Cilt Bakımı Ürünleri parafinsiz silikonsuz parapensiz nemlendirici yokmu!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

selmanurnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
477
335
33
45
merhaba arkadaşlar
sabahtan beri beynim yandı.
sorunlu bir cildim var.
sabahtan beri nemlendrici araştırması yapıyorum.
eczane ürünlerinden başladım.tavsiyeler üzerine hem uygun fiyatlı expicial hdyroyu araştırdım. içeriğinde sıvı parafin. ya bu parafin zararlı değilmi.dermo kozmolara baktımya silikon var dimoci... tam yazamadın ondan var.
onda şu bunda bu.
yokmu kansorejen maddde içiermeyen anlık iyileşme yapma adına sillikon içermeyen krenm:((((

Beyond markasinin butun kremlerini öneririm. Bende sizinle ayni problemleri yasiyorum. O pahali gelirse watsonslarda satilan scinic markasini oneririm. Cook buyuk bir sise 57 tl. O da pahalu geldiyse yine watsonslardaki pure&beauty markasinin urunleri isinize yarayacaktir. Indirimlerde 20-30 tl arasi. Daha da uygun bakiyorum derseniz yine watsonslarda bir kore markasi %100 bambu jeli havuçlu olani öneririm. Kocaman bir şişe %100 saf bambu 14 tl

Beyond markasinin butun kremlerini öneririm. Bende sizinle ayni problemleri yasiyorum. O pahali gelirse watsonslarda satilan scinic markasini oneririm. Cook buyuk bir sise 57 tl. O da pahalu geldiyse yine watsonslardaki pure&beauty markasinin urunleri isinize yarayacaktir. Indirimlerde 20-30 tl arasi. Daha da uygun bakiyorum derseniz yine watsonslarda bir kore markasi %100 bambu jeli havuçlu olani öneririm. Kocaman bir şişe %100 saf bambu 14 tl
çok teşekkür ederim.aslında derdim fiyatlarından çok hepsinde ya parafen ya silikon ıvır zıvır şeyler var.
tavsiyelerinize bakayım

merhaba arkadaşlar
sabahtan beri beynim yandı.
sorunlu bir cildim var.
sabahtan beri nemlendrici araştırması yapıyorum.
eczane ürünlerinden başladım.tavsiyeler üzerine hem uygun fiyatlı expicial hdyroyu araştırdım. içeriğinde sıvı parafin. ya bu parafin zararlı değilmi.dermo kozmolara baktımya silikon var dimoci... tam yazamadın ondan var.
onda şu bunda bu.
yokmu kansorejen maddde içiermeyen anlık iyileşme yapma adına sillikon içermeyen krenm:KK43:(((
Buldunuzmu aceba .. pure beuty de de paraben var bende oyle bi nemlendirici ve temizleyici arıyorum. La roche posayi öneriyor herkes ama

Back
X