Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu düşündüm.Sürekli bilgece bir edayla , insanların konuştuğu her şeyi çok "basit" konular olarak gören , hayatın anlamını çözmüş de diğerleri bundan habersizmiş gibi tavırlar sergileyen insanlar biliyorum.Onlar da aynen böyle.Yalnızlıktan dem vuruyorlar mesela hep ya da anlaşılamamaktan.Ya muhabbet etmek dediğin nedir yeri gelir dostlarınla derin bir sohbete dalarsın , yeri gelir günlük saçma muhabbetler , yemek tarifleri paylaşırsın , yeri gelir saçmalarsın , gülersin.Ben böyle düşünüyorum.bence arkadaş edinememenizin maddi durumunuzla değil, genel tarz ve uslubunuzla direkt ilişkisi var,
burda size çok güzel fikirler veren birsürü arkadaşı terslemişsiniz mesela,
hanımefendi, yazı dilinde de konuşma dilinde de ikili ilişkilerde kullanılması uygun olmayan bir hitap şeklidir mesela (kızma ya da ironi anlamında kullanılabilir) ilk iş insanlara hitap şeklinizi ve uslubunuzu gözden geçirin derim.
Cocuk biraz daha büyüsün krese yazdirin eger mümkünse. Sizde eger isterseniz ise baslarsiniz hem eliniz bollasir hem de kafaniz rahatlarİyi akşamlar arkadaşlar , eşim ben ve 11 aylık oğlum var kirada oturuyoruz .
Geçim sıkıntısı derken üst baş alamıyorum alamiyoruz çocuğa bile alamiyoruz .
Ben durumu gayet iyi olan bir aileden gelin geldim bu zorlukları yaşayacağımı bile bile ama yine de bir kadın için bakımsız gezmek psikolojiyi derinden etkiler.
Aslında arkadaş edinememe gibi bı sorunum da var psikolojim davranislarimi etkiliyor nedense insanlarla sadece tanışıp ara sıra gördükçe merhabalasma dışına tasiyamiyorum , mesela komsularim inanılmaz iyiler ama sanki oturmaya gidersem rahatsız olacaklarmis gibi geliyor onlar da kaç kere davet ettiysem gelmediler zaten. Eşimin iş yerinde onca kız var yıllardır tanırım ama arkadaslik kuramiyorum şu an bir tane arkadaşım var o da kendisi evdeyken ve hava kotuyse beni aklına getirir davet eder onun dışında eşi ile gelir eşi ile gider .
Bakımlı olunca insanlar yanaşıyor normal temiz olunca makyajsız süssüz giyinince falan uzaklasiyorlar gibi düşünüyorum ben mi kuruyorum acaba
Dışarı çıkıp gezmeyi çok severim ama bı okadarda evcimenim yalnizligima da ayrı duskunum benim arkadaş edinememe sebep olan bir çok faktör var aslında ama bunları kuruyor muyum yoksa aşmam gereken şeyler mi kendimden emin olamıyorum. Umarım derdimi anlatabilmisimdir hanımlar ben napayım siz söyleyin.
“Faydalanmak”? Hala ailenin parasina ihtiyac duyan insan niye evlenir kendine bakmaktan aciz insan neden cocuk yapar? (Sozum konu sahibinden disari elbette) Evlenirken insan ailesine, veya esinin ailesine niye kendi evi icin dunya kadar masraf yaptirir. Üç kurusluk para icin niye akrabalarina düsman olur. Takisi az diye neden olay cikartir? Faydalanmayin insanlardan büyüyün artik!Bakim demek temiz pak olmaktır bana göre.
Sizin dediğiniz mana ile de alakası yoktur arkadaşlık kurmanın.
Benim en büyük takıldığım nokta " maddi durumu çok çok iyi bir aileden geliyorum " cümlesi üzerine evlenince çekilen sıkıntılı hayatlar.
Neden böyle bir şey yasaniyor aklım almıyor.
Evlenince evlatlıktan ret mi ediliyorsunuz ?
Calismiyorsaniz eğer ailenizin insanlarından faydalanabilirsiniz .
