- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.861
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama avukat hanım sizde çok çalışıyor gibi görünmek için bu kadar uğraşmayınYok belki ince bir detay eksikse diye dedim. Mesela Nişanlısının dedesinin mal varlığı gibi ayrıntılarda gerekliyse yorumunuz için söylemeniz yeterli
Ama avukat hanım sizde çok çalışıyor gibi görünmek için bu kadar uğraşmayıngerek duysaydım yazardım.siz kendinizi yormayın konu sahibi isterse cevap verir.
nenenin zamanından kalmayım ve kendimi yenilemek istemiyorum
İşine gelmeyen yorumlara Avukatımısın yeaaa tarzı yorumlar nezaman biter tahmini
Nenemin zamanından kalma gereksiz bir savunma mekanizması
Yenileyin artık kendinizi yeni nesil -![]()
Aynen aynennenenin zamanından kalmayım ve kendimi yenilemek istemiyorumbelkide siz yeni neslin! üzerine vazife olmayan her konuda herkese istediği gibi yazamayacağının farkına varmasını bekliyorumdur ama olmuyordur.
evet çok haklısınızEkonomide sorun olmasa, eve giren maasla az bi birikim yapip ustune kredi cekip ev alabilse su gencler, bir tane taki kavgasi kalmayacak cidden.
Konusursaniz paragoz ilan edilirsiniz, kimin hakli oldugu degil kimin baskin cikabildigidir onemli olan.
Umarim cozebilirsiniz.
KesinlikleBir de adam onu birikim için yapsa bile neden geline taksinlar ki?
Düğünde takılan takılar gelinindir. Bir de adam bir şey olunca yalvaracak karisina bilezikler içinAdam yani beş sene önce on sene önce çalışıp 'evlenirken karıma takarim' diye mi aldı altınları?
Birikim için bile aldıysa (ki inanmadım dediğine,birikim için anneye bilezik alınmaz) onu bozup bozup ev için ihtiyaclarini alırdı. Mantıklı olan bu, karısınin koluna takacağı-hiç hak iddia edemeyeceği bileziği almak için çalışması mantikli mi yani??
Ay evetrahmetli esinden kalan ev icin söyleniyordu. Bugune kadar belesten oturmus, o ev cocuklarin hakki diyordu. Kadinin kocasindan kalan ev. Pesssss
Benim yakın bir kız arkadaşım var. 11 yıldır çalışıyor, 11 yıldır aldığını annesine veriyor, o bankada faiz hesabına koysun diye. Hesapta çalıştığı için bankaya gidemez,kolaylık olsun diye. Ailesinden de cep harçlığı alıyor, ayakkabıya çantaya çok para verdiyse laf isitiyorO durumla konu sahibini benzetmek haksızlık amakadının eşinden kalan ev üstünde söz hakkı yok ama nişanlisinin kendi parasıyla yaptığı birikim olayı bambaşka bi de bunu konu sahibine belirtmiş birikimim var birikimik var diye. Tabi ki bekarlık birikiminde konu sahibinin bir söz hakkı ve hic bir hakkı yok ama adamın yaptığı da hoş değil şimdi.
Eşim birikimini, malını vs anasının babasının üstüne yapmış olsa ben evlenmezdim açıkçası. Hani anne baba üstüne birikimi olan biri yerine beş parasiz adamla evlenirdim en azından dürüst iş yapıyor diye.Daha evlenmeden para kaçırma hesabındaki adamı napayim.
