• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parafinle basenlerden kurtulun :)

kaderclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
4
0
86
38
İstanbul
selam arkadaşlar, geçen sene uyguladığım parafin kürünü anlatayım bu kür sayesinde 1 ayda 10 cm gibi bir incelme olmuştu basenlerim de ihtiyacımız olan malzemeler,

1 kilo parafin
100gr gliserin
tencere
çöp poşeti

parafini ve gliserini tencerede eritiyorsunuz daha sonra 10 dk bekleyip çöp poşetine yayıyorsunuz yaydığınız cöp poşetine yatıyorsunuz böbreklere gelmeyecek şekilde üzerinize battaniye örtüyorsunuz 45 dk bekleyip yıkıyorsunuz parafinler çöp poşetinde kalıyor zaten donmuş şekilde 2 gün geçtikten sonra onları tekrar eritip kullanıyorsunuz. Bizzat denedim ve onaylıyorum..

selam arkadaşlar, geçen sene uyguladığım parafin kürünü anlatayım bu kür sayesinde 1 ayda 10 cm gibi bir incelme olmuştu basenlerim de ihtiyacımız olan malzemeler,

1 kilo parafin
100gr gliserin
tencere
çöp poşeti

parafini ve gliserini tencerede eritiyorsunuz daha sonra 10 dk bekleyip çöp poşetine yayıyorsunuz yaydığınız cöp poşetine yatıyorsunuz böbreklere gelmeyecek şekilde üzerinize battaniye örtüyorsunuz 45 dk bekleyip yıkıyorsunuz parafinler çöp poşetinde kalıyor zaten donmuş şekilde 2 gün geçtikten sonra onları tekrar eritip kullanıyorsunuz. Bizzat denedim ve onaylıyorum..

merhaba canım bu güzel bilgi için teşekkürler
sen bu kürü sadece iki kez mi kullandın peki
birde tencereye su koyuyormusun

canım rica ederim umarım herkese faydalı olur. tencereye su koymuyorsun sadece parafin ve gliserini eriyene kadar bekliyorsun üstü hafif donmaya başlayınca yani süt üzerinde kaymak olurya onun gibi olmaya başlayınca çöp poşetine yayıp üzerinde yatıyorsun aman dikkat böbreklere gelmesin. parafini ben eczaneye getirtmiştim ama çoğu eczane getirmiyor sanırım internet üzerindende parafin satan firmalar var kargoyla gönderiyorlar gliserini eczaneden bulabilirsin yapılışıda 2 gün arayla yapıyorsun

Back
X