işte sorunda bu anlamıyorum .. düğünde takılan takılarımız var onlarımı istiyor ..
şeytan diyor alsın oglunun aylıgını ödesin kredi kartını ne yaparsa yapsınlar ..
2 kuruş alıyor eşim ztn kendi kredi kartımızımı kapatalım onlaramı yetelim
Valla aynı evin içinde yiyp içiyosanız tabiki o eve katkınız olucak sizde vrmelisiniz eltinizde vermeli adam çocuklarını büyütmüş evlendirmiş bu yaşa kadar bakmış çalışıp onlarında yanında yaşadıkları için yardımcı olmaları lazım altın meselesine gelince ben aynı evi paylaşmadım ekmekklerini yemedim eşyalarımı bile kendim ödedim altınlarımı istediler vermedim vermemde hastalık olur bi şey olur eşimin anasıdır babasıdır o zaman başka verirm ama zevk için altınlarımı kimseye vermemlmaz:
Katiliyorum eger bir arada oturuyorsaniz esiniz kazancini babasinin eline vermeli iyi gunde iyi de kotu gunde para istiyor diye kotu olmamalari lazim...
Altin mevzusuna gelince vermezdim sirf kayinpeder icin degil esime de vermezdim onlar bizzat benim..
Bı yere kadar haklısınız ama sunu da soylemeden gecemıyecegım.
Hanı kısa da olsa bı donem bende bu sekılde yasadıgımdan bılıyorum.
Kazancını babasının elıne vermek demesek de evın gecımıne yardım etmek ortak olmak desek?
Onlarda bızımle yasıyorlar elımıze verecekler gozuyle bakıyorlar(Yasadıklarımdan yola cıkarak yazıyorum burayı)
Tamam ortak yasama kuralları var ama tamamını ona verırse en basıt ıhtıyac ıcın herclık ısteme durumu cıkıyor ortaya ve
Bunun hayat boyu boyle olmasını beklıyorlar.
Yanı evın ayrı oldukdan sonra da...
Yoksa tabıkı aynı evde yasayıpda o alsın ben yıyeyım polıtıkası asla ve asla uygun degıl.
Yok canim ayri eve cikinca istemeye haklari yok cunki artik evini ayirmissin ve masraflarini kendin karsilayacaksin bende ayri evde oturdugum halde bize duyurmuslardi maasiniz elimize gelsin diye tabii ki imkansizdi maas ellerine gitmedi de..
Diyecegim o ki birlikteyiz ama isimize geldigi gibi davraniriz, masraflari onlar karsilasin ben para biriktiriyim parami vermem demekle olmaz...
Tabii bu benim dusuncem farkli tavir alanlarda var..
En iyisi kimsenin agiz kokusunu cekmeden sogan ekmek yemek ama kendi evinde yasamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?