Parama el konuldu

Ben kartsız işlem yapıp kredi borcu ödeyecekken banka el koymuştu, sabah erken saatti güvenlik vardı sadece işe gitmem gerekiyordu, gün içinde sayılıp hesaba geçmişti hiç sorun yaşamamıştım

Pandemi dolayisiyla bankamatik ekiplerinin kadrosu azaltıldi. Genelde para yukluyorlar yatirilan parayi alip sayma islemi seyrek yapiliyor cunku atm yatirilan parayi da kullaniyor, gerek olmuyor. Siz kayit actiginiz icin artisi alinip sayilir, kasada cikan fark hesabiniza gecer. Bankamatik bunları dokumluyor saat bilgisiyle beraber merak etmeyin. Tam yatar paraniz ama dedigim gibi biraz gec bakilir. Endiseniz olmasin

Hiç korkmayın 5 yıl önce yaşadım durumu. 500 küsür liraydı. Müşteri hizmetlerini aradım ertesi gün aynı tutar geri yatırıldı.

Ayda 1 mutlaka basima gelir. Biri haric hic sorun yasamadim. Birinde de 240 lira fazla yatırmışlardı parayi. Anlatamadim benim degil diye. En son görevli bahşiş kabul et abla o zaman napayim demisti.

Banka işlerinde hiç para gittiğini gormedim yanlış olan şeyleri anında tespit edip paranı veriyorlar üzülmeyin alırsınız siz isterseniz bir direk bir şube ile görüşün yüzyüze görüşme daha iyidir

İnternete burnum akıyo yazsan kansersin diye yorumda bulursun her söylenene inanma :)
Her iki bankyada dilekce gönder su tarihte su kadar su saatte su hesap noma su kadar para yatırıyorken surdaki atmniz el koydu tutarın su banka su hesap nosuna aktarılmasını rica ederim gibi
atmler akıllı aletlerdir iclerinde fiş oluyor herşey kayıt altında loglanıyor kimsenin insafı falan olamaz yani :)

Aynı şey deniz bank atmsinde başıma geldi ertesi gün yattı. Ama o saatler geçmedi tansiyonum çıkmıştı 😂 Ama kartta deniz banktı sizinde yatar belki daha geç olur. Sadece müşteri hizmetleri ile konuşmuştum.

Sizin kartla atm aynı mıydı ?
benim farklı ondan korkuyorum :KK43:
Aynıydı ama fark etmiyor o. Biz müşteri hizmetlerini aradık durumu anlattık bize dönüş sağlandı. Biz de atm banka önünde değildi. Herhangi bir yerdeydi. O yüzden atm geç açıldı paramızı geç aldık. Banka önü Olsaymış daha kolay olurmuş öyle demişlerdi

Back
X