Şampuan ve Saç Kremleri parabensiz ürünler

pembeprenses35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
123
1
116
Kızlar artık kullandıgım her urunun makyaj malzemelerimin bile icerigini inceliyorum. Bu yuzden sevdigim bircok urune veda etmek zorunda kaldim. Parabensiz sac sekillendirici, serum ve sampuan ariyorum yardimci olabilir misiniz

Kızlar artık kullandıgım her urunun makyaj malzemelerimin bile icerigini inceliyorum. Bu yuzden sevdigim bircok urune veda etmek zorunda kaldim. Parabensiz sac sekillendirici, serum ve sampuan ariyorum yardimci olabilir misiniz
fotoğraf nasıl ekleniyor bilmiyorum ama olive in sarımsak ve zeytinyağlı olan bir şampuanı var ben aldım fena değil üzerinde paraben içermez yazıyor

canım bende uzun süredir arıyordum.
aradıklarımı Eyüp sabri Tuncer in sitesinde buldum ...
kolay gelsin ..el sabunu ve el kremi de muhteşem. öneririm.

mrb, yves rocher ürünlerinde paraben yok diye biliyorum kendimde bizzat kullanıyorum ve memnunum hatta bi dönem duyduğum kadarı ile hayvanlar üzerinde deney yapmadığıydı hala geçerli mi bilmiyorum umarım geçerlidir :(

Keşke sadece parabensiz ürün kullanmak yetse ama yetmiyor :KK43:
bir çok şampuanda şu kimyasallarda var..

SLS ( Sodium Lauret Sulfate)
SLES ( Sodium Lauryl Ether Sulfate)
ALS ( Ammonium Laureth Sulfate)
MLS ( Magnesium Laureth Sulfate)

Daha bir çok kimyasal var ve zararlarını okudukça insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten. Ben çok araştırdıgım için artık kendime hiçbirşey alamaz oldum. Düzgün bir ürün bulamıyorum bir türlü.. Market ürünlerinin hiçbiri iyi değil, hatta sağlıklı sanılan bebe şampuanlarında bile sülfat ve sodyum var malesef

İyi bir ürün istiyorsanız aubrey organics tavsiye edebilirim birde organicum'u öneriyorlar..

Sizlere şöyle bir tavsiyede bulunacağım kullanacağınız bütün kozmetik ürünlerini paylaşacagım linkte ''find cosmetic''yazan kısımda aratarak ürünün sağlıklı mı sağlıksız mı oldugunu ve içeriğindeki maddeleri görebilirsiniz.

Yeşil olanlar güvenli,
Sarı olanlar tahriş yapabilen maddeler
Kırmızı olanlar ise zararlı maddelerdir..

http://www.cosdna.com/

Ben bütün kozmetik ürünlerimi bu şekilde kontrol edip daha sonra alıyorum. Umarım burayı okuyan, kanserojen içerikli ürünler kullanmak istemeyen üyelere bir faydam dokunur

Yves rocher markasının parabensiz saç bakım ürünleri mevcut tek kötü tarafı saçları kurutuyor maskesiyle birlikte kullanınca daha iyi sonuç alabilirsin.

Back
X