor bazıları çok geniş yaşıyor , bazıları kitap okumuyor belgesel izlemiyor ortak konuşacak bir şey olmuyor o yüzden herkes beni açmıyor acilamiyorum bazı insanların yanında da cenem düşüyor garip ya ne bileyim . Bu durumdan rahatsız olmamın sebebi bende sorun varsa nasıl asmaliyim kısmı kuru kalabalık zaten bana göre değil .
Vallahi hoş sohbet olanlara bakıyorum dedikodu yapmaktan öteye gidemiyorlar bu da bana göre bir şey değil güzel analiz etmissiniz benim kendime sorduğum sorularda bu ışık tuttunuz şu an , ya mesela küfür asla sevmem yanımda da ettirmem misal.. samimiyet buysa aha şöyle öteye dursun yanimdakiler genelde sıkılırlar benden muhabbetim sıkıcıdır insanlar bilgi paylaşımından çok kimin ne yaptığı yediği ictigiyle ilgileniyor . Bir de şu var insanlar sizi dinlemiyor sadece sırası geldiğinde konuşuyor mana çok kayıp ilişkilerde.. manaya varmaya çalışan bir sohbet eğlenceli gelmiyor insanlaradurumu gayet iyi olan aileniz nerede?
neden yardım etmiyorlar? siz çoçuğunuzun üstüne bir şey alavak kadar kötü durumdayken?
ye kürküm ye, sadece nasreddin hoca fıkrası değil, hayat gerçeğidir.
evet giyiminiz, kuşamınız, ayakkabınızın/çantanızın/saatinizin markası karşınızdakileri ilk etapta yanınızda tutabilir ama sadece ilk anda :)
hoşsohbet biri misiniz? çeşitli ilgi alanlarınız var mı? insanlar sizle konuşurken sıkılıyor mu? yoksa zaman basıl geçti anlamıyorlar mı?
uzun vadede bunlar önemli..
Kendi ailemde özel sorunlar var arkadasin biri de öyle dedi de annemle babam ayrıldılar ve bu süreç aile içinde atlatilamiyor iki yıldır ailem yardımcı oldu zaten çocuk için falan. Ama şu an ben babamla görüşmüyorum iki yıl oldu para nasıl alayım.Kilok kiyafet,tip sifat evet cok onemli. Dıs gorunusunuzle karsilanirsiniz ama
Kisiliginizle de ugurlanirsiniz. İlk bakis icin goruntu cok onemli. Bence sizin lohusa sendromunuz uzun olmus biraz. Kendinize guveniniz kalmamis. Maddi sorunlarin da etkisi var elbette bilirim,ben de yasadim benzer seyleri. Simdi cocuguma bile kiyafet alamiyorum diyen bir insana bir goz kalemi bir rimel al demek istemezdim cidden de. Kendinizi iyi hissedecekseniz alin bunu.
Bir de ailenizin durumu cok iyiyse borc isteseniz? En azindan cocugunuzun ihtiyaclarini karsilamak icin
Vallahi hoş sohbet olanlara bakıyorum dedikodu yapmaktan öteye gidemiyorlar bu da bana göre bir şey değil güzel analiz etmissiniz benim kendime sorduğum sorularda bu ışık tuttunuz şu an , ya mesela küfür asla sevmem yanımda da ettirmem misal.. samimiyet buysa aha şöyle öteye dursun yanimdakiler genelde sıkılırlar benden muhabbetim sıkıcıdır insanlar bilgi paylaşımından çok kimin ne yaptığı yediği ictigiyle ilgileniyor . Bir de şu var insanlar sizi dinlemiyor sadece sırası geldiğinde konuşuyor mana çok kayıp ilişkilerde.. manaya varmaya çalışan bir sohbet eğlenceli gelmiyor insanlara
Özel günler dışında asiri makyajci biri değilim zaten temiz olmayı önemsiyorum 28 yaşındayım ama 22 23 gösteriyorum inanmiyorlar evli çocuklu 28 yaşında olduguma o konuda katılıyorum size makyaj yipratiyo dediğiniz gibi aynı kıyafetleri yıkayıp kolundan geçemeyecek duruma gelene kadar giydiriyorum uzun çorap giydirip kısa olan pijamasini o şekilde tolere ediyorum falan ailemde özel sorunlar destek alamam şu an . İşe gireceğim öğretmenim zaten sınava hazırlanıyorum atanmasam da ücretli öğretmenlik düşünüyorum çocuğumu krese vericem ailem falan uzakta kayinvalideler de uzakta bu arada. Kocam ben oğlum başka kimsemiz yok eşim elinden gelenin fazlasını yapıyor sağolsun iki yıldır yırtık pırtık giyiyor daha napsin her şey pahalı yetişmiyor kira zor çıkıyor . İnternetimiz komşudan sağolsun çocuk esirgemedi .Gerçek arkadaşlık ve dostlukların parayla hiçbir alakası yok.