Hayati paylaşmak isteyip imkanlarını paylaşmak istemiyorsa yoll almali bence.ama bence tab
Olay benzemiyor zaten ama kafa yapısı benziyor. O üye de zaten kv kendi söyledi satarız dedi, satarsak bizle kalmak zorunda kalır vs diye kafada planlar yapıyordu. Evlenmek üzereyken para üzerinden hesap kitap yapmadığım için ben birbirine benzettim düşünce yapısını. Nişanlısı o para ikimizin dediyse kendisi annesinden istemeli, burada konu sahibine düşmüyor onun tasası.O durumla konu sahibini benzetmek haksızlık amakadının eşinden kalan ev üstünde söz hakkı yok ama nişanlisinin kendi parasıyla yaptığı birikim olayı bambaşka bi de bunu konu sahibine belirtmiş birikimim var birikimik var diye. Tabi ki bekarlık birikiminde konu sahibinin bir söz hakkı ve hic bir hakkı yok ama adamın yaptığı da hoş değil şimdi.
Eşim birikimini, malını vs anasının babasının üstüne yapmış olsa ben evlenmezdim açıkçası. Hani anne baba üstüne birikimi olan biri yerine beş parasiz adamla evlenirdim en azından dürüst iş yapıyor diye.Daha evlenmeden para kaçırma hesabındaki adamı napayim.
Hayati paylaşmak isteyip imkanlarını paylaşmak istemiyorsa yoll almali bence.ama bence tab
Benim yakın bir kız arkadaşım var. 11 yıldır çalışıyor, 11 yıldır aldığını annesine veriyor, o bankada faiz hesabına koysun diye. Hesapta çalıştığı için bankaya gidemez,kolaylık olsun diye. Ailesinden de cep harçlığı alıyor, ayakkabıya çantaya çok para verdiyse laf isitiyor
Ne ne kadar biriktiğini biliyor ne parasının hangi birikim aracinda olduğunu.
Geçen sürede erkek kardeşi düğün yaptı, araba aldı, aileden yardım alıp ev aldı. Bu süreçte kendi parasindan kullanıldı mı bilmiyor...
O da birikimim var sanıyor ama yarın evlendiğinde o para ona kalacak mı,para tlde kaldı da kuşa mi döndü, altında kaldı da şu an zengin mi, hiiiic haberi bile yok.
Ben de böyle biriyle evlenmek istemezdim. Kendi parasını kendi yonetemeyen insandan (en azından bana) koca olmaz
Kendi neden yapmıyor, internet bankacığı diye bişey var yani. Kim gidiyor bankaya artık?Benim yakın bir kız arkadaşım var. 11 yıldır çalışıyor, 11 yıldır aldığını annesine veriyor, o bankada faiz hesabına koysun diye. Hesapta çalıştığı için bankaya gidemez,kolaylık olsun diye. Ailesinden de cep harçlığı alıyor, ayakkabıya çantaya çok para verdiyse laf isitiyor
Ne ne kadar biriktiğini biliyor ne parasının hangi birikim aracinda olduğunu.
Geçen sürede erkek kardeşi düğün yaptı, araba aldı, aileden yardım alıp ev aldı. Bu süreçte kendi parasindan kullanıldı mı bilmiyor...
O da birikimim var sanıyor ama yarın evlendiğinde o para ona kalacak mı,para tlde kaldı da kuşa mi döndü, altında kaldı da şu an zengin mi, hiiiic haberi bile yok.
Ben de böyle biriyle evlenmek istemezdim. Kendi parasını kendi yonetemeyen insandan (en azından bana) koca olmaz
Olay benzemiyor zaten ama kafa yapısı benziyor. O üye de zaten kv kendi söyledi satarız dedi, satarsak bizle kalmak zorunda kalır vs diye kafada planlar yapıyordu. Evlenmek üzereyken para üzerinden hesap kitap yapmadığım için ben birbirine benzettim düşünce yapısını. Nişanlısı o para ikimizin dediyse kendisi annesinden istemeli, burada konu sahibine düşmüyor onun tasası.
Valla dilimde tüy bitti ama arkadaşım hiç oralı değil. Şimdi vize almak istiyor, o yüzden fitliyorum 'bir an önce kendi hesabına al, bankada paran çok olursa rahat vize alırsın' diye.Kendi neden yapmıyor, internet bankacığı diye bişey var yani. Kim gidiyor bankaya artık?