Paralı vatandaşlık

1- Malta
2- Singapur
3- ABD
4- Avusturya
5- Belçika
6- Güney Kıbrıs
7- Karadağ
8- Antigua ve Barbuda
9- Dominik Cumhuriyeti
10- Grenada

yarın olsa da beklenen gün olmaz

evet bir milyon dolarınız var ise oturum veriyor bazı ülkeler.. hayırdır neden sordunuz merak ettim?

evet bir milyon dolarınız var ise oturum veriyor bazı ülkeler.. hayırdır neden sordunuz merak ettim?

Oturum değil ya direk vatandaşlık almak istiyoruz kuzenime yaşamıcak çünkü orda.Kuzenim lise3e kadar fransada okudu ama vatandaşlık alamıyor şimdi orda yaşamıyor diye burdada normal üniversite sınavına giremez görmediği konular o yüzden yabancı öğrenci sınavına girmesi lazım o da türk vatandaşı olunca olmuyor bizde bakıyoruz işte vatandaşlıklara dominikayı gördüm bende 100bin dolar mı ne en ucuzu o gibi ama işte bilginin doğruluğundan emin olamadım bir türlü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neden ingiltere yada amerikada okutmayı düşünmüyorsunuz kardeşinizi? daha ucuza gelir.. üniversitelere mail atsın onlar sizi yönlendirir..

neden ingiltere yada amerikada okutmayı düşünmüyorsunuz kardeşinizi? daha ucuza gelir.. üniversitelere mail atsın onlar sizi yönlendirir..

İngilterede amerikaya göndermez amcamlar hem uzak hem de çok maaliyetli olur kolay değil ki tek başına orda yaşamak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…