• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Param için mi benimle?

3 haftalik hayatın ancak 2 bardak çay 2 kaşarlı simit müstereği olur onun da yarısını odeyiver de arkadasa bahsis olsun yol verirken...tavrı çok yanlış, bi de daha bu kadar kisa zamanda miden bulanıyorsa vardir illaki ters birşey...

3 haftalık bir ilişki için fazla hızlı gitmişsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarını sizin için değil, Şu an için kirliliği görünmesin diye kapanmıştır.

Ne gereksiz bir istek ve karşılık bu böyle.

Eski iş yerimde bir çocuk vardı, başta biraz beğenmiştim onu o da beni beğeniyor gibiydi. Telefonu sürekli bozulduğu için tanıdığım bir abime verdim sorununu çözsün diye. Ertesi günü hastaydım işe gidemedim ve kardeşime söyledim o bıraktı telefonunu mağdur etmemek için. Bana bırakın kaç TL ye yaptırdın diye sormasını tekrar bozulursa yenisini alırsın artık dedi, sonra bunu hatta bir kaç defa da tekrar etti. Ara sıra da ‘Viski ısmarlasan bana’ diyordu. Sonra çocuk dediğim çocuğun pavyondan birinden bir çocuğu bile olduğunu öğrendim. Ufak tefek hırsızlıklar yaptığını öğrendim. Kadın parası yemeye çalışan erkek çok uyanık olun valla kızlar. Gerçekten şakası bile itici
Bosbogaz olmasi ve gevsek olmasi da cok itici degil mi?

Kaptirmadim.. ne para, ne gönül, ne başka birşey... çok şükür kazasız belasız, sorgusuz sualsiz engellendi gitti... çok sağolun
Çok sevindim sizin adınıza..Doğru karar vermişsiniz lütfen size ulaşmasına izin vermeyin..ve bu tür insanlara daha dikkat bundan sonra inşallah karşılaşmassınız birdaha böylesi ile..

Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....

3 hafta olmuş daha bu ne alaka deseydiniz.. Niye hayat müşterek oluyor evli misiniz ki? Hayır dersin ileriki günlerde para konusunda bakarsın o zaman anlarsın paran için mi birlikte olduğunu.

İnan bazıları Kadın parası yemeyi seviyor etrafa da böbürleniyor hatta. Birkaç birşeyinden dolayı da şüphelenirsen bırak gitsin☺️Ben sevgililerime bile ailemle kalıyorum hep param eve gidiyor diyorum. Zaten para derdi olan sen yedirmeyince uzuyor😂😂😂

Sosyal medya hesabını kapatınca ne oluyor ki sanki kötü yoldan dönmüş gibi :KK64:

Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. bu cümleyi niye yazdın ki kendini ispatlamak ister gibi
sevgilin ya şımarık ya da sahtekar ne demek bedelli askerlik yarısını sen öde
3 haftada seni seviyorum demesi tuhafıma gitti bu ilişki çok hızlı ilerliyor
saplantı haline getirmeyin sonra çok üzülürsünüz

3 haftada kim kimi ne kadar sevebilir ya? 3 haftada sevgili olmak, sosyal medya hesaplarını 3 haftalık biri için kapatmak, para muhabbeti yapmak... Hiçbir şey olmasa bile parasıyla böbürlenmiş olması bile iğrenç. Ama size bu hoş görünmüş gibi geldi bana.

Yok şaka değilmiş, ilişkinin içinden çıkınca akıl daha iyi görüyor... kesinlikle amacı beni kullanmakmis her anlamda... yazıklar olsun.. dünya ne günlere kalmış..
Canımmm selam. Ne durumdasın şu asalak, paranı yemeye çalışan erkek müsveddesini tamamen def ettin mi merak ettim.

Canım şaka yapmış sonra zaten "olmaz senden almam" demiş. Alması da abes olurdu zaten; 3 haftadır tanıdığın birinin askerlik parasını niye veresiniz ki, bu çok yanlış olurdu zaten. Ailesinin durumu iyi diyorsunuz; buradan anlıyorum ki sizin paranıza ihtiyacı yoktur, o yüzden sizinle paranız için beraber değildir herhalde.

Ya şakası mı olur ya? İnsanın düşünmediği şeyin şakasını yapar mı? Siz böyle bir şaka yapar mısınız? Yetmedi ve hala uyanmadıysanız hazır olun Size yaşanmış bir örnek vereyim..
Annemin bir arkadaşı büyük şehire apar topar taşındı. Kızı Üniversitesi’ye girdi diye düşündük, aynı zamana denk geldi ama çok yakın, yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen bir aile ile de ilişkileri kötü oldu diye de duymuştuk. Ben yeni işe girmiştim, işim de bunlara yakın diye annem bunlarla görüşmek istedi. Kadın öğle yemeği hazırlamış, oturduk, biraz süre geçti bana ilk sorduğu, ne kadar kazanıyorsun oldu. Ben safım söyledim. Sonra dedi ki iyi işte. Sen şimdi bana aylık şu kadar para ver, ben senin için bunu saklarım, sonra birikmiş paran olur, istediğin zaman ben veririm. O an annem ve benim için zaman durdu, sanırım odanın havası bile düştü yani ve daha ağzımı açmadan şaka tabi ki canım, paranı harcama, sakla diye espri yaptım dedi. Bu kadın çok kendini zengin gösterirdi, sürekli size malını, mülkünü anlatan sonra da böyle şaka yapan insanı gördüğün anda kaçacaksın!!! Hiç Amman derim!

3 haftalık ilişkim olsa karşı taraftan su almasını bile isteyemem ne tuhaf insanlar var yahu karşı taraf yolunacak kaz sanki....

Öncelikle flört ederken hayat müşterek değildir. İki kere de oltayı atmış. Daha çok olta atacak. arabayı benim üstüme yap ne demek? bedellinin yarısını sen ver diye şaka mı olur? Emin olmak istiyorsanız biraz daha bekleyin ama sakın para fln vermeyin.

Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....

Bu ne yüzsüzlük ya, daha bir ay bile olmamış tanışalı.. sen bu adamı bırak benden söylemesi..

Back
X