Kendi ailemde özel sorunlar var arkadasin biri de öyle dedi de annemle babam ayrıldılar ve bu süreç aile içinde atlatilamiyor iki yıldır ailem yardımcı oldu zaten çocuk için falan. Ama şu an ben babamla görüşmüyorum iki yıl oldu para nasıl alayım.
“Faydalanmak”? Hala ailenin parasina ihtiyac duyan insan niye evlenir kendine bakmaktan aciz insan neden cocuk yapar? (Sozum konu sahibinden disari elbette) Evlenirken insan ailesine, veya esinin ailesine niye kendi evi icin dunya kadar masraf yaptirir. Üç kurusluk para icin niye akrabalarina düsman olur. Takisi az diye neden olay cikartir? Faydalanmayin insanlardan büyüyün artik!
Lafi hic bir yere cekmiyorum! Aile olmak birbirini sömürmek degildir kocaman insanlara yasli basli anne babalar bakmak zorunda degil evleniyorsan sorumluluk alacaksin arkadas yok öyle senin karnindan ciktim ömür boyu besleyeceksin beni olayi. Aile olmak para demek degildir. Miras dediginiz sey de eger aileniz ölmeden önce cani gonulden size birakirsa olur. Yoksa anan baban ölünce sana yine hak olan bir sey yok. Hazira konmayinLafı çekmeyin. Maddi durumu iyi aileler varsa ve kızı / oğlu o evden çıkmışsa , durumu iyi değilse elbette destek olacaklar. Birbirlerine ömür boyu dayanır aileler. Aile olmak budur.
Evden gitti diye o evde hakkı yok olmuyor. Sadece ölünce mi miras hak oluyor ?
Ben de bunu düşündüm.Sürekli bilgece bir edayla , insanların konuştuğu her şeyi çok "basit" konular olarak gören , hayatın anlamını çözmüş de diğerleri bundan habersizmiş gibi tavırlar sergileyen insanlar biliyorum.Onlar da aynen böyle.Yalnızlıktan dem vuruyorlar mesela hep ya da anlaşılamamaktan.Ya muhabbet etmek dediğin nedir yeri gelir dostlarınla derin bir sohbete dalarsın , yeri gelir günlük saçma muhabbetler , yemek tarifleri paylaşırsın , yeri gelir saçmalarsın , gülersin.Ben böyle düşünüyorum.
Ha bulaşığı soğuk suyla yıkadınız diye size gülen insanlar da olmamış insanlar mesela , ona bir diyecek yok ama herkesi eleştire eleştire de yalnız kalmamak mucize olurdu heralde.İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım.
Lafi hic bir yere cekmiyorum! Aile olmak birbirini sömürmek degildir kocaman insanlara yasli basli anne babalar bakmak zorunda degil evleniyorsan sorumluluk alacaksin arkadas yok öyle senin karnindan ciktim ömür boyu besleyeceksin beni olayi. Aile olmak para demek degildir. Miras dediginiz sey de eger aileniz ölmeden önce cani gonulden size birakirsa olur. Yoksa anan baban ölünce sana yine hak olan bir sey yok. Hazira konmayin
Kesinlikle öyle. Çok çok doğru.tamamı yüksek eğitimli, görece entelektüel ve maddi açıdan rahat insanlarla birlikte çalıştığım bir ortamdayım,
kerimcanın videosunu da konuşuyoruz, kedicikleri de, game of thrones bölüm eleştirileri de yapıyoruz, ülkenin finans gündemini de tartışıyoruz, haftasonu bienale gittiğimiz de oluyor, kızlarla toplaşıp sarma sardığımız da, biri kalkıp ay ne boş muhabbetler imasında bulunsa illa ki karşıt tepki geliştiririz, belki bulaşık yıkama tarzına, belki yazım hatalarına güleriz ama karşıt tepki oluşur bu kaçınılmaz.
Aileyi ‘faydalanmak’ kelimesiyle tanimlayan birine göre uslubum cok düzgün. Nedense bu sirtlarin dayanmasi hep maddiyatla ilgili oluyorNe enteresan bir üslup.
HEr neyse bana göre aile maddi manevi her zaman birbirine destek olmaktır.
Bizim hep sırtlarımiz birbirine dayalidir. Ve kimse kendini geriye çekmez.
Huzur başka bir şey.
" Bakmak " olarak görmekte bir tercih , aile yapısı meselesidir.