• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Param için mi benimle?

Bir yerde 28 yaşında ikimizde yaşıtız demişsiniz ama profilinizde 37 yazıyor.Bi de msjınızda benim jigoloya ihtiyacım yok gibi bir cümle kullanmışsınız.Ben tam anlamadım siz kaç yaşındasınız.Tabiki yaşın önemi yok bence ama eğer yaşınız bu beyden büyükse sizi maddi manevi kullanmak isteyebilir.
Profili alelacele doldurdum aslinda, bir an evvel yazıp size sorayim diye.. şimdi düzeltiyorum tarihi...teşekkür ederim

Bunların olduğuna gerçekten inanamıyorum. Erkekler ne zaman bu kadar karaktersiz, bu kadar haysiyetsiz oldu.. ben şu an hatırladım, dikkat etmemistim.. ben araba mi değiştireceğim de, bana arabanı benim adıma alsana dedi.. ben de neden alayim senin adına bilmem kaç milyarlik arabayı dedim.. ayrıca elaleme ne diycem dedim.. kendisi de nerden bilecekler dedi, dedim bunun noteri var, vergisi var masrafı var, satısı vs var ben kime ne açıklayayım falan diye bi Saçma sapan konuşma olmuştu.. ağlamak istiyorum şu an...
Aaaaaa bu adamdan hayır gelmez canım sana uzaklaş bundan. Arsız herif ya, hangi yüzle konuşur insan böyle
Aptal mı saniyor karşısındakini.

Eğer hem çok güzel, hem çok kültürlü, hem de ekonomik olarak çok güçlüyseniz erkek zaten eziliyor... ama en azından paranızla mutsuzlugunuzu unutturacak şeyler yapabiliyorsunuz...😊

E bunların hiçbiri yok bende. Ondan ezilmiyor demek benim koca. Şu an aydınlandım ben. Mutsuzluğumda boğulmaya gidiyorum ben, param da yok çünkü ahsjsjjs.

E bunların hiçbiri yok bende. Ondan ezilmiyor demek benim koca. Şu an aydınlandım ben. Mutsuzluğumda boğulmaya gidiyorum ben, param da yok çünkü ahsjsjjs.
Bence eş meselesi çok farklı bir mesele, eşiniz de sizi siz de eşinizi zaten yüzde yüz güvenle taniyorsunuzudur.. güç mücadelesine girecek herhangi bir konu olmuyordur.. erkekler bana göre egolarının, yetiştirilme tarzlarının, toplum baskılarının esintileri ile yoğruluyorlar... neden ezelim ezilelim ki, birlikte mutlu olmak varken..

3 haftada bu ne laubalilik!!!!!
Kesinlikle iyi niyetli değil, başından at bence hiç hiç uzatma!
Karakterli bir erkek, değil senden bunu şaka yollu istemek, aklından bile geçirip dillendirmez.
Bu düpedüz karaktersiz...

Ortak bir arkadaşımız tanıştırdı.. evet insanlar bi tuhaf olmuş, neler duyuyorum... maddi durumumu evimden arabamdan üstümden basimdan isimden biliyor... bu konuyu bir daha acarsa gorusmemeken iyisi galiba..
Goru
Kaptirmadim.. ne para, ne gönül, ne başka birşey... çok şükür kazasız belasız, sorgusuz sualsiz engellendi gitti... çok sağolun
Çok sevindim senin adına bititrdigine...
ailesi ve yakın arkadaşı dururken kız arkadaşından para istemek gerisini düşün artık...

Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
sonrasında olmaz dediğine göre en baştan şaka yapmış belli ki

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama sizi denemek için yapmış olabilir. Çok saçma bence ama böyle davranan insanlar var, yakınen tanıdım.
Malesef beni denemek için değil, 3 haftayı ayrıca değerlendirince, kesinlikle son derece tutarsız, karaktersiz biri olduğunu tahlil ettim. Insan içindeyken gerçekten anlamıyor.

‘Narsisistik kişilik bozukluğu’yla ilgili okuduklarımı hatırlattı. Bazı karakteri sıkıntılı bu tipler, seçtikleri kadınların kanını emiyorlar resmen. Ama küçük de olsa bir ihtimal daha var. Patavatsız gevşeğin bayrak tutanı da olabilir.
Bosbogaz olmasi ve gevsek olmasi da cok itici degil mi?

Back
X