10 yılı geçen dostluklarım var. Aramızda paranın lafı bile olmadı. Bazen dostum işsizse, ben hesabı ödedim. Bazen ben işsizsem o ödedi. Yani zaten gerçek dostlar seni olduğun gibi kabul eder.
Ama diyorsanız ki çıkar arkadaşlığı; onların temeli zaten çıkar temellidir.
Eğer sen bir konuda çıkarlarına hizmet edersen seninle iletişim kurarlar, yoksa istemezler.
Şu an toplumda çıkarcı tipler tabi ki var ama zaten onlardan uzaklaşmak lazım.
Parasal sıkıntılarınıza da gelince, ailenizin durumu gayet iyiymiş, kısa süreliğine destek alabilirsiniz.
Veya ailenizden parasal değil manevi destek alıp işe girebilirsiniz.
Ne olursa olsun çocuğunuzun yemeğinden kısmayın. O elzem bir durum. Her gün farklı kıyafet giydirmeye gerek yok ama temiz olsun yeter.
Siz de öyle yapın.Belki kıyafetleriniz çok marka olmaz ama temiz olsun, yırtık olmasın.
Makyaj malzemesine de gelince zaten çok makyaj cildi bozuyor ve yıpratıyor.
30'dan sonra küçük görünen kadınların çoğu her gün çok ciddi makyaj yapmayanlardan çıkar. Yani en azından benim çevremde öyle.
Bir allık, bir kalem,bir maskara, bir de güzel bir parfüm ilk etapta yeter bence.
Ve lütfen sizi küçümsediğini hissettiğiniz kişilerle görüşmeyin, onun yerine çocuğunuzla parka, bahçeye, gezmeye gidin çok daha iyi.
Bı kutu sır ağdanın ve bir paket ağda bezinin fiyatı ne kadar ? Siz kendinizi örnek gostermissiniz fakat elestirirken şunu unutmayın karşınızdaki kişi sizinle aynı şartlarda yasamiyordur belki . Sorun kendime vakit ayiramiyorum falan değil yani kendime ayıracak vaktim var siz sanki bunun cevabını vermissiniz gibi geldi bana.Çok yanlış düşünüyosun sen kendini herkesten uzak tutuyosun süslü olsan sanki arkadaş yığını olacak merak ediyorum gece makyajlı yatağa giren varmı?? Ben doğal halimi makyaja değişmem bembeyaz pürüzsüz bir cildim var elhamdülillahinsan gerektiği yerde makyaj yapar gerektiği yerde süslenir.. ben evimin içinde gayet rahat edebileceğim pijamalarim yada spor eşofmanlarimi giyerim evin içinde asla fondöten kapatıcılar kullanmam biraz değişiklik olsun diye sadece Eyeliner sürerim okadar saçım desen yukarıdan bağlarım topuz yaparım sıkıldım mı?? Örerim.... Fön le düzleştiriciyle uğraşmam eşime özel gecem olursa yaparım arada.. haaaa dışarıdaysa çok şükür başım kapalı.. ve aslaa bakımsız çıkmam.. sende artık bunları yapamiyosan kendine değer vermiyosun kadın dediğin bakımlı olmalı...
Bence sınavdan sonra ücretli öğretmenlik için başvurabilirsiniz.Özel günler dışında asiri makyajci biri değilim zaten temiz olmayı önemsiyorum 28 yaşındayım ama 22 23 gösteriyorum inanmiyorlar evli çocuklu 28 yaşında olduguma o konuda katılıyorum size makyaj yipratiyo dediğiniz gibi aynı kıyafetleri yıkayıp kolundan geçemeyecek duruma gelene kadar giydiriyorum uzun çorap giydirip kısa olan pijamasini o şekilde tolere ediyorum falan ailemde özel sorunlar destek alamam şu an . İşe gireceğim öğretmenim zaten sınava hazırlanıyorum atanmasam da ücretli öğretmenlik düşünüyorum çocuğumu krese vericem ailem falan uzakta kayinvalideler de uzakta bu arada. Kocam ben oğlum başka kimsemiz yok eşim elinden gelenin fazlasını yapıyor sağolsun iki yıldır yırtık pırtık giyiyor daha napsin her şey pahalı yetişmiyor kira zor çıkıyor . İnternetimiz komşudan sağolsun çocuk esirgemedi .
Ben size katılıyorum .şimdi arkadaşlar gelip alakası yok vs diyecekler ama gerçekten de bu böyle .bakımlı,makyajlı ,fönlü vs değilsen daha çok yalnız kalıyorsun .bir iş ortamına bile girdiğimizde ne kadar bakım,makyaj vs o kadar insan oluyor ,sonra kendimiz onları eliyoruz .acı ama gerçek bu .
