- Konu Sahibi in vino veritas
Bende kit kanaat tarih bilgimle yorumladim arkadaslar:) bende yanlis dusunmus olabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1900'ler olması daha yüksek ihtimal sanki. Ama dediğin gibi olsa da şahane olur.Canim ben yanlis anladim galiba .direk miladi dusundum ben.
Cidden mi? Babamdan kalma bi bal tenekesinde duruyo eski paralar. Onun koleksiyonu. Ben satarim ihtiyacim var su ara. Kime satiyik?satılır, hem de çok güzel para eder bazıları.
ben hic hicri kameri dusumemisim.direk miladi gelmis aklima .uzur dilerim yanlis oldu1900'ler olması daha yüksek ihtimal sanki. Ama dediğin gibi olsa da şahane olur.
ben hic hicri kameri dusumemisim.direk miladi gelmis aklima .uzur dilerim yanlis oldu![]()
Cidden mi? Babamdan kalma bi bal tenekesinde duruyo eski paralar. Onun koleksiyonu. Ben satarim ihtiyacim var su ara. Kime satiyik?
Aha zengin oldum. Anamlara gideyim haftaiçi getireyim tenekeyi.Kime satcagimizi bulursak kulupce zengin olcaz zaten cicim. Gereksizlerin arasında para edecek olanları arıyoruz şimdi.
Kime satcagimizi bulursak kulupce zengin olcaz zaten cicim. Gereksizlerin arasında para edecek olanları arıyoruz şimdi.
Antikacilar bulun onlar cok merakli boyle seylere.Kime satcagimizi bulursak kulupce zengin olcaz zaten cicim. Gereksizlerin arasında para edecek olanları arıyoruz şimdi.
Önlü arkalı, kartal olan bu dimi?kartal olan anı parası gibi bişi değilse selçuklu olabilir daha yakın ve arka foto var mı
Zenginsinn o zaman seepp. .
Bizi disco ya götür. .![]()
Aha zengin oldum. Anamlara gideyim haftaiçi getireyim tenekeyi.
Sakla sakla sana yaramasa da torunlarına yararYa bndede eski 1 dolarlar var para edermi kiolmazs bnde sakliyim. Belki bi on yıla para eder
![]()
canım sende ağzımızı sulandrma şurda. Salyalarımız aktı beaa
80 bine satayım birini yemek ısmarlicam konuya yazan herkese.![]()
canım sende ağzımızı sulandrma şurda. Salyalarımız aktı beaa![]()
Adresimi falan bulmazsın dimi, korkuyorum senden.![]()