Evet bence de öyle bunun cevabını kendimde bulamıyorum süzgeçten geçirmeye çalışıyorum ama kafam çorba oluyorKokan, kendisi evi pis insanla bende görüşmek istemem. Takıp takıştırmak bakımlı olmak temiz olmak demek değil. Sizinde pis olduğunuzu sanmıyorum. Sırf süslü değilsiniz diye kimse uzak durmaz yani sizden.
Bı kutu sir ağda 8 lira ağda bezi 5 lira nasıl?? Biliyomuyum benimde zengin şaşaalı bir hayatım yok kiradayim sırf ele güne muhtaç olmayalım diye eşim şuan rızam olmadığı halde gidip başka bir şehirde çalışıyor.. paranın 1 lirasınin kıymetini bilen insanlardanım iki çocuğum var geçim zor hayat şartları daha ağır geliyor insana bende maddiyat konusunda çok yıprandım yaşım 22 7 ev değiştirdim neden mi?? Para sıkıntısı kendimi asla yükseltmem ne haddime.. zengin olan da insan... fakir olanda insan.... Ama sikintidayim diye bakımsız olacak değilim insanın önce kendine değer vermesi lazim Sadece bakım konusunda biraz açıldım okadar..Bı kutu sır ağdanın ve bir paket ağda bezinin fiyatı ne kadar ? Siz kendinizi örnek gostermissiniz fakat elestirirken şunu unutmayın karşınızdaki kişi sizinle aynı şartlarda yasamiyordur belki . Sorun kendime vakit ayiramiyorum falan değil yani kendime ayıracak vaktim var siz sanki bunun cevabını vermissiniz gibi geldi bana.
Cidden buradaki hanımlara bayılıyorum ya ne güzel anlatmissiniz en son paragraf özellikle işte ben bunu arıyorum ama olmuyor karşıma çıkan insanlarda bu denli samimiyet göremiyorum geçen 5 senedir görüştüğüm arkadaşımla karsilastik benim herhalimi çok iyi bilir çocuğum durmuyordu diş patlatiyordu ben de çok bitmiş ve üç gündür uykusuzdum yani siyah pantolon beyaz tişört mavi kot gömlek beyaz spor ayakkabı giymiştim her zamanki bahar mevsimi kombinim saçım rüzgardan çok az dağılmıştı sadece ki saatlerce çocuğu gezdirmistim bana salmişsin kendini dedi ya şaka gibi beni üzmek için söylediğinden eminim çünkü ben kendimden eminim eşime söyledim ben saldım mı sence dedim güldü saçmalama ya ne salması sadece biraz sezeryan göbeğin var o kadar o da belli bile değil dedi tek değişiklik bu dedi yani doğumdan sonra bana tek kötü yorum yapan kişi o çıkti ben insanları idrak edemiyorum cidden anlatmak istediğimi anlatabilmisimdir umarım yani ona çok kilo almışsın işsiz kaldığından beri ben doğum yaptım böyle sismedim deyip kalp mı kirayim illa olduğu gibi kabul ediyorum seni işte sen niye beni hep takip ediyorsun yok çok zayifladin zarganaya döndün bilmem ne . Eşim en iyi arkadaşım bana hep derki bak sen kendinden eminsen başkası yalandır der ve konu kapanır ve emin ol seni ben bilmesem önce ben elestiririm der ama yok napalim yok der keşke daha rahat hissedebilecegin şekilde yasamani senden çok ben istiyorum görüyorum aynı kazagi giyiyorsun hep diyor değişiklik istiyorsun ama elimden bu geliyor der ve keşke herkes bunu anlayabilse arkadaşlar ben üzülüyorum bazı kadınlar hemcinslerini olur olmaz eleştiriyor erkeklerin yanında üstelik bazi hisler ortak olmayınca sanırım arkadaş da olunamiyor.Guzel bir muhitteyiz .Bizim apartmanda herkes makyajsız dugunden geziye falan yaparlar herkes birbiriyle iyidir. Her zaman maddi durumun iyi olacak diye bi garanti yok. Zaten süsün paran için arkadas olacaksalar olmasınlar bi zahmet bunu kavrayabilecek yasta olman lazım
Katilmiyorum. Samimi oldugun cevre veyahut dostun ile dertlesirken rimelinin akmasını mı düşüneceksin yoksa derdini mi? Ya sacım fönlü değil sonra yanına gelirim mi diyorsunuz bir komşunuza mesela? Insanlar seni sen gibi sever bu insandan evin daginikken bile utanmazsın bunu gördüm. Nitekim bir arkadaş benim arkime ondan cekinmeyip benden cekinmen beni üzdü demiş. Beni bu denli yakin gormesi beni gururlandirmisti.
Muhtesemlik aramiyoruz. Oyle bir muhabbet bagimiz vardı. Bunu is ortamı ile mukayese etmek ayrı saçma. Is yeri zaten kendi hayatimizi kapida biraktigimiz resmi bir kurum. Bakimli gitmeye herkes ozen gosterir bu makyajla sinirli bir durum degildir. Temiz ve şık olmaya özen gosteririz bu bir prestijdir.
Tebrik ederim sizi . De ben öyle saç baş çorba gezen biri değilim zaten temizimdir de olur olmadık makyaj takintim da yok zaten sorun burada başlıyor ben genelde böyle ilişkilere denk geldim sanırım sizinki kendi hayatınızdan yapmış olduğunuz çıkarım benimki kendi hayatımdan yapmış olduğum çıkarım aynı hayatı yasamadigimiz için sorunlar ve çözümler de ona göre değişiklik gösterebiliyor peki makyaj arkadaş ilişkisi arasında bağ yoksa sorun sizce ne olabilir benim neyi aşmam gerekir ? Ha bu arada ağda yapmayınca kıldan dolayı insan kokuyor biliyor musunuz koltuk altı özellikle kokan bı insanı kimse tasvip etmez sanırım .. ki ben killiyimdir 15 günde bir yapmam gerekiyor ama mümkün olmadığı zamanlar tam bir sinir hastasına donusuyorumBı kutu sir ağda 8 lira ağda bezi 5 lira nasıl?? Biliyomuyum benimde zengin şaşaalı bir hayatım yok kiradayim sırf ele güne muhtaç olmayalım diye eşim şuan rızam olmadığı halde gidip başka bir şehirde çalışıyor.. paranın 1 lirasınin kıymetini bilen insanlardanım iki çocuğum var geçim zor hayat şartları daha ağır geliyor insana bende maddiyat konusunda çok yıprandım yaşım 22 7 ev değiştirdim neden mi?? Para sıkıntısı kendimi asla yükseltmem ne haddime.. zengin olan da insan... fakir olanda insan.... Ama sikintidayim diye bakımsız olacak değilim insanın önce kendine değer vermesi lazim Sadece bakım konusunda biraz açıldım okadar..
O zaman da ben sıkılıyorum iştesizin sorununuz maddiyat değil ki.
kendinize göre arkadaş bulamamışsınız.
insanlar ortak bir payda da buluşabildiği insanlarla vakit geçirmeyi tercih eder.
birbirinize uygun değilseniz, çantanız marka olsa ne değişir?
insanlar konusunda da önyargılı olmayın.
her muhabbeti sığ bulup sonra böyle o muhabbete muhtaç durumuna düşebilirsiniz. farklı muhabbetlere açık olun.
Cidden buradaki hanımlara bayılıyorum ya ne güzel anlatmissiniz en son paragraf özellikle işte ben bunu arıyorum ama olmuyor karşıma çıkan insanlarda bu denli samimiyet göremiyorum geçen 5 senedir görüştüğüm arkadaşımla karsilastik benim herhalimi çok iyi bilir çocuğum durmuyordu diş patlatiyordu ben de çok bitmiş ve üç gündür uykusuzdum yani siyah pantolon beyaz tişört mavi kot gömlek beyaz spor ayakkabı giymiştim her zamanki bahar mevsimi kombinim saçım rüzgardan çok az dağılmıştı sadece ki saatlerce çocuğu gezdirmistim bana salmişsin kendini dedi ya şaka gibi beni üzmek için söylediğinden eminim çünkü ben kendimden eminim eşime söyledim ben saldım mı sence dedim güldü saçmalama ya ne salması sadece biraz sezeryan göbeğin var o kadar o da belli bile değil dedi tek değişiklik bu dedi yani doğumdan sonra bana tek kötü yorum yapan kişi o çıkti ben insanları idrak edemiyorum cidden anlatmak istediğimi anlatabilmisimdir umarım yani ona çok kilo almışsın işsiz kaldığından beri ben doğum yaptım böyle sismedim deyip kalp mı kirayim illa olduğu gibi kabul ediyorum seni işte sen niye beni hep takip ediyorsun yok çok zayifladin zarganaya döndün bilmem ne . Eşim en iyi arkadaşım bana hep derki bak sen kendinden eminsen başkası yalandır der ve konu kapanır ve emin ol seni ben bilmesem önce ben elestiririm der ama yok napalim yok der keşke daha rahat hissedebilecegin şekilde yasamani senden çok ben istiyorum görüyorum aynı kazagi giyiyorsun hep diyor değişiklik istiyorsun ama elimden bu geliyor der ve keşke herkes bunu anlayabilse arkadaşlar ben üzülüyorum bazı kadınlar hemcinslerini olur olmaz eleştiriyor erkeklerin yanında üstelik bazi hisler ortak olmayınca sanırım arkadaş da olunamiyor.